Dawno nie czytalem takich bzdur,maja 1 pkt straty i odpuszcza tak?No *****... Sociedad udalo sie wygrac z Barca ktora miala serie trzech porazek z rzedu,z Valencią,a przepraszam bardzo to Valencia jest taka mocna w tym sezonie... tydzien temu Real juz przegrywal 2:0 i zdolal wygrac 2:3 ,nie wierze tu w jakies odpuszczanie ,Real Sociedad o nic juz nie walczyPopieram wszelkie typy na Sociedad.Real pogodzi się już z przegranym sezonem w La Lidze i skupi się maxymalnie na LM i rewanżowym spotkaniu z City.Trudy sezonu dotykają największych.. CR i Benzema będą oszczędzani na LM.Sociedad potrafiło wygrać z Barceloną, Sevillą, Bilbao czy Valencią więc czemu nie urwać punktu Realowi? Nawet jeśli ''Królewscy'' zdołają wygrać to minimalnie.
A ja myślę że takie podejście nie jest na poziomie Realu i La Liga jest równie ważna jak CLBzdury taa, to dobre.Nie odpuszczą tego meczu ale wątpię by w razie niekorzystnego wyniku ''umierali'' na boisku w imię 3 pkt skoro za kilka dni rewanż z City, o to mi chodziło.Po prostu myślę, że Real w hierarchii ma kolejno zdobycie Ligi Mistrzów a później La Ligi.
Przewidywane składy:
Betis (1-4-2-3-1): Adan – Montoya, Westermann, Pezzella, Gonzalez Cabrera – N’Diaye, Petros – Ceballos, Joaquin, Musonda - Castro
Barcelona (1-4-3-3): Bravo – Alba, Mascherano, Pique, Alves – Iniesta, Busquets, Rakitić – Neymar, Suarez, Messi
Nie zagrają:
Betis: Digard, Piccini, Juan Vargas, Molina, Molinero, Kadir (kontuzje)
Barcelona: Vermaelen, Mathieu, Sandro Ramirez (kontuzje)
Po raz kolejny idę w stronę Barcelony, bo wydaje mi się, że kryzys, który nastąpił paręnaście dni temu nie widać już po nim śladu. Dla gospodarzy jest to mecz o nic, bowiem ich utrzymanie się w lidze wydaje się być pewne. Ich myślą na dziś jest zapewne w jaki sposób zatrzymają ten ofensywny walec z Camp Nou, który w ostatnich dwóch meczach strzelił swoim rywalom 14 goli!. Goście przyjeżdżają z nastawieniem tylko zwycięstwa, zwycięstwa i jeszcze raz zwycięstwa. Jakakolwiek wpadka może spowodować tutaj odpadnięcie z walki o mistrzostwo. Świetną formę zaliczył Suarez, który w ostatnich dwóch meczach ustrzelił osiem goli, i mam nadzieje, że dziś na tym niezaprzestanie. Liczę, że Barcelona szybko dojdzie do prowadzenia i powoli będzie dogrywać to spotkanie strzelając kolejne gole.
Drugi Typ na to spotkanie, to , że obie drużyny NIE strzelą gola. Betis zaraz obok Malagi ma najmniej strzelonych goli w lidze - 31!. Jest to mniej niż jedna bramka na mecz. Dzisiaj za dużo tych okazji do strzelenia nie będą mieć, a kontrataki mogą się tutaj na niewiele zdać.
Ciekawe kiedy ostatni raz Real byl mistrzem ano wlasnie bylo to przed wygraniem LM takze po co pisac glupotki?Bzdury taa, to dobre.Nie odpuszczą tego meczu ale wątpię by w razie niekorzystnego wyniku ''umierali'' na boisku w imię 3 pkt skoro za kilka dni rewanż z City, o to mi chodziło.Po prostu myślę, że Real w hierarchii ma kolejno zdobycie Ligi Mistrzów a później La Ligi.
Ja od siebie daje: Real Sociedad - Real Madryt 1x, a dla odważniejszych to czysta 1
Nie oszukujmy się, liga już właściwie rozstrzygnięta, Real ma jeszcze po drodze nieobliczalną Valencię i myślę, że rzucą wszystko na LM. RSSS to drużyna natomiast, która uwielbia grać z czołówką, z najlepszych hiszpańskich drużyn punkty na ich stadionie wyciągnęło właściwie tylko Atletico. Do tego drużyny grające ofensywnie mają tam ciężko. Jedyny minus to brak typowej 9, ponieważ Jonathas jak i Imanol nie będą grali, ale na Barcelonę to nie było potrzebne, natomiast po stronie Realu brak Benzemy, CR to bardzo wiele.
Kolejny to Atletico - Rayo 2x
Z tych meczy, które oglądałem to Atletico gra się niewygodnie z Rayo, a więc czemu nie.
chcecie to sobie grajcie, mi ten kurs odpowiada. Zaufanie mam do Atletico w obronie a nie ataku, dlatego gram że nie stracą gola :grin:Absurd. Tylko tak można nazwać ten typ. Jeśli już grasz, że Rayo nie strzeli bramki to zdecydowanie lepiej i po lepszym kursie oczywiście zagrać wygraną Atletico do zera, gdzie nie ma mowy o żadnym odpuszczaniu bo walka o mistrza trwa a jeśli ktoś ogląda od paru dobrych lat BBVA to wie, że Rayo ma obronę jedną z najgorszych w lidze i Atletico strzeli w 100% bramkę na Calderon i to pewnie nie jedną. I znów jak tu grać ten typ skoro Rayo po pierwsze jeszcze walczy o utrzymanie a po drugie jest to ekipa która wręcz uwielbia grać gdy to przeciwnik jest faworytem i to nie ważne czy jest to Barca, Real czy Atletico. Stawia się każdemu i zwykle to wychodzi. Grają wysokim pressingiem i z tego pada sporo bramek dla nich ale też dużo tracą. Osobiście nie sądzę, że typ nie wejdzie, ale jest bardzo bardzo ryzykowny. Osobiście polecam tutaj pójście w stronę rożnych.
Goście nabiją kilka i co do tego jestem przekonany i wynika to oczywiście z ich stylu gry a Atletico będzie przeważało i na pewno coś dorzucą, jak dla mnie najpewniejszy typ na to spotkanie.
Powyżej 11 RR |2,50| bet365
Powyżej 12 RR |3,25| bet365
Wg mnie dla Realu zawsze LM była wazniejsza co nie znaczy, że odpuszczali Lige. Fakt jest tylko taki, że ani Real ani Atleti nie zalezy od siebie i blizej im do wygrania LM niz LaLigaWitam. Nie znam się za bardzo na lidze hiszpańskiej ale znam na priorytetach klubów. Zawsze czytałem że prezesi, działacze,trenerzy i piłkarze mając do wyboru mistrza kraju a wygraną w Lidze Mistrzów zawsze wybierali ten pierwszy tytuł. Niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu bo dla mnie to chyba logiczne że nie ma tutaj nawet co porównywać tych pucharów ?