Moje propozycje na dziś.
Atletico Madrid - Olympiakos
Ponad 20,5 pkt karnego w 2 połowie. -
2,30 Unibet
Atletico musi ten mecz wygrac aby być pewnym awansu, moim zdaniem jednak Olimiapos może powalczyć w tym meczu.Przy założeniu ,żewynik w meczu będzie otwarty to w 2 połowie powinny posypać się kartki. Jeśli po 1 połowie atletico będzie prowadzić wysoko w 2 powinien się wykartkować Godin oraz Gabi trzeba będzie wtedy liczyć na jeszcze jedną kartkę jednak moim zdaniem 2,30 na 3 żółtka w 2 połowie jest jak najbardziej do gry. Trzeba pamiętać też ,że jedna czerwona pokrywa nam cały zakład a tych pan wolgang stark pokazuje całkiem sporo.Ryzykuje również kartkę dla Godina ,przed chwilą betsson wywiesił kurs.
Godin z.kartka 2.0 1/10
edit Smiechowo Atletico ,4;0 prowadzić i się nie wyczyścić 2 podstawowych graczy to jakaś żenada.......
PFC Ludogorets - Liverpool
2 moje propozycje na ten mecz.
Ludogorets powyżej 20,5 pkt karnego 2,0 -
Unibet edit 0 karki w meczu przy 30 faulach to bez komentarza......
PFC Ludogorets - strzeli gola -1,50 - Betsson
Odnośnie 1 typu Ludo pokryło zakład w 3 meczach dotychczas , jedynym gdzie nie dostali 3 kartek było okrutne 4;0 z basel imo ich najsłabszy mecz.Cóż szanse awansu to matematyka jednak myślę ,że nogi nie odstawią i
Live wcale nie będzie miało spacerku,a o tym wiecej przy okazji typu 2. Sedziuje Mateu Lahoz, sędzia pokazuje kupe kartek , jednak przy tym pozwala grać dość ostr
glądam dużo hiszpańskiej piłki i sędzia ma swoją specyfikę. Nie przerywa gry niepotrzebnie,pozwala grać dość ostro jednak gdy używa gwizdka zwykle sięga już od razu do kieszeni.Przynajmniej takie są moję obserwację jeśli chodzi o
La Liga.
Odnosząc się do strzelenia bramki przez gospodarzy.Uważam ,że Ludo spokojnie stać na pyknięcie brameczki u siebie.Dobra do tej pory 3 trzy bramki, z czego 2 w doliczonych już czasach gry,ale oni na każdą z tych bramek z przebiegu całego spotkania zasłużyli. Z realem u siebie zagrali mega mecz i powini strzelić więcej niż jedą bramkę bo okazje były, z basel u siebie cisneli cały mecz-ale wpadło dopiero 2 doliczonym czasie gry. Ja powiem tak wyniki gorsze jak gra, cieszyłbym bym się niezmiernie gdyby każda drużyna która gra z realem potrafiła zaprezentować taki poziom.Co tu jeszcze przemawia za bramką,
Live może nie zbiera jakiś okrutnych batów w lidze jednak strzela im każdy , i nie jest to w cale nad wyraz powiedziane bo w tym sezonie w wszystkich rozgrywkach zachowali tylko w. 2 razy czyste konto.Mógłbym jeszcze trochę napisać o postawię
live ,ale nie kopie się leżącego więc przemilcze już temat.
Potem jeszcze kilka słow....
Zenit- Benfica
Typ Benfica Dnb-2,70 betsson.
edit No cóż po jednym dobrym strzale na bramkę i akurat wpadło nie w tę stronę.
Tak jak.wczoraj nie miałem.przekonania co do ukraińców ,tak.dziś brzydko pachnie mi w.meczu.w.rosji. Co prawda sytuacja diametralnie inna bo szlachtar miał.już.awans,natomiast dziś.obie drużyny o niego walczą. Ja rozumiem mecz w rosji pizga i wielu drużyna się tu gra ciężko.zenit bez osłabien, wlasna publiczność,.dobra. forma w lidze stosunek meczy h2h ,dobry kurs wszystko dziś przemawia na korzyść zenitu.
W tej sytuacji najlepszym argumentem za Benfica jest brak argumentów, na zenit się gra.jak mię sa faworytem. Wystarczy zobaczyć co w tamtym roku.odjebali z.austrią wiedeń, to jest drużyna nieobliczlna.
...
No i z wczorajszego tematu kartka dla Ramosa