>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38. kolejka Premier League [15.05.2016] + zaległe mecze[10.05-11.05.2016]

Status
Zamknięty.
johnywalker 53

johnywalker

Użytkownik
United - Bournemouth
Najpierw przewidywane składy:
Romero - Fosu-Mensah, McNair, Blind, Borthwick-Jackson - Schneiderlin - Lingard, Herrera, Mata, Depay - Rashford
Federici - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter, Pugh - King, Wilson
źródło: WhoScored.com
To już pożegnanie z BPL, bardzo interesującym sezonem. United, żadnych szans na awans do eliminacji LM. Skład, jeśli taki wystawi van Gaal świadczy o tym, że raczej skupi się na finale FA Cup. Jednak idealna okazja aby młodzi mogli porgać i nie można powiedzieć aby podchodzili do meczu &quot;na lajcie&quot;.
Ostatni mecz na Old Trafford - nie można oddać meczu, czy myśleć o finale. Kibicom &quot;wielu rozczarowanym&quot; należy się koniec sezonu z przytupem. Bournemouth utrzymało się w lidzę, cel podstawowy wykonany, jadą do Manchesteru bez poważniejszych kontuzji. W lidzę są na 16 miejscu, mogą wskoczyć na max. 14 (pieniądze za miejsce 14 - 8,7 mln £; 15 - 7,4 mln £; 16 - 6,2 mln £). I chyba tylko to może przemawiać za Wiśniami.
W tym sezonie goście nie zdobyli dubletu z żadną drużyną z pierwszej 10. Na 19 spotkań bilans wygląda tak 4/2/13. Biorąc pod uwagę fakt, że już każde rozstrzygnięcia są znane, nie widzę tutaj specjalnej presji czy założeń. Sądze, że van Gaal będzie po prostu chciał wygrać to spotkanie, gdyż napewno od niego także będzie zależeć przyszłość w Manchesterze United.
proponuję typ:
United -2 HA @3.55 (rano było jeszcze 4.15) ZWROT
United traci najmniej goli w lidze, niemniej nie strzela ich aż tak dużo. Ostatni mecz, własne ściany i idealny kandydat. W przypadku 2-0/3-1 zwrot a liczę na wysokie zwycięstwo Diabłów. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Manchesterowi wystarczy remis, żeby zająć 5. miejsce i uzyskać bezpośredni awans do LE z ligi, a gdyby nawet to się nie udało, to jest jeszcze finał FA Cup. Manchester nie musi tego spotkania wygrać i dlatego spodziewam się, że nie będą przesadnie forsować tempa. Van Gaal prawdopodobnie da odpocząć swoim najlepszym graczom, co wg mnie działa na korzyść moich typów. Pierwszy z nich to under 3. Pisałem przed niedzielnym meczem, który nie doszedł do skutku, że Manchester to underowa drużyna, która zdobywa i traci mało bramek. I jak dla mnie linia under 3 jest atrakcyjna. Stawiam też na Wisienki+1, bo jak pisałem wyżej United nie musi wygrać tego meczu, może sobie pozwolić na odpuszczenie. Myślę, że goście zagrają tak jak zwykle, czyli ofensywnie i dlatego też idą dwa zakłady na rożne. Linię 3,5 potrafili bardzo często przekraczać, nawet z mocniejszymi rywalami. I na koniec nieco szalony, ale wg mnie całkiem prawdopodobny typ na więcej rożnych dla gości.

Man United - Bournemouth under 3 @ 1,808 Pinnacle
Man United - Bournemouth +1 @ 2,06 Marathonbet
Bournemouth over 3,5 rożnych @ 1,83 Bet365
Bournemouth więcej rożnych @ 7,00 Marathonbet

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Jak wiemy trener reprezentacji Hiszpanii, albo jak kto woli menedżer - Vincente del Bosque nie uwzględnił w szerokiej kadrze na Euro zawodnika Manchesteru United - Juana Mata. Dla mnie to spore zaskoczenie. Co prawda rywalizacja, szczególnie w linii pomocy, wśród Hiszpanów jest bardzo duża, ale jest to doświadczony zawodnik, mający 28 lat i nienajgorszy sezon za sobą. Juan zagrał w 38 meczach Manchesteru, w których strzelił 6 goli i zaliczył 6 asyst. Dzisiaj Czerwone Diabły grają tak naprawdę &quot;o pietruszkę&quot; z Bournemouth, ale na pewno będą chcieli godnie pożegnać się ze swoją publicznością. Dla Hiszpana to znakomita okazja, aby na przekór selekcjonerowi zagrać rewelacyjny mecz i pokazać mu, że powołanie się należało. Ostatnio podobnie zagrał Łukasz Teodorczyk, który ustrzelił hat-tricka w meczu Dynama Kijów. Co prawda są to wszystko gdybania i przypuszczenia, ale przyznacie, że coś w tym jest. Tak więc polecam poniższy typ:

J. Mata strzeli gola: 3,25 Unibet

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Spotkania nie ruszam jednak jakbym miał coś grać to grałbym,że bramkę strzeli Matrial.

Grałbym na niego gdyż uważam,że zasługuje aby przejść do historii United a jest to możliwe, kiedy strzeli bramkę dziś lub w finałowym meczu w ramach FA CUP z Palace. Chodzi o fakt,że może się zostać najskuteczniejszym nastolatkiem w barwach United. Obecnie dzieli to miejsce z Kiddem i Roo.

Francuz rozgrywa świetny sezon, najśmieszniejsze jest to,że jak brakuje tego zawodnika to poziom spada drastycznie w ekipie van Gaala

Matrial gol 2.10 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom