Miliony pesos z całego świata spływają w tej chwili już na azjan -2 bądź -2,5. Logicznie, chociaż teraz nie ma co ruszać. Lepiej na
live poczekać. Na początku turnieju można było łapać czysty win Portugalii @1,65 także kto dalej patrzył w rozpiskę niż tylko pierwszą rundę to ma win w granicach obecnego azjana -2. :grin: 4-0 daje pewny awans, przynajmniej w teorii bo jeszcze zostaną Czesi. Wydawało się od początku, że to
Portugalia podkręci licznik i nikomu nie da się wyprzedzić a tu Słowacja robi takie cuda. ????
Nikt nie chciał ustawić się w grupie B i C na 7 punktów to w takim razie gramy na całego. Aż do ostatniego strzału oddanego przez Czechów w sobotę. Chociaż tam może być jeszcze lepiej bo 3 drużyny skończą z 6 punktami.
Portugalia ma spory problem, bo tu jednak 4 bramy trzeba strzelić a wypada im główny reżyser gry Bruno Fernandes za kartki. Do tego jeszcze Semedo z obrony. Ale no nic trzeba w takim razie spróbować w inny sposób a mianowicie w zawodników. Ja biorę ich 9ątkę na tapetę. Myślę, że w przypadku wykluczenia Bruno Fernandesa dostatnie też ew. 11stkę do wykorzystania, chociaż tutaj nie jestem pewien tego na 100 pro. Można coś z tego wybrać.
Goncalo Geudes strzeli w obu połowach @17
Geudes w 1 połowie @3,5
Guedes w 2 połowie @3
Guedes 2 bramki @9 Nie zagrał minuty. Jak nie kontuzja to fatalna decyzja trenera.
Unibet
Tak samo RR;
Portugalia over 7,5 @2,23 13
Over 10,5 @2,1 15
Over 11,5 @2,8 15
Unibet