>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 $ BEZ DEPOZYTU ZDRAPKI

Status
Zamknięty.
B 18

brooodkaaa

Użytkownik
wygrałem na tych zdrapkach ponad pincet juro, teraz mam rozumieć wpłacam 10 przez MB poznije gram za łączną sume 300 i moge spokojnie wypłacic ?? przed depozytem podbijam na czat zeby anulowalui jakies bonusy ??

B 18

brooodkaaa

Użytkownik
no to loz, zostało 300 euro mam nadzieje ze po depozycie chociaz 100 zostanie ????

a maja jakies problemy z MB?? czy mozna smiało wpłacać...

S 27

sleepek

Użytkownik
Nie. Ciebie to nie obowiązuje. Jesteś inny/a bo sam/a nie potrafisz określić swojej płci. Piszcie dalej, chwalcie się. Hahaha. Boże ...

B 18

brooodkaaa

Użytkownik
zrobilem depozyt 10 przez MB a ***ek na czacie mi pisze ze kasy nie ma... wysłam mu sccrena numer transakscji a gosc ze nic nie doszło...

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
zrobilem depozyt 10 przez MB a ***ek na czacie mi pisze ze kasy nie ma... wysłam mu sccrena numer transakscji a gosc ze nic nie doszło...
No to jest jakaś totalna porażka,ja tam zgłosiłem to do MB badają sprawe dlaczego już nie przyjęli ode mnie tego depozytu.
Cofnąć kasy nie mogłem bo pisze że doszło do nich.Skany wysłane do supportu zdrapek też skany wysłane i mają podjąć decyzje do 48 godzin które wkrótce minie a maila z ich strony na razie brak.
Mają nie mały problem z tym Mb...⛔
Brooodkaaa w jakim zdrapkolandzie się dorobiłeś i ci piszą to samo?

B 18

brooodkaaa

Użytkownik
hopa.com, jezli do 2-3 dni lipa to wplacam nettlerem 10 i zoabczymy, nie poowino być wiekszego obrotu bo wkoncu dostajesz 100% od pierwszego depozytu wiec tak czy siak te 300 euro bedzie do obrotu, chyba ze z netllerem maja tez problem...

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
No to widać że jedyny Kostek nie miał z nimi problemów przy wpłacie z mb,jak komuś odnajdą jego depozyt niech da znać w tym temacie. :]
Najlepiej próbujcie cofnąć wpłatę do nich i wpłacić inną metodą..

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Sopel jak wpłacałeś karta od razu kasa depozytowa pojawiła ci się na koncie?

Mieli skurczybyki dać mi odpowiedź w ciągu 48h lecz nie dostałem żadnych informacji milczą oni niestety również milczy Mb..
Na czacie oczywiście bardzo przepraszają za zaistniałą sytuacje i wmawiają że tym razem postarają się załatwić ten problem w 24h! :}
A pewnie nie dostane znów żadnej odpowiedzi z ich strony.Myślę że zwlekają specjalnie z tym żeby tylko mogli odjąć tą bonusową kasę z mojego konta.
Jeżeli do jutra nie dostane do nich odpowiedzi wpłacę kolejny depozyt kartą który mam nadzieje że dojdzie..

S 0

sopel1987

Użytkownik
wpłata kartą - kwota od razu pojawiła się na koncie, wpłaciłem 10 i dostałem bonus 10 (razem 20 na koncie), postawiłem za 300, wypłata bez problemu

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
no to zdrapka jak inne ,widziałem że tam trafiłes ???? grats . dobra by byla taka gra z dużym zwrotem. mam 200 a za 300 trzeba zagrać , i rozkminiam na czym by tu można to obrócić w miare pewnie

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Dziś już miałem wpłacać karta lecz patrze na konto a tam 320 euro...
Na maila przyszła wiadomość od nich z działu finansów że postanowili &quot;pomóc&quot; swojemu klientowi i dodają do konta &quot;Charge as requested is €10.09&quot; Czyli o 0.9 więcej..
Najważniejsze że kasa się odnalazła i mogę zaczynać obrót.
Tym co wpłacili depo przez mb radze ich pognębić trochę na lc na pewno też &lt;znajdą waszą=&quot;&quot; kasę=&quot;&quot;&gt;bo to trochę śmiech żeby upominać się o swój depozyt..
I czekać tyle czasu ????
Zobaczymy jak z wypłatą.
&lt;/znajdą&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom