wczoraj weszło, dzisiaj też spróbuje rozpisać wam moje typy ????
Więc, po kolei ????
PSG - REAL MADRYT - 2x / 1 (x zwrot) @1.40 / @1.60
Atletico - Astana - handi -1 @1.35
City - Sevilla - 1 @1.65
Juventus - M Gladbach - 1 @1.45
Malmo - Szahtar - x2 @1.20
cały kurs @5.43
stawka 12 wygrana 57 ????
Szybka analiza :
Sevilla i Moenchen ostatnio grają piach, i to duży. Jednak Sevilla może dzisiaj zaskoczyć. City walczy o awans, po porażce z Juve muszą się zmobilizować do 100% gry . Dlatego w nich wierzę ????
Real w sporym osłabieniu, nie grają czołowi zawodnicy, dlatego max dla nich to będzie na dziś remis ( moim zdaniem )
Atletico wydaje się być pewniakiem, a Astana doręczycielem punktów dlatego handi -1 wydaje się być bezpieczny
Shakhtar również na ostatnie 5 meczy wygrało aż 4 , co jest dla mnie czynnikiem który zadecydował na mój wybór ???? )
dodatkowe zakłady :
CSKA MOSKWA - MANCHESTER UTD +2.5 bramki @1.8 lub handi 1:0 na X dla utd z kursem @3.87
Wolfsburg - PSV - 1połowa +0.5 bramki @1.25 dla wariatów +1.5 za kurs 2.25
Galatasaray - Benfica - +2.5 gola i obydwie strzelą więcej/tak @2.05
dzisiaj bez większych opisów bo nie mam zbytnio czasu, jednak wydaje się być dosyć pewnym kursem
Więc, po kolei ????
PSG - REAL MADRYT - 2x / 1 (x zwrot) @1.40 / @1.60
Atletico - Astana - handi -1 @1.35
City - Sevilla - 1 @1.65
Juventus - M Gladbach - 1 @1.45
Malmo - Szahtar - x2 @1.20
cały kurs @5.43
stawka 12 wygrana 57 ????
Szybka analiza :
Sevilla i Moenchen ostatnio grają piach, i to duży. Jednak Sevilla może dzisiaj zaskoczyć. City walczy o awans, po porażce z Juve muszą się zmobilizować do 100% gry . Dlatego w nich wierzę ????
Real w sporym osłabieniu, nie grają czołowi zawodnicy, dlatego max dla nich to będzie na dziś remis ( moim zdaniem )
Atletico wydaje się być pewniakiem, a Astana doręczycielem punktów dlatego handi -1 wydaje się być bezpieczny
Shakhtar również na ostatnie 5 meczy wygrało aż 4 , co jest dla mnie czynnikiem który zadecydował na mój wybór ???? )
dodatkowe zakłady :
CSKA MOSKWA - MANCHESTER UTD +2.5 bramki @1.8 lub handi 1:0 na X dla utd z kursem @3.87
Wolfsburg - PSV - 1połowa +0.5 bramki @1.25 dla wariatów +1.5 za kurs 2.25
Galatasaray - Benfica - +2.5 gola i obydwie strzelą więcej/tak @2.05
dzisiaj bez większych opisów bo nie mam zbytnio czasu, jednak wydaje się być dosyć pewnym kursem