Polska - Wyspy Owcze
Wyspy Owcze over 1.5 celnych strzałów @ 2.10
Polska powyżej 4.5 celnych strzałów + powyżej 1.5 spalonych + powyżej 10.5 fauli @ 4.00
Betfan
Wielu na pewno ciekawi to spotkanie, jak
Polska zagra po ostatnim blamażu z Mołdawią, ja niestety nie należę do optymistów, patrząc w przeszłość jak
Polska słabo radzi sobie w pierwszych spotkaniach i boję się, że dzisiaj znowu obejrzymy męczarnie, choć mam nadzieję, że ostatecznie przez nas wygrane. W tym meczu zaproponuje dwa typy, pierwszy to przynajmniej 2 celne strzały Wysp Owczych. O naszych błędach w obronie nie trzeba dużo opowiadać, Czesi oddali na naszą bramkę 6 celnych strzałów z czego 3 zamienili na bramki, Albania 3 celne strzały i bardzo szczęśliwie bez bramki, Mołdawia 4 celne strzały i aż 3 bramki. Wyspy Owcze powinny mieć swoje okazje, nie zdziwię się jeśli z nami będą mieć najwięcej okazji bramkowych do tej pory, choć nie uważam, że ich strzały będą bardzo groźne, a do tej pory mimo, że Wyspiarze oddawali mało celnych strzałów, to i tak potrafili zdobyć bramki w dwóch z trzech spotkań. 1 spalony z Czechami, 14 fauli i 4 celne strzały, 1 spalony z Albanią, 21 fauli i 4 celne strzały, 0 spalonych z Mołdawią, 10 fauli i 5 celnych strzałów, tak prezentują się statystyki do tej pory w trzech rozegranych przez nas spotkaniach, sporo faulujemy i linia 10.5 fauli nie wydaje się być niemożliwa do przekroczenia, podobnie jak celne strzały, bo mimo, że linię do tej pory przekroczyliśmy raz, to trafia nam się najsłabszy przeciwnik, no i dochodzi chęć odkupienia. Najgorzej wyglądają spalone, bo jak widać o 2 spalone w naszym wykonaniu jest ciężko, ale rywale Wysp Owczych w kwalifikacjach notowali 3 spalone (Mołdawia), 4 spalone (
Czechy) i 2 spalone (Albania), sądzę, że Wyspy dadzą nam dzisiaj pograć i spróbujemy zagrać odważniej prostopadłymi podaniami, a z naszym wyczuciem czasu, te wyjścia raczej nie zawsze będą w czas. Fajny zakład zbiorowy, według mnie wart ryzyka, choć z doświadczenia zawsze trafia się jeden aspekt, który psuje ostatecznie cały typ.