Tarnów -14,5 - Gorzów @1,85 betsafe /
unibet
Gorzów, Gorzów, Gorzów, przypominają mi się prognozy Komarnickiego jak mówił o medalu! Medal to on może dostać, ale co najwyżej za gadanie głupot. Paluch trener, prowadząc drużyne zbudowaną z reprezentantów Polski Golloba i Kasprzaka, rewelacyjnego Iversena, Zagara który awansował do
GP, super młodzież w postaci Jensena czy Zmarzlika, zdobył medal. teraz tak naprawde poznajemy wartość jego jako szkoleniowca, jak druzynie nie idzie. Hlip, Jankowski czy Gomólski to bezobrazy plastrony. Kasper kompletnie nic nie jedzie, w Tarnowie jak zdobędzie w 6 biegach 8 punktów nie będę ździwiony. Brak Nermarka, za niego Gapa który stracił miejsce w składzie, Linus to zawodnik utalentowany, ale to zawodnik na I ligę. Iversen i Zmarzlik, to cały Gorzów, chociaż ten 2 na wyjazdach już nie jestt taki mocny jak u siebie.
Tarnów ma 5 równych zawodników, Vaculowi i Janowskiemu na wyjazdach szło słabiej, ale u siebie są nie do ugryzienia, przez 2 linie Gorzowa. Obstawiam dziś pogrom do 30-32.
Bydzia + Tarnow @1,17 bwin
Wrocek bez juniorów, + Tarnów daje fajne ako może pare groszy dorobić.
Czewa -
Leszno @1,56 /
Leszno -3,5 @1,85 betsafe
Bez obrazy, ale Jakie szanse miałby jakikolwiek zespół bez 2 zawodników w E lidze? Wyobraźmy sobie np Toruń bez Golloba i Miedzińskiego albo Z. Góre bez Hampla i Jonssona... Baty baty, no chyba że po 2 stronie byłby Gorzów
Brak Sajfudinowa lidera, do tego brak 3/4 zawodnika w postaci Jensena. Wzamian mamy Mirka Jabłońskiego i plastron... Juniorzy lepsi po stronie gości, chociaż Musielak poobijany. Baliński w Czestochowie mobilizuje się podwójnie, Zengota jeździł tam. Jeśli Czewa chce wygrać to Holta i Laguta musieli by zakręcić koło kompletu, Jabłoński z Szuminą dorzucić kilka oczek i juniorzy nie mogli by przegrywać z rówieśnikami z Leszna, czy to możliwe? Nie sądze.
Dodajmy do tego, że pada deszcz w Czestochowie co jest na plus dla gości. Czaja jedzie dziś w Ostrowie jako gość.
Iversen - Kasprzak +
Woffinden - Buczkowski ako @1,90 betsson
Gdzie jest PUK, a gdzie Kasprzak widzieliśmy wszyscy wczoraj, Krzysiu spuszcza Gorzów do 1 ligi, dziś nie ma żadnych szans z Duńczykiem.
Na
podbicie ako dałem Tajskiego, który w Bydgoszczy jechał rewelacyjnie. Wszyscy rzucili się na pare z Hancockiem, ja wole bezpieczniej z Buczkiem. 1 bieg więcej, załatwi sprawę, kto wie czy dziś Tajski nie wykręci coś koło kompletu.
G Laguta - Prze Pawlicki +
Jonsson - Davidsson @1,68 betsson
Grisza start więcej od Przemka, po 2 Grisza u siebie bardzo mocny, młody nie ma z nim szans w takim wypadku. Jonsson, a Davidsson to niebo, a ziemia wg mnie. Davidsson pojechał super w Gnieźnie, ale już u siebie z Bydzią zawalił, dziś nie liczyłbym na powtórkę z Gniezna.