Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
troche zabawy bylo, ale sie skonczylo ????
niektore gierki moze fajne, ale ustawione; wygrac to mozna ale na virtual money, chyba ze tylko tak jest w moim przypadku
z pewnoscia niektorym dadza cos ugrac
pozostala opcja uninstall
Może chcesz wypłacić całe 75$ a możesz tylko 75$-19$=56$ w lewym dolnym rogu powinno Ci pisać ile masz w cash a ile masz w bonus to co masz w cash to możesz wypłacić. Niewykluczone też że wprowadzili obrót takie jest moje zdanie pozdrawiam
jak ja wypłacałem to wogóle nic takiego nie pisało. jak z tych 11 miałem 20 euro to tylko był komunikat ze mam tylko 9 euro(bo reszta -11 to bonus) i ze minimalna wyplata to 20 euro
u mnie jest podobnie, ze nie da sie zlecic wypłaty, a mam powyzej 20 euro w zwyklym cash
cos mi sie zdaje ze bez obrotu sie nie wyplaci, ale ciekawe ile trzeba to razy obracac...