a co ma być, grasz obrót x5 czyli na 25e i po tym wypłacasz na np. mb bez skanu, kumpel wypłacił 190zł i wypłata niecałe 24h ... nie wiem czy bonus jest wypłacalny, ale promo jest bardzo dobre !dobra skonczcie sie juz chwalic i niech ktory napisze najwazniejsza rzecz, co z WYPLATAMI
potwierdzam super promo ???? :spokodfhgfh:a co ma być, grasz obrót x5 czyli na 25e i po tym wypłacasz na np. mb bez skanu, kumpel wypłacił 190zł i wypłata niecałe 24h ... nie wiem czy bonus jest wypłacalny, ale promo jest bardzo dobre !
raczej tak !Promo jeszcze aktualne?
To samo pytanie... ????Jak wpisać adres? Bo cały czas mam "Address is missing"
5 na koncie i co teraz zagrac najlepiej ??
grac na win czy straight forecast czy tricast ??
macie cos na najblizsza gonitwe ??
to show to jest 100% pewne co piszesz ... bo np. na moim przegranym kuponie pisze tak ... show: 10-13-19 czyli niby że te 3 konie były na podium, ale w tym biegu nie biegło nawet 10 koni więc to nie są ich numery, więc nie jestem pewien na 100% czy show = podium :kwasny4565:Poczekaj do 18:00
Wtedy stawka za gre wynosi 2 $ zamiast 5 euro
Win-wygra Twoj kon
Place-dobiegnie w pierwszej dwojkce
Show-dobiegnie w pierwszej trojkce
Grałem tak wczoraj wieczorem
Aha
Grałem tylko w gonitwach w USA
to show to jest 100% pewne co piszesz ... bo np. na moim przegranym kuponie pisze tak ... show: 10-13-19 czyli niby że te 3 konie były na podium, ale w tym biegu nie biegło nawet 10 koni więc to nie są ich numery, więc nie jestem pewien na 100% czy show = podium :kwasny4565:
A odjelo ci te 80 euro od Balance? Czy dalej kwota jest i mozesz nia grac?Promo czy jest dobre to powiem wam jutro ???? bo mam ugrane 102euro i zleciłem wypłate 80euro a reszte sobie zostawiełm może coś uda sie jeszcze wygrać ???? Wypłate zleciłem na MB więc poczekam do jutra i zobacze co z tym bedzie ???? Ja gram na "ślepo" jak podoba mi sie imie konia to na niego obstawiam ???? i juz pare razy udalo sie tak wygrać ????
czekasz z 10 min na email z aktywacją i po aktywacji czekasz z jakieś 5 min na kasę ...Dopiero się zarejestrowałem i na koncie 0.00 trzeba było jakiś kod podawać