>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 Kolejka Premier League 13-15.09.2014

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tak jak pisałem wcześniej, Costa dziś ma zagrać tak więc gra.. więc mój bet jest jak najbardziej prawdopodobny. Uważam że może wejść bo wiadomo jakiej klasy zawodnik jest Costa... tak więc Stamford Bridge i po wygraną z bramką Costy zacząć czas.

Otrzymane punkty reputacji: +10
chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
West Brom - Everton

Mecze przeciwko Arsenalowi i Chelsea już za &quot;The Toffees&quot; więc teraz pora nadrabiać straty. Na drodze staje niezbyt wymagające West Brom. Co zaciekawiło mnie podczas analizy to czas tracenia bramek przez Everton w dotychczasowych trzech meczach ligowych. Otóż 7 z 10 straconych bramek Everton stracił w ciągu ostatnich 30 min. Za to 5 z 7 strzelonych bramek zdobyli w ciągu pierwszej połowy.
Z pewnością &quot;The Toffees&quot; będą chcieli szybko załatwić sprawę a następnie spokojnie kontrolować sytuacje na boisku i nie tracić zbędnych sił przed czwartkowym meczem z Wolfsburgiem w LE.
Myśle, że w dzisiejszym meczu przez pierwszą godzinę Everton będzie kontrolował sytuacje na boisku i wygrywał. Dalej z racji na statystyki wolę nie ryzykować.
West Brom - Everton (do 60 min. meczu) 2 @2,40 (sts)✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Liverpool - Aston Villa
Liverpool - Under 7,5 rzutów rożnych @1,8 Unibet 7 Kornerków ✅ ✅ ✅
Wziąłem na celownik taki typ bo linia moim zdaniem sporo zawyżona. Liverpool w poprzednich kolejkach następująco nabijał kornery:
-Liverpool 2-1 Southampton - 2 rożne (od 23min prowadzili, następnie stracili gola w 56min i ponownie objęli prowadzenie w 79min)
-Manchester City 3-1 Liverpool - 7 rożnych (od 41min musieli gonić wynik)
-Tottenham 0-3 Liverpool - 2 rożne (od 8min prowadzili do samego końca)
Jak widać ani razu nie przeskoczyli lini jaką mamy na dzisiejszy mecz. Dodatkowo spodziewam się podobnego przebiegu meczu co z Tottenhamem, czyli szybko strzelona bramka i pełna kontrola meczu. W zeszłym sezonie w obu meczach między tymi zespołami Liverpool zdobył po 2 rzuty rożne.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - QPR
MUFC powyżej 0.5 kartki
1.50
Bet365
Jak dla mnie bet kolejki. Sami widzicie Liverpool jak zawsze z drużynami teoretycznie słabszymi traci. Wczoraj miałem w huk roboty i nie zdążyłem podać betu - możecie wierzyć albo nie ale wczoraj był w Bet365 wystawiony kurs na kartkę dla Liverpoolu po 1.50. Najgorsze jest to,że sam nie zagrałem ale dobra nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Sędzią potyczki na OT będzie Phil Dowd a więc o kartki trudno nie będzie. W United kontuzja Jonesa, poza grą Smalling więc powinniśmy uraczyć dziś debiutu Rojo. Nie wiadomo jak van Gaal ustawi drużynę. Jeżeli zrobi to na 3-5-2 to zaś będą kartki dla United bo najzwyczajniej będą narażeni na kontry. QPR nie bardzo ma kim straszyć ale presja na MU jest olbrzymia. Osobiście wstrzymuje się z jakimiś hc bo to wróżenie z fusów. Kurs na zwycięstwo śmieszny dlatego myślę,że warto pobrać zaproponowany przeze mnie bet.
W Unibet znalazłem ciekawy zakład Blind kartka 6.00 ale tu trzeba poczekać aż zobaczymy składy.
Dodatkowo ze względu na ofensywę United i defensywę QPR moim zdaniem warto spróbować betu - rzut rożny do 9 minuty po 1.83

Otrzymane punkty reputacji: +6
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Manchester United - QPR
Typ: QPR +1,5
Kurs: 2,20
Bukmacher: Pinnacle brawo mu, ale i tak mozecie pomarzyc o top four ;)

Taki kurs ? Biore w ciemno! Bez wiekszej szczegolowej analizy bo szkoda czasu. Trzy proste pytanie:
1.Czy Van Gaal w 2 tygodnie ogarnal MU tak ze nagle zaczna kosic wszystkich 2-3 bramkami ? - NIE.
2. Czy Falcao nagle na zawolanie zacznie walic brame za brama ? - NIE.
3. Czy Di Maria w swoim drugim meczu w PL pozamiata wszystkich ? - NIE.
Moze Manchaster wygra, nie zdziwi mnie to, ale na pewno nie dwoma bramkami. Bo po pierwsze maja dziurawa defensywe i raczej za wiele sie nie zmienilo w tym aspekce a po drugie musza zdobywac gole a z tym tez moga miec problem. Kurs to wrecz prezent od buka, grzech nie wziac.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Premier League to specyficzna liga.
W sumie kazda liga ma swoj swojski klimat ;)
Chcialem dzis przyblizyc mecz :
MU - QPR
Czerwone diabły sa troche nieobliczalne o ile przed sezon byl w ich wykonaniu bardzo fajny o tyle sama liga juz nie.
Byc moze jest to kwestia psychiki czesci graczy z poprzedniego sezonu.
Wg mnie musi minac troche czasu aby ten gorszy okres poprostu minal.
Dzis powinien byc ten dzien kiedy MU wygra mecz i morale kibicow jak i pilkarzy powinno wzbic sie troche w gore a przeciwnik jest nawet bardzo dobry.
Mianowicie QPR po raz ostatni Old Trafford opuszczało w roli zwycięzcy 1 stycznia 1991 roku.
Co do kadry:
Do gry mają być już za to gotowi Rafael, Luke Shaw i Marcos Rojo, być może doczekamy się debiutu Daleya Blinda, który zdobywał jeszcze niedawno z Van Gaalem brązowy medal mistrzostw świata. Radamela Falcao powinien wystapic w pierwszej 11.
Wykluczeni z gry sa Lindgard , Carrick i Fellaini.
Co do QPR to zagraja bez Faurlina ale byc moze z wypozyczonym Kranjcarem.
Powiem tak kolega od posta wyzej pisze ,ze Mu nie bedzie kosic wszystkich strzelajac mase bramek bo 2tyg to za malo.
Van gaal prowadzi ekipe duzo dluzej niz 2 tyg i jesli mamy pisac takie rzeczy to piszmy to przez pryzmat calego jego okresu managerowania MU.
Czy Falcao moze strzelic dzis bramke na zawolanie? Moze bo to sport tutaj wszystko jest mozliwe.
Di Maria jest w formie i dzis powinien pomoc kolegom.
Wczoraj wielki faworyt Liverpool przegral swoj mecz 0-1 to dlaczego dzis Mu nie moze wygrac z 2/3-0 z QPR?
Moze i ja tutaj stawiam MU -1,5. ✅✅✅

edyp 186

edyp

Użytkownik
Ja też uważam, że dziś United się przełamie i wysoko wygra. Niektórzy piszą, że obrona MU fatalna, ale w dotychczasowych meczach nie grali Shaw, Rojo i Rafael, którzy dziś już grać mogą. Więc dzisiejsza obrona nie będzie mieć NIC wspólnego z tą z poprzednich 4 meczy. W ataku Falcao, a w środku Herrera i Blind. Takiego United w tym sezonie jeszcze nie było. Moim zdaniem sezon dla nich zaczyna się dopiero dzisiaj. I nie zdziwi mnie okazała wygrana.

kanon 18

kanon

Użytkownik
Manchester United - QPR
Jak wszyscy wiemy MU jeszcze nie wygrał żadnego meczu w tym roku w oficjalnych rozgrywkach. Zanotowali kilka kiepskich spotkań i teraz niby ma sie odwrócić los i Czerwone Diabły maja wrócić do walki o mistrzostwo ( ja daje im miejsce top 5-6). Powiedzmy sobie szczerze, że ofensywa MU musi robić wrażenie ale Falcao wracający po dluuugiej kontuzji która wyeliminowała go z udziału w Mistrzostwach Świata oraz RvP i Ronney, którzy nie błyszczeli forma do tego czasu, maja za zadanie rozstrzelać dzisiaj QPR. Moim zdaniem nie rozstrzelają i bedziemy mieli średnie widowisko. Do tego dziurawa obrona, grana systemem 3-5-2, gdzie jak na razie drużynie Van Gaala w ogóle nie wychodzi! Co z tego ze pokaża sie nowi zawodnicy typu Shaw czy Rojo? Shaw wraca po kontuzji a Rojo? Nie wiadomo jak będzie grał w PL, wiec na razie to można sobie gdybać.
To nie jest FIFA ani FM, że po zakupie dobrego gracza, wrzucenie go do pierwszej 11 od razu zmieni oblicze caaalej drużyny i zespól będzie strzelał bramki jak by sie najedli szaleju. Stawiam wynik 1:0 i strzelca gola Di Maria.
(Teraz spojrzałem na aktualny wyjściowy skład i Falcao nie ma w pierwszej 11 )
MU wygra i poniżej 2.5 gola w meczu. - 3.40 juz po 1 polowie 3 bramki, nie spodziewałem się

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom