>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5$ na www.goldenpokerclub.com

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
5$ na www.goldenpokerclub.com

trzeba podac kod podczas rejestracji: FREE5

wypłata dopiero po uzbieraniu 75 punktów.

Reszty nie wiem ???? ale to do sprawdzenia jest :p punkty lecą szybko, 5 rozdań i miałem już 10 pkt ???? ale przegrałem, bo żaden ze mnie pokerzysta ???? pozdrawiam ????

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
mi leciały szybko i może dlatego szybko przegrałem, niepotrzebnie poszedłem all-in na parze trójek ???? no nic ???? powodzenia ????

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
To jest ta sama sieć co poker trillion , wypłacalna, a minimum wszędzie w tej sieci wynosi 20$, od razu mówię, że przed wypłatą trzeba wysłać dowód, więc jak ktoś podał inne dane lub nie ma 18 lat to raczej nie wypłaci.

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Jednym słowem ujmę to tak:

Masa polaków zaczęła się rejestrować po głupie 5$. Do końca nie znają zasad , a i tak się rejestrują. Jeśli nie znasz podstaw to nie wyrobisz tych punktów, koniec, kropka.

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
te punkty licza sie do wyplaty bonusa czy ogolnie calej kasy jaka ugramy bo zlecilem wyplate na Moneybookers 20$ i odjento mi z Konta zobaczymy co z tego bedzie

S 24

snuz123

Użytkownik
Te punkty leca szybko tylko poprostu nie sa dodawane na biezaco , mozna je dostac nawet po kilkudziesieciu minutach. Tak wiec nie zalamujcie sie ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
90$ ugrane i 80pkt.

80$ wypłaciłem, później napiszę co i jak...
sorki za spam, ale napisałem ci na pw... a chodzi o to żebyś powiedział jakieś cenne rady dotyczące ugrania chociażby minimum do wypłaty, bo chętnie bym spróbował, jeszcze nie ruszałem tych 5$ ??? :-D

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Jak znasz zasady Texas Holdem to spokojnie to ugrasz bo gra tam cała masa rybek ???? Rady? Graj mądrze, a wygrasz ????

Z 10$ które zostawiłem mam już 40$ ????

Do góry Bottom