>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

5 euro na wyścigi

endriu 361

endriu

Forum VIP
dobra skonczcie sie juz chwalic i niech ktory napisze najwazniejsza rzecz, co z WYPLATAMI
a co ma być, grasz obrót x5 czyli na 25e i po tym wypłacasz na np. mb bez skanu, kumpel wypłacił 190zł i wypłata niecałe 24h ... nie wiem czy bonus jest wypłacalny, ale promo jest bardzo dobre !

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
a co ma być, grasz obrót x5 czyli na 25e i po tym wypłacasz na np. mb bez skanu, kumpel wypłacił 190zł i wypłata niecałe 24h ... nie wiem czy bonus jest wypłacalny, ale promo jest bardzo dobre !
potwierdzam super promo ???? :spokodfhgfh:

cypis78 15

cypis78

Użytkownik
5 na koncie i co teraz zagrac najlepiej ??
grac na win czy straight forecast czy tricast ??
macie cos na najblizsza gonitwe ??

M 0

maksiu78

Użytkownik
5 na koncie i co teraz zagrac najlepiej ??
grac na win czy straight forecast czy tricast ??
macie cos na najblizsza gonitwe ??

Poczekaj do 18:00
Wtedy stawka za gre wynosi 2 $ zamiast 5 euro

Win-wygra Twoj kon
Place-dobiegnie w pierwszej dwojkce
Show-dobiegnie w pierwszej trojkce

Grałem tak wczoraj wieczorem :)

Aha
Grałem tylko w gonitwach w USA

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Panowie mam takie pytanko bo obróciłem 5 razy ten bonus i mam ugrane 20E to czy mogę zlecić wypłatę całej kwoty czy muszę zostawić 5E na koncie? bo nie wiem czy ten bonus można wypłacać
Jak to jest z tym proszę o odpowiedź

endriu 361

endriu

Forum VIP
Poczekaj do 18:00
Wtedy stawka za gre wynosi 2 $ zamiast 5 euro

Win-wygra Twoj kon
Place-dobiegnie w pierwszej dwojkce
Show-dobiegnie w pierwszej trojkce

Grałem tak wczoraj wieczorem :)

Aha
Grałem tylko w gonitwach w USA
to show to jest 100% pewne co piszesz ... bo np. na moim przegranym kuponie pisze tak ... show: 10-13-19 czyli niby że te 3 konie były na podium, ale w tym biegu nie biegło nawet 10 koni więc to nie są ich numery, więc nie jestem pewien na 100% czy show = podium :kwasny4565:

M 0

maksiu78

Użytkownik
to show to jest 100% pewne co piszesz ... bo np. na moim przegranym kuponie pisze tak ... show: 10-13-19 czyli niby że te 3 konie były na podium, ale w tym biegu nie biegło nawet 10 koni więc to nie są ich numery, więc nie jestem pewien na 100% czy show = podium :kwasny4565:

Tak-jestem pewien.

Te liczby 10-13-19 oznaczają kurs wygranej,tzn. na kuponie Show kogoś kon ukonczył na 1 miejscu to kurs 10 (czyli na nasze 1,0),jesli na 2,to 13 (1,3),na 3 19 (1,9)

Ps
Moge sie mylic co do zamiany &quot;ich&quot; kursow,na nasze.
Reszty jestem pewien.

Ps 2

Kiedyś byłem koniem,to wiem ;-)

G 0

gangster

Użytkownik
Promo czy jest dobre to powiem wam jutro ???? bo mam ugrane 102euro i zleciłem wypłate 80euro a reszte sobie zostawiełm może coś uda sie jeszcze wygrać ???? Wypłate zleciłem na MB więc poczekam do jutra i zobacze co z tym bedzie ???? Ja gram na &quot;ślepo&quot; jak podoba mi sie imie konia to na niego obstawiam ???? i juz pare razy udalo sie tak wygrać ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Promo czy jest dobre to powiem wam jutro ???? bo mam ugrane 102euro i zleciłem wypłate 80euro a reszte sobie zostawiełm może coś uda sie jeszcze wygrać ???? Wypłate zleciłem na MB więc poczekam do jutra i zobacze co z tym bedzie ???? Ja gram na &quot;ślepo&quot; jak podoba mi sie imie konia to na niego obstawiam ???? i juz pare razy udalo sie tak wygrać ????
A odjelo ci te 80 euro od Balance? Czy dalej kwota jest i mozesz nia grac?

M 12

m@estro

Użytkownik
Ja jak kliknąłem REGISTER to email już był w skrzynce ???? A kasa to tak właśnie do 5 min....

No i jest 18, stawki zmieniły się na USD... Może ktoś z wspaniałych typerów, którzy zlecili wypłaty pomoże ugrać tym którzy się dalej trudzą z koniami? ????

Do góry Bottom