>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 05.11.2013 - wtorek

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Startuje runda rewanżowa Ligi Mistrzów dlatego też zestaw par wygląda tak samo jak w poprzedniej kolejce, z tym że teraz zmienia się gospodarz ;) No i tak. Nie ma co ukrywać, że najciekawiej ze wszystkich wtorkowych meczów zapowiada się szlagier w Turynie. Juventus po dwóch remisach z Galatą i Kopenhagą, przegrał w Madrycie z Realem i jego sytuacja w grupie delikatnie mówiąc jest trudna. Juventus mając w perspektywie mecz wyjazdowy z Galatasaray, z Realem po prostu musi wygrać. Z drugiej strony Real wygrywając w tym meczu praktycznie przypieczętuje już pierwsze miejsce w grupie więc walki w tym meczu nie zabraknie. Manchester United wybierze na półwysep Iberyjski na mecz z Realem, tyle że tym z San Sebastian. RSSS zamyka tabelę z 3 porażkami, i tylko jednym zdobytym golem. Porażka w tym meczu praktycznie przekreśli ich szanse już nawet na Ligę Europejską, bo o awansie z grupy już mowy być nie powinno. Z drugiej strony Hiszpania Czerwonym Diabłom ostatnimi czasy dobrze się nie kojarzy, więc gospodarze wcale nie muszą stać na straconej pozycji. Bayern, Manchester City i PSG to kolejne drużyny, które we wtorek już powinny się zameldować się w fazie pucharowej LM.

Ogółem cały zestaw par na IV kolejkę Ligi Mistrzów:

WilliamHill

Zachęcam do dyskusji ;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Real Sociedad - Man United
Czerwone Diabły czeka ciężkie spotkanie. Nieznacznym faworytem jest Manchester, ale ja odpuszczam typowanie 1x2, bo może być różnie. Uważam, że zobaczymy bramki z obu stron. Hiszpańskie drużyny nie bardzo leżą Manchesterowi. Bilans jest niekorzystny. Przeglądając historię spotkań Diabłów rozgrywanych w Hiszpanii widać, że bardzo często tracą tam bramki. Co ciekawe, te mecze, w których nie tracą bramki, kończą się najczęściej wynikiem 0:0. Także, jeśli BTS nie wejdzie, to zobaczymy prawdopodobnie bezbramkowy remis. Myślę, że zobaczymy jednak jakieś bramki w tym meczu. United gra w tym sezonie przeciętnie jak na siebie. Obrona nie jest monolitem, a w dodatku Moyes strasznie rotuje zawodnikami z tej formacji. Od defensywy wymagana jest raczej stabilizacja, a tymczasem w każdym meczu gra inna linia obrony. Ferdinand i Vidić od początku sezonu grają słabo i popełniają błędy. Para defensorów Evans-Jones również nie może ustrzec się błędów. W LM Diabły odniosły dwa zwycięstwa i remis, ale w każdym z tych meczów dopuszczali rywali do sytuacji strzeleckich. Bayer wpakował 2 bramki, Shakhtar jedną, a w poprzednim meczu na Old Trafford Real był naprawdę bliski strzelenia bramki. Widać więc, że Man United dopuszcza rywala do sytuacji bramkowych. W tym meczu Real będzie napierał jeszcze bardziej, w końcu gra u siebie, musi przełamać serię 3 przegranych i zdobyć w końcu pierwsze punkty w LM. Już w meczu z Shakhtarem pokazali, że potrafią u siebie zdominować rywala, przeważali cały mecz, ale Ukraińcy umiejętnie kontrowali i wygrali. Jeśli tak samo zagrają z United, to również mogą nadziać się na kontrę i stracić bramkę. Spotkanie zapowiada się na wyrównane. Mam nadzieję, że nie zobaczymy tutaj 0:0.

Real Sociedad - Man United
Typ: BTS
Kurs: 1,80
Buk: Bet365

D 85

dominiknd

Użytkownik
Olympiacos - Benfica

W Pireusie arcyciekawie zapowiadające się spotkanie, bezpośredni mecz o awans z grupy z 2 miejsca pomiędzy Olympiacosem a Benficą, w 1 spotkaniu w Lizbonie padł bramkowy remis, choć Grecy dość długo prowadzili, w rewanżu więcej szans daję gospodarzom, benfica mnie w tym sezonie nie przekonuje, w lidze niby dobrze, choć szału nie ma, w lidze mistrzów za to ich gra wygląda co najmniej przeciętnie, z anderlechtem 2;0, choć gra nie porwała i Belgowie też mieli swoje szanse, z psg po 30 minutach już było po meczu no i wymęczony remis u siebie z olympiakosem.
Bolączką greków z pewnością są stałe fragmenty, a konkretnie ich obrona, wszystkie bramki w grupie stracili po rożnych! jeżeli poprawią ten element, to myślę, że powinni sobie z benficą poradzić, bo z psg przez 45 minut prowadzili naprawdę wyrównany bój, mitroglou może przesądzić sprawę awansu do następnej fazy.

Olympiakos DNB @ 1.65 William Hill ✅
Olympiakos @ 2.35 Sportingbet ✅ ✅
Mitroglou strzeli @ 2.20 ⛔
Mitroglou strzeli, Olympiakos wygra @ 3.20
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Ja mysle, ze na wtorek najciekawsza opcja to granie na Galate. Kursy w granicach 2 są kuszące. Zespół troche nieobliczalny jednak w przypadku wygranej oraz braku zwyciestwa Juve co nie jest jakies nieprawdodopobne będą bardzo blisko awansu. Kopenhaga zrobila juz jedną sensacje i mysle, ze to by było na tyleGalata ma zbyt duzo graczy z wielkimi umiejętnościami i bogatą przeszłośćią, zeby na swoim normalnym poziomie nie wygrac tego spotkania

seba30 44

seba30

Użytkownik
Kolega wyżej ma rację, najprawdopodobniej awans rozstrzygnie się w meczu, który będzie rozgrywany w Stambule. Jednakże aby nie komplikowac sobie jeszcze bardziej sytuacji Galata musi koniecznie wygrac mecz w Kopenhadze, bo jeśli tam się potknie to nie wróżę im nic dobrego
Może moje wnioski będą lekko pochopne, ale wydaje mi się że Duńczycy nie nastawiają się na walkę do końca na froncie LM, skoro trzy dni przed meczem z Turkami wychodzą w lidze optymalnym zestawieniem (zresztą pokonują okazale 4:0 Nordsjalland). Oczywiście nie oznacza to że w meczu u siebie z Galatą się położą i grzecznie dadzą się po sobie przejsc, ale przeciwnik jednak trochę innej klasy i zdający sobie sprawę z tego o co gra. Wierzę w doświadczenie Drogby i Sneijdera oraz błysk Buraka oraz ogólnie solidny mecz w wykonaniu drużyny Manciniego, aczkolwiek bramki też lubią tracic dlatego pewniejszy wydaje mi się drugi z podanych przeze mnie typów.
Przy okazji witam wszystkich, mój pierwszy post - mam nadzieję, że i typ wejdzie.
Fc Kopenhaga - Galatasaray /2 @ 2,0
Fc Kopenhaga - Galatasaray / Galata over 1,5 gola @ 1,95 --&gt; 2,05

Otrzymane punkty reputacji: +2
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
⚽ Plzen - Bayern BTS - NIE @ 1.58 bet-at-home
Bayern zaczął tracić bramki seriami i tak jak na początku sezonu ciężko było znaleźć kogoś, kto Monachijczykom strzeli, tak teraz mało kto nie strzela. Jednak wszystkie serie się kiedyś kończą i wg mnie ten mecz to będzie przerwanie serii traconych bramek przez Bayern.
Ostatnio Bayern stracił zarówno u siebie jak i na wyjeździe. Uważam, że to jest syndrom zbytniego rozluźnienia spowodowanego wygrywaniem wszystkiego jak leci. Brak motywacji. Liga Mistrzów to jednak inna bajka i nie wierzę, że jakiś luz Bayern będzie miał w meczu z Pilznem.
Mecz ten będzie miał specjalne znaczenie dla gości: jeśli wygrają zagwarantują sobie awans do kolejnej rundy.
W pierwszym meczu Bayern totalnie zdominował Czechów pakując im 5 bramek. Pilzno dodatkowo nie oddało ŻADNEGO strzału na bramkę Neuera.
Co prawda nie liczę na to w tym meczu jednak patrząc na mecze gospodarzy w LM to raczej na wielkie zagrożenie nie będzie w tym meczu miejsca.
-----------------
Parę zdań o innych meczach:
City - CSKA - kursy na gospodarzy marniutkie, można pokusić się o handi, pytanie, czy w ostatniej kolejce Obywatele nie wystrzelali się za bardzo i zbyt pewnie nie podejdą do tego meczu
PSG - Anderlecht - kursy żałosne, nie ma co grać...
Sociedad - MU - Jak dla mnie MU nie jest w optymalnej formie a Sociedad zaczęło ostatnio wygrywać. Wyjazdy w tym sezonie Diabłom nie za bardzo idą więc można się pokusić o remis.

Otrzymane punkty reputacji: +5
janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Czy ja wiem czy tak blisko awansu będzie, decydujący mecz o awans będzie między galatą a juve, no chyba że galata ugra coś z realem ale w to nie wierze.
Jak widzę po avatarze kibic JUVE. Kolego nie jesteś obiektywny w swojej wypowiedzi. Bardzo chcesz , żeby Juve wyszło z grupy , ale jednocześnie wiesz , że zawalili oni awans w meczu z Kopenhagą w Dani czy też u siebie z Galatą. Nie wierzysz , że Galata ugra z Realem coś na ich stadionie gdzie Real będzie miał już pewny awans z grupy zapewne i skład będzie mocno rezerwowy. Faktycznie Galata wygląda najlepiej jeśli chodzi o wtorkowe mecze. Jeśli wygrają jutrzejszy mecz , a zapewne tak będzie to do awansu będzie brakować nie wiele.
Warto zainwestować pieniądze jutro w ten mecz. Jeśli starczy czasu to rozwinę jutro wypowiedz.
Osobiście gram w tym meczu
Galata -1 po kursie 3.5

frem 59

frem

Użytkownik
Oto moje typy na tą LM. Na razie tylko typy, bo jeszcze możliwe, że zrobie korekty, w końcu został jeszcze jeden dzień do meczów.

Szachtar Donieck - Bayer 04 Leverkusen x2

Obie drużyny zaliczyły porażki w swoich ligach, ze słabszymi zespołami. Czy to był tylko chwilowe załamanie formy, zlekceważenie, odpoczynek przed LM? Trudno powiedzieć, bo Bayer przecież walczy ciągle o pkt w tabeli i teraz już traci. Przed nami rewanż po pogromie w Niemczech. Nie postawiłbym tu czystej 2 za nic w świecie, ale czysta 1 to spore ryzyko. Tutaj raczej będzie remis. Szachtar jest mocny u siebie, ale po pogromie przez Bayer i remisie po Manchester U szanse na 3 pkt ma Bayer bardziej niż gospodarze.

Real Sociedad San Sebastián - Manchester United BTS lub 2

Na waszym miejscu nie ryzykowałbym BTS. Moim zdaniem lepiej omijać ten mecz w taśmie. Zaznaczyłem BTS, bo wielu będzie się chciało tym podeprzeć, zamiast stawiać na MU. Real przegrał z Shakhtarem 0:2 u siebie co pokazuje, że własne boisko to za mało. Co innego wygrać ostatni mecz 5:0 w własnej lidze, co innego grać przeciwko zespołowi z zewnątrz o odmiennej charakterystyce niż Hiszpańska liga.

FC Kopenhaga - Galatasaray Stambuł lub x2

Pod taśmę można bezpieczniej x2. Jeżeli ktoś chce mnożyć pieniądze, to trzeba kierować się szansą wygrania, tutaj większą szansę wygrania ma Galatasaray i tyle w temacie.

Juventus Turyn - Real Madryt over 1.5

Strach cokolwiek tu typować. Najpewniejsze są gole, ale nie kto wygra. Oglądałem mecz w Hiszpanii i to mówi mi tylko tyle, że wygra drużyna, która będzie miała więcej szczęścia.

Paris Saint-Germain - Anderlecht Bruksela

Można dodać pod podbicie AKO.

Olympiakos Pireus - Benfica Lizbona Lepiej nie dotykać.

Manchester City - CSKA Moskwa

Mnożnik pod AKO.

Viktoria Pilzno - Bayern Monachium

Mnożnik pod AKO.

Moja prawdopodobna taśma:

Bayer 04 Leverkusen x2 ✅
Galatasaray Stambuł ⛔
over 1.5 J vs RM ✅
Paris Saint-Germain ⛔
Manchester City ✅
Bayern Monachium ✅

M 0

matdaw

Użytkownik
Również witam z pierwszym moim postem ale do rzeczy.
Juve - Real
Nie ma co się rozpisywać Królewskim brakuje punktu do awansu za to Juve ma praktycznie ostatnią szanse ale znając ambicje królewskich nie odpuszczą a juve również będzie walczyło do konca. Tak więc remis jak najbardziej dla mnie prawdopodobny. Jednakże nie mam zwyczaju stawiać na ,,x,, więc dla bezpieczeństwa i powodzenia zakładu spróbuje innych opcji.
Realne
JUVE -REAL typ x kurs 3,4
Pewne
Ilość bramek (2,5) kurs 1,64

San Sebastian - Man. Utd.
Oglądałem wczorajszy mecz czerwonych diabłów ... Krótko wyglądało to tak jak ma wyglądać i dla mnie zwycięzca może być tylko jeden
Realne
San Sebastian - Man. Utd typ 2 kurs 2,25
Pewne
San Sebastian - Man. Utd ilość bramek (2,5) kurs 1,91

scyth 98

scyth

Użytkownik
Ostatnio wszystkie mecze LM weszły więc teraz nowe rozdanie ????
Mecze o wiele mniej komfortowe do typowania niż 2 tygodnie temu ale i z tego można coś miłego zebrać.
Kopenhaga - Galatasaray
Typ: Galatasaray / Galatasaray lub remis
Kurs: 2,10 / 1,30

Krótką analizę pisałem przed dwoma tygodniami. Galatasaray ma wszystko w swoich rękach. Jeśli wygrają będą mieli 5 pktów przewagi nad Juventusem (zakładając bardzo prawdopodobną porażkę Włochów z Realem). Wtedy na swoim, gorącym terenie wystarczy ugrać remis z Juve i awans w kieszeni. Mecz typu &quot;must win game&quot; i kurs 2,10 na ekipę przynajmniej klasę lepszą od Duńczyków? Bardzo chętnie ????
Olypiacos - Benfica
Typ: Olympiacos
Kurs: 2,25

Mam awans Benfici w długoterminówce ale ten kupon &quot;już rozliczyłem&quot; na minus. Spodziewałem się o wiele lepszej postawy Portugalczyków. Jednak remis na własnym stadionie i perspektywa wyjazdu do Grecji, gdzie będzie piekło, nie wróży Benfice dobrze. Niby wszystko wygląda dość atrakcyjnie dla oka ale w LM nie ma polotu. Mecz z Anderlechtem daleki od ideału a piłkarze Pireusu są zdecydowanie lepsi niż Brukselczycy. 2,25 to bardzo ciekawy kurs na mecz dość porównywalnych drużyn, które właśnie w środe rozstrzygną kwestię awansu (chyba, że będzie remis). Patrząc na drużyny są zbliżone ale stadion to ogromny atut gospodarzy i gram w ich stronę.
Juventus - Real Madryt
Typ: Real Madryt lub remis
Kurs: 1,55

Gra Realu w lidze jest widowiskowa, strzelają sporo bramek, sporo tracą i ogólnie dużo się dzieje. W LM jednak są niezwykle konsekwentni. Mecz na Santiago Bernabeu mógł się potoczyć zupełnie inaczej. Gdyby nie wybitne aktorstwo Ronaldo goście nie musieliby grać w osłabieniu całą 2 połowę. Mimo wszystko Juventus nie dał rady Kopenhadze, nie dał rady Galacie więc dlaczego nagle miałby dać rade Królewskim, gdzie powoli odnajduje się Bale, gdzie powraca Mister Champions (Benzema), w świetnej formie są Modric, Di Maria i CR7? Jedyne co mnie niepokoi to Casillas w bramce. Ten człowiek moim zdaniem bardziej szkodzi klubowi niż mu pomaga, zarówno swoją obecnością w szatni jak i między słupkami. Dlatego wspieram się remisem. Gdyby bramki strzegł Lopez grałbym czysty win ale Iker jest teraz co najwyżej średnim bramkarzem i wolę nie powierzac do końca komuś takiemu moich pieniędzy.

makaveli23 819,3K

makaveli23

Typer Miesiaca
Real Sociedad - Manchester United over 2.5 2.00 bet365
Od ostatniego meczu pomiedzy tymi druzynami obydwie jakby otworzyly sie i nie maja problemow ze strzelaniem bramek na rodzimym podworku. 3,4,3 to zdobycze Man U, a 3,2,5 to bramki Realu w 3 kolejnych meczach. Defensywie Manchesteru nadal jednak nie mozna calkowicie zaufac ale zatrzymac Van Persiego, Hernandeza i Rooneya zwyczajnie sie nie da i Real Sociedad doskonale o tym wie. W pierwszym meczu 1-0 to najnizszy wymiar kary choc Hiszpanie nie grali slabo w ofensywie i swoje okazje mieli, jednak nieskutecznosc kontr Man U sprawila ze Anglicy zatrzymali sie tylko na jednej strzelonej bramce, az dziwne ze nie mogli nic wcisnac z tych kilku ciekawych akcji ktore mieli. Wszystko zalezec bedzie od taktyki Manchesteru, czy zagraja o zwyciestwo czy zadowola sie remisem na wyjeździe ja jednak mysle ze zagraja o zwyciestwo by juz teraz przyblizyc sie do awansu. Sociedad rowniez nie ma nic do stracenia w tej grupie i z obecna formą strzelecka nie powinni miec problemow ze stworzeniem kilku okazji z ktorych mam nadzieje jedna chociaz wykorzystają. 1-2 lub 1-3 dla gosci.

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Jak nieraz czytam te analizy to aż palpitacji serca dostaje, takie głupoty są napisane byle pod analizę (ale sam też czasem tak pisze więc się zbytnio nie wychylam ???? ). No ale kilka propozycji można podać.
Juventus - Real
Stawiam w ciemno ze ponad polowa osób które obstawiają u bukmacherów (nie napisze typerów, ba na to miano trzeba sobie zasłużyć) nakręci się kursem na real i postawią. Nie dziwie im się bo kursy rzędu 2.8 na Real są rzadkością, ale trzeba popatrzeć obiektywnie. Real awans ma w kieszeni (urwać punkt Kopenhadze czy Galacie to żadna sztuka - oczywiście jeżeli chodzi o real). A Juve? Nóż na gardle, bo albo zdobędą punkty, albo widzimy się w LE. I tak też obstawiam, że decydującym meczem będzie ten z Galatasaray, bo obie ekipy powinny zdobyć komplet punktów w tej kolejce, no ale to LM więc wszystko się może zdarzyć. Co do samego starcia, to niby Real wygrywa w tej lidze, ale na litość boską w jakim stylu?! Niby było to 7-3 z Sevlla, ale mimo wszystko jakoś mnie nie przekonują. Kolejny mecz, a w zasadzie ostatnie ligowe starcie to mecz z Vallecano. I co z tego, że wygrali? Zagrali żałośnie. Na początku ładnie przycisnęli, a później dali się tak zdominować, że powinno być nie 2-3 a 4-3 gdyby nie Lopez(a przecież wiemy, że w LM broni Casillas).
Co do Starej Damy to po dwóch porażkach kolejno z Fiorentiną i Realem właśnie, to zebrali się i wygrali wszystkie kolejne mecze. W ostatnim nieco męczyli się z Parmą, ale nie da się ukryć, że wyszli inną 11 niż wyjdą jutro.
Juventus (0) HA @1.775 Bet365 ZWROT 2:2
RSSS - Man Utd
W ekipie czerwonych diabłów po zadyszce z początku sezonu ślad zaginął. Przez cały październik nie przegrali ani razu, a punkty tracili tylko dwukrotnie. Od meczu z Shakhtarem w 4 z 7 meczy notowali over 1.5 gola, z czego w 3 ostatnich meczach tak było. Wg buków są też oni faworytem jutrzejszego spotkania, ale wątpie, czy koniecznie musi tak być, bo wg mnie szanse są 50/50. RSSS ostatnio nie traci za dużo bramek, ale sądzę, że RvP, Rooney, a może i młodziutki Januzaj zrobią różnice w ofensywie i będzie to ciekawy i otwarty mecz.
Man Utd Over 1.5 gola @2.25 Bet365 ⛔ 0:0 pudlo z 5 metrów do pustej, słupek z 4 do pustej, niestrzelony karny... United nie zremisowało, United psychicznie przegrało ten mecz...

Otrzymane punkty reputacji: +1
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Galata wylatuje do Kopenhagi bez Muslery, kontuzjowany jest też Ceylan prawdopodobnie będzie broniła opcja trzecia/czwarta w klubie czyli Iscan.

do Danii nie poleci też Sneijder, w weekend mecz derbowy z Fenerbahce.

rell 44

rell

Użytkownik
Galata wylatuje do Kopenhagi bez Muslery, kontuzjowany jest też Ceylan prawdopodobnie będzie broniła opcja trzecia/czwarta w klubie czyli Iscan.
do Danii nie poleci też Sneijder, w weekend mecz derbowy z Fenerbahce.
Dla Turków najważniejszym meczem i tak jest ten w LM w Danii.
Oni nawet jeszcze nie myślą o tych derbach, fakt faktem że mają problemy kadrowe.Wg mnie będzie to ciężki mecz dla Gala i ten mecz jest gorszym meczem do stawiania niż ten w Atenach, nie wiem czemu buki tak faworyzują Gala w tym meczu widać że Kopenhaga ostatnio gra co raz lepiej w lidze i ogólnie ich gra zaczyna przypominać nie co ta grę przedtem wg mnie remis w meczu Kope-Gala jest bardzo realny.

Olympiakos - Benfica
Analiza:
Wygrana w tym meczu może okazać się przepustką do awansu z fazy Grupowej LM.Choć drużyna Olympiakosu gra ostatnio bardzo dobrze jakoś mnie nie przekonują.Defensywa ich jest fatalna każdy stały fragment gry dla rywali Olym. to nerwówka trenera najwięcej bramek dotychczas stracili z stałych fragmentów gry (m.in z PSG 3 bramki).
A nie zapominajmy że ofensywa z Lizbony bardzo dobrze radzi sobie z stałymi fragmentami gry głową..
Wg mnie Benfica to zespół bardziej poukładany i powinien sobie z trudem ale poradzić z drużyną Grecji.
Typ: Benfica 2 3.2
Benfica strzeli powyżej 1 gola 3,0

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Olympiakos - Benfica
Analiza:
Wygrana w tym meczu może okazać się przepustką do awansu z fazy Grupowej LM.Choć drużyna Olympiakosu gra ostatnio bardzo dobrze jakoś mnie nie przekonują.Defensywa ich jest fatalna każdy stały fragment gry dla rywali Olym. to nerwówka trenera najwięcej bramek dotychczas stracili z stałych fragmentów gry (m.in z PSG 3 bramki).
A nie zapominajmy że ofensywa z Lizbony bardzo dobrze radzi sobie z stałymi fragmentami gry głową..
Wg mnie Benfica to zespół bardziej poukładany i powinien sobie z trudem ale poradzić z drużyną Grecji.
Typ: Benfica 2 3.2
Benfica strzeli powyżej 1 gola 3,0
Nie żebym się czepiał, ale analiza pod typ. Granie na Benfice opierasz na tym, że Olympiakos traci bramki ze stałych fragmentów gry? I głównie dlatego uważasz, że ich defensywa jest fatalna? Z Anderlechtem nie stracili gola, z Benficą w Lizbonie dostali gola w końcówce. Tylko PSG wbiło im więcej goli, ale wiemy w jakiej formie są teraz paryżanie. Benfica bardziej poukładany zespół? Poukładani to oni byli w zeszłym sezonie. Teraz są wyraźnie wypaleni. Ale w sumie kto by nie był. &quot;Orły&quot; w zeszłym sezonie przegrały wszystko co możliwe. Widać, że nie mają jakiejś większej motywacji. A Olympiakos mnie zaskakuje. Grają bardzo dobrze. W Lizbonie powinni to wygrać, jednak zabrakło szczęścia. U siebie są bardzo mocni. Jak dla mnie to Olympiakos win, a dla mnie odważnych to 1X!

rell 44

rell

Użytkownik
Nie żebym się czepiał, ale analiza pod typ. Granie na Benfice opierasz na tym, że Olympiakos traci bramki ze stałych fragmentów gry? I głównie dlatego uważasz, że ich defensywa jest fatalna? Z Anderlechtem nie stracili gola, z Benficą w Lizbonie dostali gola w końcówce. Tylko PSG wbiło im więcej goli, ale wiemy w jakiej formie są teraz paryżanie. Benfica bardziej poukładany zespół? Poukładani to oni byli w zeszłym sezonie. Teraz są wyraźnie wypaleni. Ale w sumie kto by nie był. &quot;Orły&quot; w zeszłym sezonie przegrały wszystko co możliwe. Widać, że nie mają jakiejś większej motywacji. A Olympiakos mnie zaskakuje. Grają bardzo dobrze. W Lizbonie powinni to wygrać, jednak zabrakło szczęścia. U siebie są bardzo mocni. Jak dla mnie to Olympiakos win, a dla mnie odważnych to 1X!
Nie pisz o meczu w Lizbonie bo to nie był normalny mecz, przecież tam chwilami nie było piłki widać mówisz że powinien Olympiakos wygrać w Lizbonie ? Oglądałeś ogólnie ten mecz czy tylko mówisz tak o sobie? bo ja mam wrażenie że go nie oglądałeś Benfica całą 1 połowę atakowała i miała swoje okazje nawet ta sytuacja gdzie Cardozo kopną piłę po zimie i się zatrzymała w kałuży na lini bramkowej.
w 2 połowe tak Olympiakos lepiej grał, a trener wypowiadał się po tym meczu iż piłkarze Benfiki nie na widzą grać w takich warunkach.
A do tego pamiętaj jedno mecz meczowi nie równy.
Mówię mnie drużyna z Aten wogole nie przekonuje grają pod tego Mitroglou jak w tej chwili Monaco pod Falcao , co prawda ten Mitroglou strzela jak na zawołanie ale przyjdzie taki mecz ze obrona sobie z nim poradzi bez problemu.
Olympiakos mocny w ofensywie więc chyba zagram że Benfica strzeli 2 gole obrona Olympiakosu nie radzi sobie zbyt dobrze, i także nie bierz tutaj pod uwagę mecze w lidze bo w Grecji jest gów... nie poziom Olympiakos i duża duża przepaść.
To jest mój pogląd każdy przecież może mieć inny.
Piszesz też coś o szczęściu , to co powiem że tak Benfica przegrała w tamtym sezonie na końcu wszystko co mogła ale tutaj właśnie brakło tego szczęścia finał LE w ostatnich minutach przegrali z Porto także i nie masz racji że Benfica w tym roku gra gorzej niż w tamtym.
PZ

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Sociedad v Man Utd
Man Utd kurs: 2,37 buk: Bet365 ⛔
Man Utd AH: -1,0,-1,5 kurs: 4,15 buk: Bet365 ⛔(edit: nie pojechali po wygraną, skład wystawiony na remis, zmarnowany karny...)
Co do zasady nie ufam zespołom angielskim i często krytykuję tą ligę przez co często narażam się zwolennikom wyspiarskiego futbolu. Tym razem jednak stawiam na pewne zwycięstwo Man Utd. Fakt, zawodzili, grali minimalistycznie, ale od paru meczy widać, że coś się ruszyło. Jeśli dodać do tego sytuację w grupie, to Man Utd powinien to wygrać aby uciec Leverkusen, a nawet Shaktarowi. Nie ma wcale wyraźnej przewagi i możliwe jest wszystko. Jest to zespół ograny w LM dobrze radzący sobie pod presją, a Sociedad z ilością 0 pkt ma w zasadzie minimalne szanse na awans. Do tego w mojej ocenie jest na niższym poziomie sportowym. To wszystko jak dla mnie przemawia za Man. Utd.
I to tak naprawdę jedyny sensowny zakład na jutro. Śmieszne kursy na PSG czy Man. City i oczywiście Bayern, tak śmieszne, że nawet strach to włączać do jakiejś taśmy. Myślę jeszcze nad handi na Man City bo nie wiem dokładnie jak to jest, ale chyba przy awansie będzie liczony dorobek bramkowy więc mogą się ścigać z Bayernem, oczywiście z tego powodu też i na Bayern można coś pograć. PSG wyraźna dominacja, ale czy będzie im się chciało popisywać z Anderlechtem ? Zobaczmy składy. Jak się na coś jeszcze zdecyduję podam typy. Na teraz tylko Man Utd.
edit po meczach: niestety nie posłuchałem sam siebie i włączyłem do taśm PSG, które oczywiście zawiodło. Grali tak jak by to był mecz towarzyski.

M 125

max-payne

Użytkownik
FC KOPENHAGA - GALATASARAY - 2 - 2,10 - Fortuna⛔
Kurs zachęca, a różnica klas między drużynami jest wg mnie dość spora. O tym, że Turcy są silniejsi kadrowo wspominać nie trzeba, są bardziej doświadczeni w Lidze Mistrzów, w zeszłym sezonie wyszli przecież w grupy, udało im się przejść Schalke w 1/8, w przeciwieństwie do duńskich drużyn, które w ostatnich latach kończyły swoją przygodę z tymi rozgrywkami na poziomie fazy grupowej - wyjątek to Kopenhaga w 2010-11. No i jeszcze jeden dość istotny argument - Turcy muszą wygrać, jeśli stracą jutro punkty szanse na awans mocno spadną. A Duńczycy nie grają o nic, oczywiście nie oddadzą punktów za darmo, ale ta motywacja będzie mniejsza.
MANCHESTER CITY - CSKA- AGUERO STRZELI BRAMKĘ - 1,75 - Fortuna✅
Odpuszczam granie na Zlatana, bo kurs śmieszny 1,45. Skupiam się na Argentyńczyku, który jest w wybitnej formie (jak zresztą w każdym swoim sezonie na Etihad). 10 goli w ostatnich 8 meczach.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Mówię mnie drużyna z Aten wogole nie przekonuje grają pod tego Mitroglou jak w tej chwili Monaco pod Falcao , co prawda ten Mitroglou strzela jak na zawołanie ale przyjdzie taki mecz ze obrona sobie z nim poradzi bez problemu.
Drużyna z Pireusu ;) No fakt. Mecz był w niesprzyjających okolicznościach, ale warunki były takie same dla obydwu ekip. Co do Mitroglu to fajnie, że Olympiakos ma takiego snajpera. W Benfice ze świecą takiego szukać. Przynajmniej w obecnej dyspozycji Panów odpowiadających w ekipie &quot;Orłów&quot; za strzelanie goli. No ale jak sam powiedziałeś każdy ma swoją opinię i swoje poglądy dotyczące tego meczu. Jak to wszystko wyszło przekonanu się po spotkaniu. Ja jednak nadal jestem za Olympiakosem.

michal132 6

michal132

Użytkownik
dovolniak
A pan &quot;typer&quot; (bo zakładam, że zasluzyłeś sobie na to miano skoro wykazujesz się tak obszerną wiedzą) to skąd wie, że Real nie przyłoży się do tego meczu? Myślisz ze zadowolą się takim o awansem &quot;żeby tylko był&quot;? Nie przekonuje cię 7-3 z Sevillą, a przekonuje cię tylko to, że Juventus wygrał 3 mecze pod rząd? Ostatnio 3 punkty w końcówce Pogba uratował (0:1), wcześniej z Catanią fakt 4 bramki ale jak dla mnie Sevilla jest trochę mocniejsza niż oni. I Real zagrał żałośnie? Bale się rozkręca, Benzema wraca do formy i Ronaldo o którym wspominać nie muszę. Więc nie wiem na jakiej podstawie tak wjeżdżasz na Real, bo od Juventusu są o klasę lepsi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom