Colchester - Tottenham
Oba zespoły dzieli różnica trzech poziomów rozgrywkowych. Colchester występuje na co dzień na boiskach League One i radzi sobie bardzo bardzo słabo. Jest to jeden z głównych kandydatów do spadku. Colchester posiada najgorszą defensywę w lidze. W 28 meczach aż 65 straconych bramek. W meczach z udziałem Colchester poda bardzo dużo bramek, średnio 3,6 na mecz - jest to najlepsza taka średnia w lidze. Na 28 meczów 20 overów.
Tottenham zapewne wystawi na to spotkanie rezerwowy skład z może 3-4 graczami z podstawowej jedenastki. Mimo to, Koguty powinny wygrać i strzelić 2-3 bramki. Tottenham posiada szeroką ławkę i wartościowych zmienników. Nie widać spadku jakości, gdy grają słabszym składem. Wg mnie warto zagrać win Tottenhamu + over 2,5.
Colchester - Tottenham 2 i over 2,5 @ 1,88 Marathonbet
1:4
Crystal Palace - Stoke
Orły kupiły ostatnio Adebayora z Tottenhamu. Jest jakaś szansa, że zadebiutuje ze Stoke. Piłkarz ten ma szczęście do debiutów. Do te pory strzelał w debiutach dla każdego angielskiego klubu, w którym grał, czyli dla Arsenalu, City i Tottenhamu. Warto spróbować, kurs 2,95.
Adebayor strzeli @ 2,95 Unibet // Adebayora nie ma nawet na łwace, także nie grać tego, a jak ktoś zagrał to i tak będzie ZWROT
Jak będą podane wyjściowe jedenastki to może jeszcze jakieś typy się pojawią. Na pewno mam na oku typ w stronę West Hamu, ale też poczekam na składy.
aktualizacja
Duże spadki na AV. Gospodarze mocnym składem, a w drużynie gości dużo zmian. Dodatkowo City kilka dni temu grało mecz z Evertonem w półfinale COC. City słabo też spisuje się na wyjazdach, a AV coś ostatnio zaczęli grać.
Confirmed #AVFC team to face #MCFC: Guzan, Bacuna, Richards, Clark, Cissokho, Gana, Westwood, Veretout, Gil, Sinclair, Ayew.
Confirmed #AVFC subs to face #MCFC: Bunn, Okore, Agbonlahor, Lescott, Hutton, Lyden, Grealish
City XI: Caballero, Zabaleta (C), Sagna, Otamendi, Clichy, Fernando, Navas, Fernandinho, Delph, Sterling, Iheanacho
Subs: Hart, Angelino, Humphreys, Barker, Silva, Celina, Aguero
Aston Villa - Man City 1 DNB @ 3,04 Marathonbet
0:4
aktualizacja 2
Liverpool - West Ham +0,5 @ 1,90 Bet365
0:0
W Liverpoolu dużo zmian. West Ham w dobrym składzie.