mario luigi mecz Napoli w środę, a to jest temat wtorkowy
.
Adamo80 weź pod uwagę, że Bayern ostatnio w małym kryzysie, a Real po derbach. Kursy dość mizerne i w meczu Bawarczyków grałbym raczej handi w drugą stronę, ale o tym jutro.
Monaco - Tottenham
Monaco 0.0 ::: 1,88 ::: 1/3 Pinek
Pamiętam jak na początku sezonu rozpędzone Monaco które chyba liderowało w
Ligue 1. grało z Tottenhamem, na gości był kurs ponad 4,00 i ja na to zwróciłem uwagę, że jest magiczne "walju", oczywiście Monaco wygrało w Londynie 1:2.
Teraz grają u siebie, kursy wskazują na mecz typu 50% na 50% szans, ale moim zdaniem jest zupełnie inaczej. Gospodarze powinni być faworytem, ostatnio już pisałem analizę na Monaco, grają w tym sezonie świetnie, ładują po kilka bramek swoim przeciwnikom. Ich wyniki są raczej hokejowe niż z piłki nożnej.
Tottenham, ostatnio przygasł w lidze, a odnośnie klubów angielskich na tle europejskich pucharów to wyglądają od kilku ładnych sezonów mocno słabo, zespoły tak naprawdę mają za dużą wartość i faworyzowanie ich jest błędne.
Wynik:
2:1
D. Zagreb - Lyon
Lyon -1 AH ::: 1,96 ::: 1/3 Pinek
Lyon ma iluzoryczne szanse na awans do fazy pucharowej, ale nadzieja umiera ostatnia. Dinamo Zagrzeb to dostarczyciel punktów, 4 porażki, 12 bramek straconych i 0 strzelonych.
Francuzi dość źle rozpoczęli start sezonu, ale ostatnio zdecydowanie poprawili swoją grę i na to samo liczę w tym meczu. W pierwszym meczu padło 3:0.
Odnośnie ich pojedynku to jest tu
WIELKA FIXOWA HISTORIA. Swego czasu w grupie o awans walczył Ajax i Lyon, Ajax z Realem przegrał bodajże 0:4, a Lyon potrzebował bardzo wysokiej wygranej z Zagrzeb by mieć lepszy bilans bramkowy, wygrali aż 1:7. Była to największa jawna korupcja tej dekady, cały świat patrzył i nikt z tym nic nie zrobił. Jeżeli ktoś nie wierzy odsyłam do wujka Google, żeby poczytał artykuły na temat tego meczu, rok 2011.
Wynik:
0:1
Leicester - Club Brugge KV
Leicester -1 AH ::: 1,75 ::: 1/3 Pinek
Leicester to lider tabeli, 10 punktów, tylko stracili 2 punkty remisując w Kopenhadze. Na wyjeździe z Club Brugge wygrali 0:3, więc teraz czas na podobny wynik na własnych śmieciach. Co tu dużo mówić, gospodarze w lidze
Premier League nie grają tak nieoczekiwanie jak rok temu, ale tego można było się spodziewać. Za to w
Champions League radzą sobie jak już wyżej wspomniałem - "liderują" w grupie G.
Goście wszystkie mecze przegrali, strzelili tylko 1 bramkę, a aż 10 stracili. Myślę, że Leicester u siebie wygra i przypieczętują pewny awans, a raczej #1 w grupie. W 6 meczu
LM będą mogli zagrać już sobie na pół gwizdka.
Wynik:
2:1