Wiadomo, że napisałem 'pewniaki' z przymrużeniem oka. Pewniaków nie ma i nie będzie. Ale jest dość prawdopodobny typ według mnie.Nie deneguje tego w żadnym wypadku. Owszem Chelsea na papierze jest znacznie mocniejsza, pod wzgledem podtencjału czy doświadczenia również.
Jednak nie wiem czy to taka "peffka" jak to nazzywasz. Ze wzgledu na teren. Wszystkim tam ciezko sie gra i Chelsea też będzie nie łatwo. Kazachowie bardzo dobrze umieją wykorzystać atut własnego boiska i bym nie sugerował sie tym, że ich rozjechali w pierwszym meczu. Teraz bedzie to zupełnie inny popjedynek i jestem przekonany, że The Blues będą sporo się meczyć.
No tak ale możliwości ograniczone tak czy siak bardziej skłaniam ku Barcy...Jacek1992 z tymi absencjami to nie przesadzajmy. Dembele nie gra praktycznie od początku sezonu, Rafinha i Arda to juz nie pamietam kiedy w ogole grali, Mascherano i Gomes to rezerwowi tak czy siak. Jedynym osłabieniem jest brak Sergiego Roberto, który też często mecz zaczyna na ławce.
Na sts jest over 1,5 kartki MU po kursie 1.722.11.2017; 20:45
FC Basel - Manchester United
Kartka po 82. minucie @ 1,90 1xbet
Straszne spadki na tę kartkę Lingarda, aktualny kurs na poziomie 1.352 wywołuje u mnie uśmiech politowania. Zasadności typu nie mam zamiaru podważać, bo kto jak kto, ale José Mourinho to król takich zagrywek. Kartki Semedo chyba się dziś nie doczekamy, chociaż to oczywiście mniej prawdopodobne zdarzenie niż żółtko dla ośmiokrotnego reprezentanta Anglii. Znalazłem jednak względnie dobry bet na to spotkanie. Inną opcją było powyżej 1.5 kartki Czerwonych Diabłów, ale kursy również lekko poleciały. A tutaj mamy przyjemny kurs na kartkę w ostatnich minutach meczu. Przede wszystkim trzeba podnieść ten argument - jeżeli Lingard ma dostać żółtą, to ją dostanie najpewniej w końcówce, podobnie jak Carvajal wczoraj. Nie widzę powodów, dla których miałby ją dostać wcześniej. Do tego mamy do czynienia ze spotkaniem, w którym gospodarze walczą o pełną pulę i są bliscy historycznego osiągnięcia. Nie uważam, że będą w stanie odstawić nogę w dzisiejszej batalii.
To nierealne, bo tak jak już wyżej napisano, drużyna Simeone nigdy tanio skóry nie sprzedawała.Cześć, co sądzicie o kursie na AS Romę w starciu z Atletico Madryt? Wydaje mi się, że z kursu 4.00 można skorzystać.
Nigdy też nie grała takiej lipy. Roma wygrała 5 ostatnich meczów z rzędu i jedzie w najmocniejszym składzie po pierwsze miejsce. Stawiam na Rome jako fan Atletico.To nierealne, bo tak jak już wyżej napisano, drużyna Simeone nigdy tanio skóry nie sprzedawała.
Nie oglądałem Juventusu w lidze. Oglądałem w LM. Ze Sportingiem wymęczony remis. Ok. Ale można też powiedzieć, że Barcelona wymęczone 1:0 z tym właśnie Sportingiem. Więc może to Sporting jest naprawdę mocny - zresztą tak uważam. Ostatni mecz ligowy - może nie był grany przez Juventus na 100% wiedząc co dzisiaj mają - często tak się zdarza. Ligę zawsze można jeszcze odrobić. To co piszesz na początku 0:3 z Barceloną to wtedy Juventus był bardzo osłabiony, a do tego trener mówił, że nic się nie stanie jak przegrają (!). Tak to wtedy wyglądało. Z Olympiakosem brakowało Juventusowi skuteczności, ale już grał znacznie lepiej. Ze Sportingiem podobnie. Na takie zespoły jak Barcelona to jest mega mobilizacja, a Barcelona na wyjazdach gra jak gra. Nie jestem tego Juventusu tak pewien, że gram nie wiadomo jaką stawką. To nie taki mecz żeby szaleć, ale zwycięstwo Juventusu jest całkiem możliwe, a po kursie 2,95 można zaryzykować. Do tego Barca wie, że nawet jak przegra minimalnie i pokona u siebie Sporting i tak wychodzi z 1 miejsca. Warto przypomnieć się jak "skutecznie" i "porywająco" grała z Olympiakosem na wyjeździe... i jak się skończyło na 0:0. Niech dzisiaj tak zagra to jeszcze im Juventus wbije te 3 bramki i będzie powtórka z rozrywki z zeszłego sezonu...Z resztą twych typów twoich się zgadzam tylko nie z typem nr 2.Mówisz że, Barcelona nic wielkiego nie prezentuje a co prezentuje wielkiego Juventus ? Ostatni mecz porażka z Sampdorią 3-2, 14.10.2017r. porażka z Lazio u siebie 1-2 remis z Atalanta 2-2 na wyjeździe okej drużyny które są w miare w formie ale strata bramki w meczu ze Spal i Benevento drużyny dołujące po kolei 11 i 6 bramek strzelonych to już Starej Damie nie przystoi co również pokazuje że w defensywie to już nie jest taka twierdza jak Nas do tego przyzwyczaili.W Lidze mistrzów ostatnio remis ze Sportingiem na wyjeździe u siebie ze Sportingiem wymęczone 2-1.Piszesz o tym co się wydarzyło w poprzednim sezonie Ligi Mistrzów (3-0) dla Juve a w tym sezonie Barcelona która nic wielkiego nie prezentuje rozjechała u siebie Juve 3-0.Już dziś się przekonamy kto ma racje moim zdaniem co Juve tu ugra to max remis Barcelona też gra o pierwsze miejsce w grupie i praktycznie remis jej to zapewnia ale myśle że,tu nie będzie kalkulowania i każda drużyna będzie grała o zwycięstwo. Z moich informacji w Juve zabraknie Lichsteinera a w Barcelonie więcej tych absencji i tylko to mnie troszke niepokoi bo nie zagra Dembele Mascherano Rafinha Gomes Sergio Roberto i Arda Touran . Mój typ na to spotkanie to Barcelona wygra i obie drużyny zdobęda bramke po kursie 4,75 w Unibecie dla mniej odważnych barca z remisiem. Myśle jeszczeo Romie x2 Atletico bez formy i jeszcze kilka ciekawych typów ale to napisze później Pozdrawiam i owocnej LM dzisiejszego dnia ????
20:45 Juventus - BarcelonaPrzypuszczalny skład Atletico
Oblak
Juanfran Godin Hernandez F.Luis
Saul Gabi Partey Carrasco
Correa Griezmann
Kontuzjowani: -
Zawieszeni: Savic
Zagrożeni zawieszeniem: -
Przypuszczalny skład Romy:
Alisson
B.Peres Manolas J.Jesus Kolarov
Pellegrini Gonalons Nainggolan
Gerson Dzeko Perotti
Kontuzjowani: Karsdorp, Schick, Florenzi
Zawieszeni: -
Zagrożeni zawieszeniem: -
Przewidywane składy:
Barcelona
Ter Stegen, Alba, Piqué, Umtiti, Semedo, Iniesta, Busquets i Rakitić, Deulofeu, Messi i Suárez
Juventus
Buffon, Alex Sandro, Chiellini, Barzagli, De Sciglio, Khedira, Pjanić, Dybala, Mandžukić, Higuaín i Cuadrado.