G
0
gebre_selasje
Użytkownik
nie straszcie mnie ze niedostane kasy kurwa
napewnoe nie ???? chlopie opanuj siejak sam wpisalem w przegldoarce www.dailypoker.com i sie zarejestrowalem to dostane smalec czy nie ?kurwa
wyrazaj sie koles jak sie z linku nie zarejestrowales to mozesz czekac na kase oj mozeszco wy pierdolicie zadnego linku nie podal albo slepy jestem, wpisalem po prostku ten adres dailypoker.com i wyslalem na priv swojego username, i na mejla mi odpisali z saportu ze konto jest aktywne. czekam na kasiore
Widać ze z angielskim tu u ciebie słabizna, bo w pierwszym poście wszystko pisze jak dostać bonus.jak sam wpisalem w przegldoarce www.dailypoker.com i sie zarejestrowalem to dostane smalec czy nie ?kurwa
niby tak ???? minimalna wypłata 20Ejak sie ma 5VIP to juz mozna wyplacac?
dokladnie , nie zasmiecajcie tego tematu pierodolami, need_help nie bedzie mial zbyt duzej przejrzystosci a i nowi ludzi zanim sie polapia o co chodzi bede czytac wszystkie te postyoj naprawde wszytkich interesuje ile ty masz na koncie moze pisz jak zarobisz z 2 euro bo jest naprawde ciekawe
did you have validate your bonus code with confirmation email ?Why i don't have a bonus ? my username: ogrody1
register at 12