mario luigi mecz Napoli w środę, a to jest temat wtorkowy 

. 
Adamo80 weź pod uwagę, że Bayern ostatnio w małym kryzysie, a Real po derbach. Kursy dość mizerne i w meczu Bawarczyków grałbym raczej handi w drugą stronę, ale o tym jutro. 

Monaco - Tottenham                                                         
Monaco 0.0 ::: 1,88 ::: 1/3 Pinek 

Pamiętam jak na początku sezonu rozpędzone Monaco które chyba   liderowało w 
Ligue 1. grało z Tottenhamem, na gości był kurs ponad 4,00 i   ja na to zwróciłem uwagę, że jest magiczne "walju", oczywiście Monaco   wygrało w Londynie 1:2. 
Teraz grają u siebie, kursy wskazują na mecz  typu 50% na 50% szans, ale  moim zdaniem jest zupełnie inaczej.  Gospodarze powinni być faworytem,  ostatnio już pisałem analizę na  Monaco, grają w tym sezonie świetnie,  ładują po kilka bramek swoim  przeciwnikom. Ich wyniki są raczej  hokejowe niż z piłki nożnej. 
Tottenham,  ostatnio przygasł w lidze, a odnośnie klubów angielskich na  tle  europejskich pucharów to wyglądają od kilku ładnych sezonów mocno  słabo,  zespoły tak naprawdę mają za dużą wartość i faworyzowanie ich  jest  błędne. 
Wynik: 
2:1 

D. Zagreb - Lyon                                                         
Lyon -1 AH ::: 1,96 ::: 1/3 Pinek 

Lyon ma iluzoryczne szanse na awans do fazy pucharowej, ale nadzieja   umiera ostatnia. Dinamo Zagrzeb to dostarczyciel punktów, 4 porażki, 12   bramek straconych i 0 strzelonych. 
Francuzi dość źle rozpoczęli  start sezonu, ale ostatnio zdecydowanie  poprawili swoją grę i na to samo  liczę w tym meczu. W pierwszym meczu  padło 3:0. 
Odnośnie ich pojedynku to jest tu 
WIELKA FIXOWA HISTORIA.  Swego  czasu w grupie o awans walczył Ajax i Lyon, Ajax z Realem  przegrał  bodajże 0:4, a Lyon potrzebował bardzo wysokiej wygranej z  Zagrzeb by  mieć lepszy bilans bramkowy, wygrali aż 1:7. Była to  największa jawna  korupcja tej dekady, cały świat patrzył i nikt z tym  nic nie zrobił.  Jeżeli ktoś nie wierzy odsyłam do wujka Google, żeby  poczytał artykuły  na temat tego meczu, rok 2011. 
Wynik: 
0:1

Leicester - Club Brugge KV
Leicester -1 AH ::: 1,75 ::: 1/3 Pinek 

Leicester to lider tabeli, 10 punktów, tylko stracili 2 punkty   remisując w Kopenhadze. Na wyjeździe z Club Brugge wygrali 0:3, więc   teraz czas na podobny wynik na własnych śmieciach. Co tu dużo mówić,   gospodarze w lidze 
Premier League nie grają tak nieoczekiwanie jak rok   temu, ale tego można było się spodziewać. Za to w 
Champions League radzą   sobie jak już wyżej wspomniałem - "liderują" w grupie G. 
Goście  wszystkie mecze przegrali, strzelili tylko 1 bramkę, a aż 10  stracili.  Myślę, że Leicester u siebie wygra i przypieczętują pewny  awans, a  raczej #1 w grupie. W 6 meczu 
LM będą mogli zagrać już sobie  na pół  gwizdka. 
Wynik: 
2:1