Crystal Palace vs So'ton - BTS -
@1.94
WBA vs WHU - 1 -
@2.39
Watford vs City - rożne (handicap gości -2,5) -
@1.40
L'pool vs Burnley - over 8.5 rożnych -
@1.34
Chelsea vs Arsenal - 1 -
@1.86
1xbet
Palace zagrają jutro już z nowym trenerem. Nie wiem jak w ub. tygodniu jak przegrali spotkanie z Burnley? Mieli masę okazji ale brakowało
czegoś. O - absurdalnej moim zdaniem - decyzji, jaką było zwolnienie de Boera wspominać nie będę szerzej. Mają oni potencjał i to naprawdę spory. Sądzę, że przed własną publiką jutro w końcu coś strzelą w tym sezonie. Po drugiej stronie mamy So'ton, który nie zaczął sezonu tak jakby tego po sobie oczekiwać mógł. Upatruję kilku bramek w tym meczu. Typuję BTS, gdyż potencjał ofensywny gospodarzy + ich nieudolna momentami gra w defensywie może sprawić, że będzie się działo.
West Ham wjechał w ten sezon fatalnie. Ich ostatnia wygrana (u siebie z Huddersfieldem) była mocno wymęczona (widzieliście bramkę na 1:0?). Bilans mają fatalny, grają słabo. WBA zaskoczyli mnie negatywnie przegrywając przed tygodniem. W meczy z WHU sądzę, że się odbiją i pewnie wygrają to spotkanie, gdyż przed ww. porażką prezentowali się naprawdę obiecująco.
Jak wygrać z mocną ekipą, która przyjeżdża do Ciebie i ma przewagę w jakości? Autobus + kontry? To na pewno jest jedno z rozwiązań. Przeleciałem nieco statystyk z ostatnich spotkań i wjadę w niewielką przewagę w rożnych dla City.
O różnicach między atakiem a obroną Liverpoolu można pisać w tym sezonie elaboraty. Co strzelą, to stracą. Goście w mojej opinii winni się utrzymać w tym sezonie i myślę, że będą chcieli wykorzystać ww. niepewną defensywę The Reds i poatakują nieco. Z tego powinny narodzić się rzuty rożne.
Chelsea w moim mniemaniu jest drużyną aktualnie lepszą od Arsenalu. Dołóżmy H2H, formę i nastroje. Czysty win. Obym się nie mylił...