Szkoda by była jakby dziś Hiszpanie odpuścili bo jeszcze w przed pierwszą kolejką złapałem na nich kurs @ 2,20 na dzisiejszy mecz...
Ja złapałem kurs @1,85 na Hiszpanów, szkoda jakby odpuścili bo to ostatnie wydarzenie na kuponie i wchodzi kupon z kursem 6.
Nie jesteście sami z takimi fajnymi problemami :razz:
Ja mam taką kombinacje. Mogę surbetować (Wprowadzone kursy tworzą surebet o zysku 48.04%) na Serbię , ale nie robię tego. Chociaż z @6 bym się mocniej zastanowił. Jak mówimy o czymś więcej niż parę stówek to trzeba pomyśleć. Aczkolwiek dla mnie
Hiszpania taka paka takie nastroje, że widzę kolejny ich spokojny win.
Umówmy się jeśli
Hiszpania o nic nie gra to co w tym momencie robi
Serbia? Tu już totalnie mają wyjebkę. Z resztą grając na poważnie ostatnio są wstanie z 1-0 przegrywać 1-2 z... Macedonią. Tak czułem przed turniejem że
Serbia zawiedzie na całej linii. Przykładowo taka Chorwacja by tutaj grała o awans.
Z doświadczenia pamiętam z innych tego typu turniejów. Jak jakiś zespół mamy w mega formie to jadą cały turniej od zwycięstwa do zwycięstwa. W zasadzie kolejny plus jest taki, że wejdzie większa część "rezerwowych" tutaj z cudzysłowem jeśli mówimy o takich nazwiskach;
Pau Lopez w bramce, w obronie wraca Gaya na lewą i zagra też Odriozola. Z przodu trio ofensywne to Inaki Williams, Oyarzabal i Borja Mayoral.
Jak to są rezerwowi to daj Bóg grać/poprowadzić taki zespół.
Serbia z resztą też zrobi zmiany bo w jakim celu ma męczyć ten skład co do tej pory walczył. Na pewno nie zagra gwiazdka z Liverpoolu Marko Grujić za kartki podobnie jak Pankov za czerwo. Bałkańskie media raczej średniego kalibru jeśli chodzi o szukanie przewidywanych składów itp. Ale nie wierzę, że wyjdą takim 11stką jak dotychczas. Kurs znowu spada na Hiszpanów co tylko potwierdza, że
Serbia dostosuje się odpowiednio do meczu.
Trener odpowiedział na pytania dotyczące składu na mecz z Hiszpanią. Kilku zawodników jest bowiem niedysponowanych i siłą rzeczy konieczne są zmiany w wyjściowej jedenastce.
-Mamy kilku zawodników, których z różnych powodów nie będę mógł wystawić w piątkowym meczu. Marko Grujić pauzuje za żółte kartki, na kontuzje narzekają Milan Gajić i Aleksandar Cavrić. Vukasin Jovanović ma drobny uraz i może nie być gotowy w 100%, ale rano zobaczymy jak się czuje i czy da radę wystąpić wylicza Lalatović.