To i ja cos dodam...
Arsenal vs Borussia / Borussia over 4,5 celnego strzalu na bramke @ 1,8 [ U nibet] 3:5
Arsenal vs Borussia / Borussia wiecej celnych strzalow na bramke @ 2,4 [U nibet] 5
Ja wiem, ze Borussia nic nie musi, ze ma duze problemy ze skladem, wiele kontuzji, problemy w lidze ale patrzac na wystepy zawodnikow z Dortmundu w kazdym meczu uwazam, ze ta linia jest spokojnie do pokrycia.
Na 8 wyjazdowych spotkan ligowych badz w
LM, Borussia pokryla linie 4,5 celnego strzalu w 7 meczach. Dokladnie wygladalo to tak:
9, 4,
10,
10, 10,
6, 8, 11. Jedynie w meczu z Bayernem strzelali 4 razy w swiatlo bramki.
W Arsenalu najgorsza formacja to obrona, ktora dopuszcza do wielu okazji podbramkowych i mysle, ze Borussia kilkanascia okazji sobie stworzy. Dodatkowo uwazam, ze Arsenal i Borussia to zespoly ktore nie graja w srodku pola, lecz zaraz po przejeciu pilki atakuja, wiec okazji do szybkiej gry, wielu atakow i strzalow (celnych i niecelnych) bedzie w tym meczu sporo. To nie bedzie mecz walki w srodku pola i przetrzymywania pilki, to bedzie mecz na tak zwana "wymiane ciosow". Ani Arsenal nie ma noza na gardle, ani Borussia nie musi wygrac, wiec presji nie bedzie i mysle, ze oba zespoly zagraja fajny mecz.
Dodatkowo mysle, ze w tym meczu warto grac kornery na
LIVE bo tak jak powiedzialem pilka bedzie pod jednym i drugim polem karnym dosyc czesto i kornery powinny wpadac. Ostatnio Arsenal nabija spora ilosc
kornerow a linia over 5,5 @ 2 [6] wyglada calkiem (przy ostatnich wynikach Arsenalu z nabijaniem kornerow 11,8, 18, 10, 4, 15, 0, 9 - w 8 spotkaniach w tym sezonie w
LM i PL w 6 pokryli ta linie spokojnie. Tylko w meczu z Galata ugrali 4 oraz nie mieli kornera w zremisownym spotkaniu z Man City) fajnie dokladnie tak samo fajnie wyglada linia
Borussi over 4,5 @ 2 [3] (Borussia pokryla ta linie rowniez w 7 na 8 spotkan wyjazdowych w tym sezonie - tylko z Bayernem ugrali 2 kornery).