rejestrujesz się -> dostajesz mail weryfikacyjny -> weryfikujesz konto wg instrukcji w mailu -> logujesz się -> i po paru minutach powinno być 5 Euro na konciekasa jest dodawana odrazu po rejestracji czy po jakimś czasie?
w sumie postawiłem 4 kupony: w trzech kierowałem się formą konia (horse form) i 2 przegrałem, a 1 wygrałem, a jeden przypadkowo postawiłem, bo nazwa konia mi się spodobała - "Place Your Bet" i oczywiście kupon wygrany - ponad 80e przy stawce ok 6emoze ci xo wygrali dali by jakieś wskazówki jak w to grać?
W pierwszym poście jest jak byk napisane, czytaj a nie tylko piszesz.Ja polecam grac nie na Win tylko na place albo Show co oznacza pierwsza dwójka lub pierwsza trójka.
Jakie są wymagania co do obrotu?
Musisz obracać.ale powiedzcie mi jedno jesli puscilem za 5 uero i siadlo mi 41 uero to moge to wybrac?? czy jeszcze musze obracac?
też tak miałem do południa teraz jak stawiam to minimalna stawka 2 $ czyli ok 1,46 euro. Spróbuj teraz coś postawićHej na koncie mam 4.50 E a minimalna stawka jest 5E dla mnie jest to głupota tak wysoka minimalna no chyba że się mylę ale jak chciałem dać kupon za 4.50 to nie przyjeło!!