konrad140
Forum VIP
Startuje runda rewanżowa Ligi Mistrzów dlatego też zestaw par wygląda tak samo jak w poprzedniej kolejce, z tym że teraz zmienia się gospodarz
Ogółem cały zestaw par na IV kolejkę Ligi Mistrzów:

WilliamHill
Zachęcam do dyskusji
Jak widzę po avatarze kibic JUVE. Kolego nie jesteś obiektywny w swojej wypowiedzi. Bardzo chcesz , żeby Juve wyszło z grupy , ale jednocześnie wiesz , że zawalili oni awans w meczu z Kopenhagą w Dani czy też u siebie z Galatą. Nie wierzysz , że Galata ugra z Realem coś na ich stadionie gdzie Real będzie miał już pewny awans z grupy zapewne i skład będzie mocno rezerwowy. Faktycznie Galata wygląda najlepiej jeśli chodzi o wtorkowe mecze. Jeśli wygrają jutrzejszy mecz , a zapewne tak będzie to do awansu będzie brakować nie wiele.Czy ja wiem czy tak blisko awansu będzie, decydujący mecz o awans będzie między galatą a juve, no chyba że galata ugra coś z realem ale w to nie wierze.
Dla Turków najważniejszym meczem i tak jest ten w LM w Danii.Galata wylatuje do Kopenhagi bez Muslery, kontuzjowany jest też Ceylan prawdopodobnie będzie broniła opcja trzecia/czwarta w klubie czyli Iscan.
do Danii nie poleci też Sneijder, w weekend mecz derbowy z Fenerbahce.
Nie żebym się czepiał, ale analiza pod typ. Granie na Benfice opierasz na tym, że Olympiakos traci bramki ze stałych fragmentów gry? I głównie dlatego uważasz, że ich defensywa jest fatalna? Z Anderlechtem nie stracili gola, z Benficą w Lizbonie dostali gola w końcówce. Tylko PSG wbiło im więcej goli, ale wiemy w jakiej formie są teraz paryżanie. Benfica bardziej poukładany zespół? Poukładani to oni byli w zeszłym sezonie. Teraz są wyraźnie wypaleni. Ale w sumie kto by nie był. "Orły" w zeszłym sezonie przegrały wszystko co możliwe. Widać, że nie mają jakiejś większej motywacji. A Olympiakos mnie zaskakuje. Grają bardzo dobrze. W Lizbonie powinni to wygrać, jednak zabrakło szczęścia. U siebie są bardzo mocni. Jak dla mnie to Olympiakos win, a dla mnie odważnych to 1X!Olympiakos - Benfica
Analiza:
Wygrana w tym meczu może okazać się przepustką do awansu z fazy Grupowej LM.Choć drużyna Olympiakosu gra ostatnio bardzo dobrze jakoś mnie nie przekonują.Defensywa ich jest fatalna każdy stały fragment gry dla rywali Olym. to nerwówka trenera najwięcej bramek dotychczas stracili z stałych fragmentów gry (m.in z PSG 3 bramki).
A nie zapominajmy że ofensywa z Lizbony bardzo dobrze radzi sobie z stałymi fragmentami gry głową..
Wg mnie Benfica to zespół bardziej poukładany i powinien sobie z trudem ale poradzić z drużyną Grecji.
Typ: Benfica 2 3.2
Benfica strzeli powyżej 1 gola 3,0
Nie pisz o meczu w Lizbonie bo to nie był normalny mecz, przecież tam chwilami nie było piłki widać mówisz że powinien Olympiakos wygrać w Lizbonie ? Oglądałeś ogólnie ten mecz czy tylko mówisz tak o sobie? bo ja mam wrażenie że go nie oglądałeś Benfica całą 1 połowę atakowała i miała swoje okazje nawet ta sytuacja gdzie Cardozo kopną piłę po zimie i się zatrzymała w kałuży na lini bramkowej.Nie żebym się czepiał, ale analiza pod typ. Granie na Benfice opierasz na tym, że Olympiakos traci bramki ze stałych fragmentów gry? I głównie dlatego uważasz, że ich defensywa jest fatalna? Z Anderlechtem nie stracili gola, z Benficą w Lizbonie dostali gola w końcówce. Tylko PSG wbiło im więcej goli, ale wiemy w jakiej formie są teraz paryżanie. Benfica bardziej poukładany zespół? Poukładani to oni byli w zeszłym sezonie. Teraz są wyraźnie wypaleni. Ale w sumie kto by nie był. "Orły" w zeszłym sezonie przegrały wszystko co możliwe. Widać, że nie mają jakiejś większej motywacji. A Olympiakos mnie zaskakuje. Grają bardzo dobrze. W Lizbonie powinni to wygrać, jednak zabrakło szczęścia. U siebie są bardzo mocni. Jak dla mnie to Olympiakos win, a dla mnie odważnych to 1X!
Drużyna z PireusuMówię mnie drużyna z Aten wogole nie przekonuje grają pod tego Mitroglou jak w tej chwili Monaco pod Falcao , co prawda ten Mitroglou strzela jak na zawołanie ale przyjdzie taki mecz ze obrona sobie z nim poradzi bez problemu.