u mnie przy 99% długo stoi , ale odczekam chwilę i później już idzie. Zaczekaj chwilę spokojnie , a powinno dojść do końca.Miał ktoś tak że gra HITMAN nie chciała sie ściągnąć dochodzi do 99% i staje
spróbuj wejść w Cashier i tam szukaj , przeważnie tam znajdziesz.
potwierdzam gadałem właśnie z jakimś "szamane", i mi wysyła jakies linki,a w linku że spiny naja byc po 72h automatycznie, pisze że ręcznie nie może tego dopisać.Nie wiem jak wy dostaliście te free spiny po gadce z live czatem jak dla mnie to są rury Wymigują się mówią ze nie mogą tego zrobić i jeszcze na to ze są profesjonalni dupa z takim profesjonalizmem ????
a ja tylko zapytałem czemu jeszcze nie mam spinów a rejestrowałem się 23 lutegoReikai co Ty mu napisałeś? że dodał ci ręcznie Ja już na liveczacie u nich byłem 20 razy i mi nie chcą dodać ręcznie każą czekać a mineło już nie 72h a 200h od zarejestrowania.
no chyba oczywiste ze musisz dac max lini. Nie wiem ile to jest na grze ,,HITMAN,, ale jesli ustawiasz mniej to tracisz na kazdym spinie. Jesli ustawiasz mniej lini to mozesz trafic na linie ktorej nie zaznaczyles, logiczne. WIec zawsze dawaj maxyyyyyyyy mam głupie pytanie ???? jak ustawić linie żeby wyjść jak najlepiej?
no jeden, lecz jeśli masz max 30 linii i powiedzmy masz wszystkie zaznaczone i dajesz 0.10$ na linię to płacisz za spin 3$ a jak dasz np. 10 linii to za spin płacisz 1$ !!!Czyli niezależnie od tego ile lini dam to mi zeżre 1 spin. Dzięki za odp. , bo myslałem, że jest inaczej.