r-o-b-i-n-h-o
Użytkownik
Oferta z Betsson
Zapraszam do dyskusji!
No na papierze wygląda jak atak marzeń, ale RvP po kontuzji gra słabo. Falcao też po długiej kontuzji, w Monaco zagrał kilka ogonów zdobył owszem ladna bramkę szczupakiem, ale formy jeszcze nie ma. Mata i Rooney grają fatalnie póki co. Rooney szczególnie zawodzi na całej linii.Ja bym się pokusił grać na United -1.5.. Kurs na to zdarzenie 1.80
Di Maria, RVP, Falcao, Mata, Rooney..
Obrona może w tym meczu zacznie funkcjonować tak jak powinna..
A to jednak masz informację, że Costa zagra ? Czytałem, że opuścił zgrupowanie reprezentacji Hiszpanii z powodu kontuzji. Na stronie Chelsea cały czas piszą, że nie wiadomo choć wg najnowszych newsów Mourinho ma nadzieję, że zagra jutro. Pytam nawet nie z powodu tego typu na bramkę bo jak by nie zagrał to będzie zwrot tylko sam chciałbym wiedzieć analizując to spotkanie.Chelsea - Swansea
Costa strzeli |1.72|
Betsson !
Na Stamford Bridge The Blues, będą gościli zespół łabędzi, ekipie która jest zagadkowa ale i również potrafi zaskoczyć. Mimo tego że jestem zagorzałym kibicem Chelsea, to nie postawię tutaj czystej jedynki, bo kurs nie jest zadowalający. Jednak idę w stronę Hiszpana, który w tym roku przeszedł z Atletico. Trzeba przyznać, że doskonale się wdrożył w boiska Angielskie i w każdym meczu jakim grał w lidze, już strzela gole. A ostatnio nawet już w pierwszej minucie. Potrafi znaleźć się w najmniej oczekiwanym momencie dla rywala, w polu karnym, przechytrzyć go i zostać sam na sam z bramkarzem, lub po prostu uderzyć kąśliwy strzał mając obok siebie obrońce z drużyny przeciwnej. Jednakże uważam, że warto mu i dziś zaufać, bo kursy nie są takie słabe, jak to czasem bywały w Primera Division. Na pewno sekretem nie od dziś nie jest Hiszpana, to że jest waleczny choć czasem pokaże mu sędzia kartonik, to i tak nie spoczywa na laurach, dziś trzymam kciuki za Chelsea i za gola Diego.
Totalna bzdura z tym ze Staricz to ofensywa The Reds. Ofensywa Liverpoolu to prawie cała drużyna Sterling, Hendo, Lalana, Markovic, Mario, Coutinho Lambert a nawet Stevie G potrafi zagrać długą piłkę góra i dołem z defensywy. A co do Mario to już w debiucie miał kilka 100% okazji do strzelenia gola wiec o czym tu mowa? Dodam jeszcze ze ostatnio Mario w barwach city strzelil villi hat-trick.Tutaj rodzi się pytanie, jak rozmontować dobrze broniący się zespół gdy brak pierwszego napastnika? D.Sturridge to ostoja ofensywy The Reds, zabraknie go w tym meczu, a także następnym. Może go zastąpić Baloteli, ale czy gracz będący 2-3 tygodnie w klubie i grający jeden oficjalny mecz, będzie potrafił załatać taką dzuirę? Dochodzi do tego jeszcze Lambert, który jakoś mnie nie przekonuje. Ma już swoje lata, nie jest już tak ruchliwy w porównaniu do Sturidga czy Suareza. Oczywiscie nie mozna zapomnieć o Sterlingu, moim zdaniem to on jako jedyny może zapewnić Liverpoolczykom wygraną w tym meczu. No i jeszcze może Gerrard z karnego...
Twój typ na remis ma wg mnie duże szanse na to, że wejdzie. Po składzie widać, że Man City wychodzi defensywnie ustawiona. Widać, że Pellegriniego chyba tutaj zadowoli ten remis. W City nie ma Toure, Nasri na ławce. Za to w składzie znalazł się Lampard i Millner - dwaj gracze o usposobieniu defensywnym. W ataku tylko jeden napastnik - Aguero. W tym sezonie o ile dobrze pamiętam zawsze grali na dwóch napastników.Arsenal vs Man. City
remis kurs: 3,30 buk: Totomix
Tak myślałem co tu zagrać i wyszedł mi remis. Myślę, że oba zespoły zagrają zachowawczo z uwagi na LM i o dziwo dwa niemieckie zespoły z jakimi zagrają: Dortmund i Bayern. Nikt nie będzie szarżował ze zdrowiem. Arsenal powinien niby gonić tabelę, ale nie z City i nie przed LM, z kolei City prowadzi i na pewno się nie zepną na jutro. Remis zadowoli oba zespoły, mecz do tego o godz 13:45. Co do składów i potencjału oczywiście bez 2 zdań to City się lepiej prezentuje, ale od czasu do czasu "umieją" zagrać tragicznie, szczególnie na wyjazdach. Bardziej o swój typ boję się wygranej Arsenalu, ale City ze swoim potencjałem remis powinno obronić. Przewiduję CS: 0:0 lub 1:1 i scenariusz w którym to "Arsenal będzie chciał, ale nie będzie umiał", a City "będzie umiało, ale nie będzie chciało".