dajallinas
Użytkownik
1 h czekam na pm od szefa, napiszcie proszę jak to było u Was??
wez nie rob tu smietnika , bylbym kimś waznym na tym forum to bym Ci dal bana , rzuciles sie na promocje , need_help jest teraz niedostepny na forum - zielona lampka sie nie pali przy jego nicku - ale ze jestes nowy to sie popraw daje CI szanse jeszczebez tych instrukcji nie wiem co mam robić...
gdzie masz konto pocztowe to Ci odpowiem sam , promocja na pewno sie skonczy , ostatnio need_help mial kase dla 20 ludzi wiec tak sie nie napalajcie, juz tlum ludzi tu swoje nicki umiescilboje sie ze mi napisze wieczorem ziomus ze mi nie da kasy bo nie mam aktywnego konto a przeciez czekam juz godzine na mejla...a kasa mi jest potrzebna niezbednie...
interia.pl zawsze przychodzilo szybciutko a tu dupa blada, ale konto nie wydaje sie nie aktywne, nawet wyslalem im mejla zeby mi przyslai jak tylko szybko moga,gdzie masz konto pocztowe to Ci odpowiem sam , promocja na pewno sie skonczy , ostatnio need_help mial kase dla 20 ludzi wiec tak sie nie napalajcie, juz tlum ludzi tu swoje nicki umiescil
lol interia , kiedys za dawnych czasow mialem na wp i mi sporo rzeczy nie przychodzilo interia ten sam poziom albo mniejszy wiec sie nie dziw , polecam gmailinteria.pl zawsze przychodzilo szybciutko a tu dupa blada, ale konto nie wydaje sie nie aktywne, nawet wyslalem im mejla zeby mi przyslai jak tylko szybko moga,
a co trzeba zrobic. Wystarczy sie zarejestrować z tego linka co podal need_help czy cos jeszcze aktywacje potwierdzac czy cos... hmmi wszstko doszło a kasy dalej 0E, a zrobiłem wszystko jak trzeba
niewiem, trzeba zarejstrowac się przez tą stronę co podaje na prv, i stamtąd przychodzi mail....a co trzeba zrobic. Wystarczy sie zarejestrować z tego linka co podal need_help czy cos jeszcze aktywacje potwierdzac czy cos... hm
trzeba aktywowac jeszcze poprzez link ktory przyjdzie w mailu po rejestracji,a co trzeba zrobic. Wystarczy sie zarejestrować z tego linka co podal need_help czy cos jeszcze aktywacje potwierdzac czy cos... hm
troszke delikatniej ???? nie dosc ze za darmo to jeszcz sie burzysz...co wy pierdolicie zadnego linku nie podal albo slepy jestem, wpisalem po prostku ten adres dailypoker.com i wyslalem na priv swojego username, i na mejla mi odpisali z saportu ze konto jest aktywne. czekam na kasiore