1K cinekzs Użytkownik Wrzesień 16, 2008 #41 promo juz chyba nie aktualne bo tak pisza przy rejestracji i podaniu kodu free5 ????
232 mefisto88 Użytkownik Wrzesień 19, 2008 #42 Dzięki za promocje ???? W sobotę zleciłem wypłatę 50 $, w niedzielę wysłałem skan dowodu, a dzisiaj na koncie w mbanku ponad 110 zł ???? kamikatze :spokodfhgfh:
Dzięki za promocje ???? W sobotę zleciłem wypłatę 50 $, w niedzielę wysłałem skan dowodu, a dzisiaj na koncie w mbanku ponad 110 zł ???? kamikatze :spokodfhgfh:
S 117 stanleey Użytkownik Wrzesień 19, 2008 #43 Dostałem od nich właśnie kase na mb. W sobotę zleciłem wypłatę, wczoraj wysłałem skan dowodu, a dzisiaj rano kasa na koncie. Dzięki za promo ???? Kliknij aby rozwinąć... u mnie także kasa na koncie czekalem 48h od wysłania skanów. dzięki za promo.
Dostałem od nich właśnie kase na mb. W sobotę zleciłem wypłatę, wczoraj wysłałem skan dowodu, a dzisiaj rano kasa na koncie. Dzięki za promo ???? Kliknij aby rozwinąć... u mnie także kasa na koncie czekalem 48h od wysłania skanów. dzięki za promo.