uzytkownik-15140
Użytkownik
ja dostałem 50 spinów, ale tam nic kompletnie nie siada, a nawet jeśli to jakieś grosze.
to pokaz mi gdzie pisze że trzeba obrot zrobic! bo ja wyplate zrobilem bez ZADNEGO obrotu !Kur... co ma wyplacic jak mu pisze, ze nie ma zrobionego obrotu.Jacy wy niektorzy dziwni jestescie.
musi dobic do 510? a jak mu zostanie po obrocie 30-krotnym obrocie np 25 euro to nie wyplaci?Obrot 30x wiec w twoim przypadku 30 x 17 = 510...Jak tyle ugrasz to wyplacisz...Ja juz mialem z 19 140 ale sie rozeszlo.
na pewno wypłaci ... musi postawić za łączną kwotę 510 !musi dobic do 510? a jak mu zostanie po obrocie 30-krotnym obrocie np 25 euro to nie wyplaci?
niektóre kasyna mają tak , że obrót na slotach jest liczony jako 100% , a obrót na ruletce i blackjacku jako 25% , więc może tutaj też tak jest.Nie wiem co ztym, obrotem jak ugralem ze spinow 3,36. Mam obecnie 52 siedze na blackjacku i sie bawie!!wydaje mi sie ze obrot 90 euro zrobilem a i tak pisze ze nie zrobilem obrotu!!Ide bawic sie dalej ale 50 euro piechota nie chodzi!!
szkoda , że nie można obracać na ruletce , albo na Blackjacku... powinni dać obrót przynajmniej 10% na tych grach:jezora:Games played will contribute in the following percentages:
ja jeszcze nie dostałem , też czekam ale ponad 48 h . Jeszcze się poczeka do jutra i zobaczymy , czy przyznają w końcu te spiny.Panowie dostaliście te spiny już?? ja czekam ponad 75 h i nic ????