Wczorajsza
LM prawie 3 stówy na +, dzisiaj mam nadzieję na podobny rezultat.
CSKA Moskwa - Benfica
obie drużyny strzelą TAK @1,77
Chociaż Benfica gra w
LM padakę i mecz ten jest dla nich grą o świeczkę to nie można w nieskończoność przegrywać do zera. Bilans 1:10 nie zachęca, ale Benfica dawno nie miała takiej złej passy. No i jedyną bramkę strzelili dzisiejszym przeciwnikom. Pewnie ten mecz też przerżną, ale liczę na to że bramkę strzelą.
Karabach - Chelsea
bramka NIE padnie w minutach 1-15 @1,41
Nic ciekawego na ten mecz nie widzę, poza tym typem który gładko powinien wejść. Nie spodziewam się takiego pogromu jak w pierwszej kolejce, ten typ jest konkurencyjny z
Handicap 2:0 i 1X ale tam kurs jest jednak trochę niższy. Wątpliwe jest, żeby Chelsea rozstrzelała się już w pierwszym kwadransie, być może 0:0 będzie nawet do przerwy.
Anderlecht - Bayern
handicap 1:0 wygra Bayern @1,67
Dość dobry kursik na dość pewny zakład. Bayern nawet z zagwarantowanym awansem powinien z czystej przyzwoitości dać radę wygrać z Anderlechtem który może się pochwalić bilansem bramkowym 0:15.
Atletico Madryt - AS Roma
spotkanie/ilość bramek 1/+1,5 @2,42
Oczywiście nie wierzę w awans Atletico do 1/8, natomiast drużyna Simeone nigdy tanio skóry nie sprzedawała. Może im nie iść, ale serce do gry mają spore. Dlatego nie wyobrażam sobie, żeby w ich ostatnim meczu w tej edycji
LM u siebie nie dali z siebie wszystkiego dla kibiców i nie wygrali tego spotkania. Dodatkowo liczę na prowadzenie już w pierwszej połowie.
FC Basel - Manchester United
Podwójna szansa X-X @1,71
Chociaż United to niekwestionowani liderzy jeżeli chodzi o grupę A to gra Basel też może się podobać, przynajmniej dla mnie są pozytywnym zaskoczeniem. Manchester awans ma praktycznie w kieszeni, nawet remis w tym spotkaniu daje im pierwsze miejsce, stąd typ na to że nie będą jakoś specjalnie się przemęczać. Podwójna szansa na remis - do przerwy lub po 90 minutach gry ze wskazaniem raczej do przerwy, myślę że w drugiej połowie United coś wepchnie i mecz się skończy wynikiem 0:1.
Juventus - FC Barcelona
Remis @3,30
Gospodarze z pewnością nie są u szczytu formy, Barcelona mimo że wygrywa mecz za meczem to ich gra też nie wygląda jeszcze za pięknie. Barcelona mimo wielu czystych kont popełnia jeszcze babole w obronie, a i Juventus traci przynajmniej jednego gola praktycznie w każdym meczu, myślę więc że wynik zamknie się przy stanie 1:1. Zwłaszcza, że gościom daje to awans z pierwszego miejsca, a Juventusowi pewne drugie miejsce, przy założeniu że wygrają ostatni mecz z Olympiakosem.
PSG - Celtic
handicap 0:3 wygra PSG @2,34
Nie widzę tutaj innej możliwości niż wysoka wygrana PSG. Ofensywna machina bawi się futbolem i to że mają już zapewniony awans nie ma dla nich żadnego znaczenia - zawsze będą chcieli strzelić jak najwięcej bramek. Wahałem się jeszcze czy nie postawić na
dokładną ilość bramek PSG w pierwszej połowie - 3 @5,50 ale ten typ wydaje się jednak bezpieczniejszy.
Sporting Lizbona - Olympiakos
Sporting Lizbona @1,57
Portugalczycy grają dosyć solidnie w tej edycji
LM i nie bardzo mam ochotę kombinować przy typie w tym meczu. Czyste zwycięstwo wydaje się rozsądne, Olympiakos na wyjazdach nie rzuca przeciwników na łopatki, poza tym wygrana w tym meczu to dla Sportingu jedyna szansa na powalczenie o awans do 1/8. Poza tym zaklepali by sobie po tej wygranej trzecie miejsce więc nie wydaje mi się, żeby wypuścili tutaj 3 punkty z rąk.
Oczywiście przy tylu meczach nie polecam grania AKO, jeżeli ktoś chciałby skorzystać z tych typów to bardziej opłaca się obstawiać każdy mecz pojedynczo - wtedy zysk jest wysoce prawdopodobny.