>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - wtorek 19.10.2010

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster

Kursy, bukmacher: Expekt

Po miesięcznej przerwie wracają rozgrywki piłkarskiej ligi mistrzów. Do klasyku dojdzie w Madrycie, tamtejszy Real podejmuje AC Milan. Zdaniem bukmacherów faworytem są gospodarze. Czy Waszym zdaniem Real Madryt pokona na &quot;luzie&quot; Mediolańczyków? Może &quot;Ibra&quot; z Brazylijskim wsparciem Pato, Robinho i Ronadlinho zdołają zdobyć min. punkt?
Londyńska Chelsea leci do Moskwy, aby zdobyć 3 punkty w spotkaniu ze Spartakiem. Nigdy w Rosji się dobrze zespołom z zachodu nie grało. Czy Spartak może zdobyć punkty z &quot;The Blues&quot;?
Co sądzicie o pozostałych spotkaniach? Czy myślicie podobnie jak bukmacherzy, że w tej kolejce faworyci powinni powygrywać swoje spotkania? A może dojdzie gdzieś do niespodzianki?
Zapraszam do dyskusji, ale ostrzegam, że bzdurne posty będą &quot;nagradzane&quot;.

K 23

kajzer

Użytkownik
Sp. Moscow – Chelsea

Typ:2
Kurs:2.05

Po trzech tygodniach przerwy wreszcie wraca Liga Mistrzów. Na jeden z bardziej emocjonujących spośród wtorkowych meczów trzeciej rundy zapowiada się pojedynek pomiędzy Spartakiem Moskwa a Chelsea Londyn. Oczywiście faworytem tego spotkania będzie lider angielskiej ligi ale wcale nie będzie im łatwo ponieważ będą musieli zmierzyć się na rosyjskiej ziemi z dużo lepiej spisującym się w lidze mistrzów niż w lidze rosyjskiej Spartakiem Moskwa. Mimo wszystko myślę, że liga angielska jest o wiele lepsza od rosyjskiej dlatego faworyta tego meczu należy upatrywać w Chelsea Londyn, która jest w tym sezonie w wybornej formie i ma w swoim składzie kilka naprawdę wielkich gwiazd a jedna z nich z pewnością rozstrzygnie ten pojedynek na korzyść Anglików. Myślę, że naprawdę warto postawić na ten mecz ponieważ kurs jest naprawdę wyskoki a wydaję mi się, ze Chelsea wygra to spotkanie.

D 0

davidov

Użytkownik
Typy 3 kolejka Ligi Mistrzów.
Spartak Moscow - Chelsea FC
Typ:Chelsea Kurs 2:00 -Bet at home
We Wtorek w Moskwie dojdzie do pojedynku o 1 miejsce w Grupie F
Jak do tej pory obie drużyny mają komplet punktów, jednak lepszy bilans ma drużyna Chelsea która ze swoimi rywalami wygrywała bardzo efektownie i małym wkładem sił. Choć teren przemawia za Spartakiem, to myślę, że Chelsea nie zawiedzie i będzie grała o całą pule, są jednym z faworytów ligi mistrzów, wprawdzie ostatni mecz w Lidze angielskiej tylko zremisowali z Aston Villą, to jednak myślę, że było to spowodowane brakiem Drogby, któremu Trener dał odpocząć z myślą o lidze mistrzów.
Stawiam na pewne zwycięstwo Chelsea wynikiem 2-0.

Ajax Amsterdam - AJ Auxerre
Typ: Ajax kurs :1,60 Bet at Home
Swój typ uzasadniam formą obydwu ekip, Ajax wygrał w lidze z Bredą która wygrywała do tego meczu większość spotkań, Ajax pokazał klasę i rozstrzelał Bredę, natomiast Auxerre przegrało u siebie ze słabo spisującym się w lidze francuskiej Bordeaux, Ajax jest o wiele lepszy od ekipy z którą przegrała drużyna Irka Jelenia myślę, że Ajax pewnie zwycięży.
Real Madrid - AC Milan
Typ: Real
Kurs:1,55 - Bet at home
Real jest na fali w ostatnich 2 meczach strzelili 10 bramek stracili 2, pokonali 6-1 Deportivo oraz w ostatniej kolejce nieobliczalną Malagę 4-1, Milan natomiast w ostatniej kolejce wygrał z Chievo 3-1 a wcześniej z Parmą 1-0 myślę, że forma Milanu pozostawia wiele do życzenia, w lidze mistrzów zremisowali z Ajaxem, z którym Real wygrał 2-0, Trener Realu Mourinho postawił przed zespołem wielkie cele, Real zawsze miał dobry skład, jednak brakowało mu trenera teraz mają już wszystko czego trzeba do sukcesów, drużyna z meczu na mecz gra coraz lepiej Ronaldo i Higuain zaczeli strzelać bramki myślę, że trafią i tym razem a Real wygra przekonująco.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Jeśli chodzi o typ na Chelsea ja poważnie bym się zastanowił czy jest wart ryzyka. Kurs może i dobry nawet bardzo ale właśnie ale. Chelsea bez drogby, słaby mecz z Aston. Może i się oszczędzali na LM może i nie, nie wiadomo. Typ może i wejdzie ale ja bym nie ryzykował bardziej racjonalnym typem wydaje się czy obie drożyny strzelą gola typ nie kurs 1.85. Widze że kurs na Chelsea rośnie a więc ludzie wypatrują jakiegoś remisu może 1x. Jeśli chodzi o mój typ jutro dokładnie go przeanalizuje i może kogoś do niego przekonam, dziś już nie mam czasu.✅

Ogólnie kolejka trudna do wytypowania. Moje typy na szybko na jutro
Real-Milan typ obie strzelą kurs 1.88
Roma-Basel typ 1 kurs 1.55
Ajax-Auxere obie strzelą kurs 1.91

Analizy jutro.

T 0

tominho

Użytkownik
Real Madrid - AC Milan
Typ: Real
Kurs:1,55 - Bet at home
Real jest na fali w ostatnich 2 meczach strzelili 10 bramek stracili 2, pokonali 6-1 Deportivo oraz w ostatniej kolejce nieobliczalną Malagę 4-1, Milan natomiast w ostatniej kolejce wygrał z Chievo 3-1 a wcześniej z Parmą 1-0 myślę, że forma Milanu pozostawia wiele do życzenia, w lidze mistrzów zremisowali z Ajaxem, z którym Real wygrał 2-0, Trener Realu Mourinho postawił przed zespołem wielkie cele, Real zawsze miał dobry skład, jednak brakowało mu trenera teraz mają już wszystko czego trzeba do sukcesów, drużyna z meczu na mecz gra coraz lepiej Ronaldo i Higuain zaczeli strzelać bramki myślę, że trafią i tym razem a Real wygra przekonująco.
kibicuje realowi i musze ci powiedziec ze liga mistrzow to nie primiera division , tu real czuje wieksza presje , sklad sie dopiero zgrywa se soba z slabszymi rywalami sa takie wyniki jakie sa ale nie bylo jeszcze wymagajacego rywala jaki jest milan kurs 5,5 to niezla perelka tymbardziej ze ibra i spolka pokonali real 3;2 w poprzednim sezonie . jak bym mial stawiac to milan lub remis to najciekawsza opcja wg mnie . za kilka miesiecy real zapewne by to wygral zdecydowanie ale jeszcze nie teraz

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
tymbardziej ze ibra i spolka pokonali real 3;2 w poprzednim sezonie .
Ibra to raczej jeszcze nie byl w tej spolce ;-)
Panowie skad macie info o tym ze Drogba nie zagra? Mozna jakis link prosic.
To ze trener dal mu odpoczac to oczywiscie bzdura, mial goraczke i bral antybiotyk.

P 0

picek86

Użytkownik
Bayern - Cluj
Typ : Bayern -1
Kurs : 1,83 - BetSafe
W Bayernie nadal szpital, ale w ostatniej kolejce bundesligi pokazali, że nawet bez kluczowych zawodników potrafią wygrywać ciężkie mecze a ten z Hannoverem taki niewątpliwie był. Hattrick Gomeza pokazuje, że chłopak bramki strzelać potrafi, forma Cluj jest dosyć mizerna, w lidze dopiero 11 miejsce i brak wygranej na wyjeździe pokazuje, że poza swoim stadionem, ciężko im o punkty. W dodatku w LM od początku zagra prawdopodobnie Bastian co podnosi szanse Bayernu na wyższe zwycięstwo niż 1:0. Dodatkowym atutem gospodarzy będzie z pewnością gra na Allianz - Arena i prawie 70tys. Kibiców na stadionie. Po tym spotkaniu Bayern będzie o krok od następnej fazy LM.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Spartak zagra w tym meczu bez kontuzjowanych Alexa i Nikity Bazhenova. Pod znakiem zapytania stoi za to występ Aidena McGeady&#39;ego i Kirilla Kombarova. Do gry wrócił za to ostatnio najlepszy strzelec zespołu Welliton. Goście wystąpią bez Franka Lamparda, Didiera Drogby, Yossiego Benayouna, Salomona Kalou i Alexa.
Ja osobiście w tym meczu typowałbym uner 2,5. Spartak na pewno nie będzie chciał u siebie przegrać z Chelsea, więc zapewne cofną się, a Chelsea jak to Chelsea. Będzie próbowała wygrać, może i wygrają, ale jak już to pewnie skromnie z 0:1, czy 0:2.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
kibicuje realowi i musze ci powiedziec ze liga mistrzow to nie primiera division , tu real czuje wieksza presje , sklad sie dopiero zgrywa se soba z slabszymi rywalami sa takie wyniki jakie sa ale nie bylo jeszcze wymagajacego rywala jaki jest milan kurs 5,5 to niezla perelka tymbardziej ze ibra i spolka pokonali real 3;2 w poprzednim sezonie . jak bym mial stawiac to milan lub remis to najciekawsza opcja wg mnie . za kilka miesiecy real zapewne by to wygral zdecydowanie ale jeszcze nie teraz

Ja jestem kibicem Milanu i pora abym ja dorzucił 3 grosze. Moim zdaniem Milan tego meczu nie wygra. Dlaczego? Czytałem gdzieś kiedyś że Murinho nigdy nie przegrał domowego meczu (wliczając pracę w Porto, Londynie i Mediolnaie). Wiadomo każda passa kiedyś się skończy ale ja uważam że nie w tym meczu chociaż chciał bym! Milan ma świetny skład Alegrie powrócił do gry z tercualista czyli z Ronaldinho i gra wygląda o niebo lepiej z każdym meczem grają coraz lepiej mogą wygrywać spokojnie 3,4 golami tylko brakowało skuteczności. Mój typ na ten mecz to obie strzelą po bardzo dobrym kursie. Wydaje mi się że w tym meczu spokojnie obie strzela bo armaty mają i mają czym straszyć. W Milanie kontuzjowany (skręcona kostka) jest Thiago Silva jego występ stoi pod ogromnym znakiem zapytania chociaż mam nadzieję że zagra bo jest to ostoja obrony Milanu wraz z Nestą tworzą świetną parę obrońców. Mój typ wydaje mi się bardzo sensowny i ma racje bytu napewno jest pewniejszy od typ 2 lub 2x. Rok temu zagrałem na Milan po kursi 9 niezawiodłem się myśllę że jutro też się nie zawiodę.

Robson // Passa meczów bez porażki Mourinho dotyczy tylko spotkań w lidze. W pucharach zdarzało mu się przegrywac z tymi zespołami które prowadizł.

Aha dzięki za sprostowanie. No cóż mojego typu to nie zmienia ale rzuca trochę inne światło na ten mecz. Mimo tego j a bym nie ryzykowal grania na Milan remis może paść ale osobiście uważam że o coś więcej może być strasznie trudno Milanowi.

Spartak zagra w tym meczu bez kontuzjowanych Alexa i Nikity Bazhenova. Pod znakiem zapytania stoi za to występ Aidena McGeady&#39;ego i Kirilla Kombarova. Do gry wrócił za to ostatnio najlepszy strzelec zespołu Welliton. Goście wystąpią bez Franka Lamparda, Didiera Drogby, Yossiego Benayouna, Salomona Kalou i Alexa.

Ja osobiście w tym meczu typowałbym uner 2,5. Spartak na pewno nie będzie chciał u siebie przegrać z Chelsea, więc zapewne cofną się, a Chelsea jak to Chelsea. Będzie próbowała wygrać, może i wygrają, ale jak już to pewnie skromnie z 0:1, czy 0:2.

Ja uważam podobnie tylko mój typ to czy obie dróżyny strzela nie. Chelsea osłabiona głównie brakiem Lamparda i Drogby czyli zawodników odpowiadających za strzelanie i kreowanie. Jeśli nie zagrają Chelsea może mieć problemy żeby w ogóle strzelić bramkę tak jak to było z City czy z Aston. Dynamo raczej nie strzeli remis będzie brało w ciemno a najłatwiej będzie im utrzymać remis bezbramkowy chyba że pierwsi strzelą wtedy typ i under i mój mogą być chybione. Typ under jak najbardziej do grania jak będzie zobaczymy najważniejsze żeby niepadła szybko jakaś bramka np. dla Dynama.

obie strzela typ nie
kurs 1.85
✅

K 10

kolan08

Użytkownik
&quot;Typ under jak najbardziej do grania jak będzie zobaczymy najważniejsze żeby niepadła szybko jakaś bramka np. dla Dynama.
obie strzela typ nie
kurs 1.85[/quote]&quot;
Szefie to jest Spartak Moskwa ????
Ja w swoim pierwszym poście na tym forum typuje:
Spartak- Chelsea 1/2 X 2,00
Jak wyżej koledzy wspomnieli trudny mecz z osłabieniami po obydwu stronach.
Brak Drogby i Lamparda znacznie zmniejsza siłę rażenia za to wraca po kontuzji Alex :razz: W Spartaku niby jest bramkostrzelny Welliton ale w mojej ocenie nie strzeli bramki drużynie z Londynu i mecz zakończy się remisem 0:0 ????
Bayern- Cluj Schweinsteiger strzeli kurs: 2,80
Cluj podłamane po ostatnim laniu w lidze. Było bodajże 3:5 gdzie ostatnie 2 bramki strzelili w samej końcówce.
Schweinsteiger wraca po kontuzji i zdążył już zagrać minuty w ligowym spotkaniu. Myślę, że w tym meczu, już w optymalnej dyspozycji może coś &quot;ubić&quot; :razz:
Real- Milan Real strzela w obu połowach kurs: 2,80
Cristiano Ronaldo- lider w golach i asystach zespołu, więc myślę, że Real z nim w składzie będzie w stanie strzelić po jednej bramce w każdej połowie.
Ponadto dorzuciłbym strzelców:
Chamakh - 2,50
Cleo- 3,30

(kursy brane z Toto-mixa i Expekt.com)
Pozdrawiam

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Sporting Braga - Partizan
typ: 1
kurs:1.85
w tym meczu Braga musi sie przelamac po 2 przegranych kolejkach w LM. Jeszcze na dodatek gra na wlasnym stadionie. pewny mecz moim zdaniem

M 14

marcelinho18

Użytkownik
BRAGA - PARTIZAN
Typ : 1
Kurs : 1,85
Buk : Gamebookers
Zainteresowałem się tym meczem choć na pierwszy rzut oka wydaje się mało ciekawy. Jednak warto moim zdaniem spojrzeć trochę dokładniej na to jak prezentują się oba zespoły. Partizan - chyba najlepsza drużyna w swojej słabiutkiej serbskiej lidze. Wygrywa, ale zdarza im się męczyć, szczególnie na wyjazdach. ostatnio nawet zaliczyli porażkę. W lidze mistrzów jak dotąd w grupie dwie porażki. Myślę, że awans do Ligi Europejskiej z trzeciego miejsca byłby spełnieniem marzeń zarówno piłkarzy jak i kibiców. Braga - drużyna na razie może nie czaruje w lidze, ale walczy jak równy z równym z najmocniejszymi zespołami. Co najważniejsze, Braga jest to typowa drużyna swojego boiska (w lidze na trzy mecze trzy wygrane). Tu mogą wygrać z każdym. Nie pokazali tego jeszcze w grupie ligi mistrzów, ale jeżeli nie teraz to kiedy? Uważam, że dla tej drużyny awans z trzeciego miejsca do ligi europy to plan minimum. A żeby go zrealizować muszą ograć u siebie Partizan. Szachtar i Arsenal mają już po 6 pkt i myślę, że Braga chcąc pozostać w rozgrywkach europejskich po prostu musi ten mecz wygrać.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Sporting Braga - Partizan Belgrad
Jutrzejszego wieczoru o 20:45 w Portugalii zostanie rozegrane ciekawe spotkanie fazy grupowej ligi mistrzów. Na przeciw siebie stanie Sporting Braga która w barażach wyeliminowała Sevillę i mistrz Serbii Partizan Belgrad. Co prawda, oba zespoły nie zaliczyły jeszcze wygranej w lidze mistrzów, ale w jutrzejszym meczu to Portugalczycy będą faworytami.
Sporting Braga w swoim pierwszym debiutanckim spotkaniu w LM z Arsenalem co prawda nie zachwycili i dostali na dzień dobry szóstkę. Kolejne ich spotkanie tym razem u siebie z Szachtarem Donieck to również wielka klapa której się nikt nie spodziewał. Dostali 0:3, chociaż w moim mniemaniu mecz nie wyglądał na jednostronne widowisko ze strony Ukraińców. Kto oglądał ten mecz to wie, że Szachtar nie stracił bramki tylko dzięki swojemu genialnemu bramkarzowi który rozegrał kapitalne spotkanie. Portugalczycy oddali 6 celnych strzałów na bramkę rywala i 7 niecelnych.
W tym meczu zespół z Ukrainy faulował aż 23 razy ! Co świadczy tylko o taktyce tego zespołu. Faule były chyba jedynym słusznym wyjściem, żeby rozbijać ataki Portugalczyków, co okazało się skuteczne.
Przyznam szczerze, że sam jestem zaskoczony bilansem bramkowym Portugalczyków 0:9, bo stawiałem ich w roli czarnego konia tej grupy. W jutrzejszym meczu z najsłabszą drużyną tej grupą mają największe szansę na zwycięstwo. Na pewno w meczu na własnym obiekcie będą chcieli w końcu urwać te 3 punkty, bo jak nie teraz to kiedy. Następny mecz u siebie będzie z Arsenalem od którego dostali szóstkę.
Partizan zagrał u siebie mecz z Arsenalem. Był to dziwny mecz nie ma co ukrywać, padło sporo karnych, sporo kontrowersyjnych sytuacji i ostatecznie skończyło się na 1:3 dla Arsenalu. Dla przypomnienia bramkarz Arsenalu Fabiański zagrał dobre spotkanie. Wcześniej na wyjeździe rozegrali mecz z Szachtarem Donieck z którym przegrali 1:0.
Sporting Braga w lidze u siebie na 3 mecze odnieśli 3 zwycięstwa, więc to dobrze wróży na jutrzejszy mecz. Do tego mieli trudne wyjazdowe spotkania bo z Benficą i FC Porto. Przegrali oba, ale tylko jedno bramkową różnicą.
Partizan Belgrad spisuje się w lidze dobrze jak zawsze, tylko co to za liga jak jedyną dobrą drużyną jest właśnie Partizan. Chociaż ostatnio 3 października Partizan zanotował porażkę na wyjeździe 0:2.
W jutrzejszym meczu myślę, że Portugalczycy w końcu się przełamią i priorytetem w lidze mistrzów będzie dla nich trzecie miejsce z którego można jeszcze dalej grać w lidze europejskiej.
2:0 ✅

vdv 66

vdv

Użytkownik
Arsenal v Shakhtar Donetsk
Arsenal v Shakhtar Donetsk
Arsenal over 1,5​

Nie będę się tutaj rozwodził szczególnie nad statystykami obu zespołów bo mi się nadzwyczajnie na świecie nie chce, a każdy sam to umie sobie sprawdzić ;)
Wahałem się już od wczoraj co zagrać, czy lepszy będzie typ na zwycięstwo Kanonierów, czy to że strzelą co najmniej 2 bramki. Zdecydowałem się jednak na to drugie. Po godzinnych rozmyślaniach i po tym co poczytałem w necie stwierdziłem, że zwycięstwo Arsenalu nie jest aż tak pewne jak się może wydawać i Shakhtar może wywieźć z Londynu punkty (trochę wątpliwe). Moim zdaniem w tym meczu over 1,5 Arsenalu będzie bezpieczniejszą opcją bo nawet przy remisie 2-2 wchodzi.
Tak naprawdę do zagrania tego przekonała mnie informacja, że Fabregas i Walcott prawdopodobnie wrócą do składu Arsenalu.

B 7

boskijelonek

Użytkownik
Spartak Moscow - Chelsea FC
The Blues jadą do Moskwy bardzo osłabieni. Nie zobaczymy z pewnością Fanka Lamparda, Didiera Drogby, Yossiego Benayouna i Alexa. Powracają za to Kalou i Sturridge (źródło: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/9102010.stm). Możliwe nawet, że jeśli obaj są gotowi do gry na 100% przez 90 minut, to zobaczymy któregoś z nich od pierwszego gwizdka. Chelsea w ostatnich meczach nie imponuje (porównanie do początku sezonu). W meczu z Aston Villą widoczny był brak zwłaszcza Drogby, ponieważ w przodzie musiał walczyć osamotniony Anelka, bo ani Kakuta ani Arshavin nie są w stanie choć w niewielkim stopniu zastąpić Drogby. Jeśli chodzi o sam mecz to Chelsea przeważała, ale The Villans też mieli swoje okazje na zdobycie bramki.
Chelsea praktycznie nie traci bramek (nie licząc spotkania w Curlin Cup z Newcastle, które zostało ewidentnie odpuszczone), Petr Cech został pokonany zaledwie dwa razy w ostatnich sześciu meczach.
Na korzyść Spartaka przemawia: sztuczna murawa, strefa klimatyczna (warunki pogodowe, czas rozegrania meczu), a poza tym aspekty stricte sportowe. Rosjanie wygrali jak do tej pory oba mecze w LM. Może spotkanie z OM trochę szczęśliwie, ale zwycięstwo to zwycięstwo. W lidze rosyjskie znajdują się obecnie na 4 lokacie.
Ekipa z Moskwy zagra bez swoje podstawowego pomocnika Alexa. Spartak nie potrafi wygrywać z mocnymi drużynami. W meczach w których ich przeciwnikami byli CSKA, Zenit i Rubin zdobyli zaledwie 1 punkt na 18 możliwych!!
Czytając wypowiedzi Ancelottiego przed tym meczem mam wrażenie, że nie wystawi on najsilniejszego składu, że zadowoli się nawet remisem w tym meczu. Trzeba ogólnie zaznaczyć, że w Rosji wszystkim gra się ciężko i niektórzy świadomie trochę odpuszczają te mecze. Uważam, że mecz ten zakończy się remisem lub minimalną wygraną The Blues.

X- 3,3
X2 – 1,25
under 2,5 – 1,7
przynajmniej jedna z drużyn nie strzeli gola 1,83​

Olympique Marseille - MSK Zilina
Ten mecz ma tylko jednego faworyta. OM musi wygrać, aby mieć jeszcze szanse na awans. W Ligue A grają coraz lepiej, tracą mało goli. A Zilina? Może w swojej rodzimej lidze nie ma sobie równych, ale w Europie jest drużyną zupełnie anonimową. Taki przysłowiowy kopciuszek. Wątpię, aby udało im się wygrać choćby jeden mecz w tej edycji LM.

1- 1,28
1 (-1) – 1,83
Marsylia zachowa czyste konto - 1.72

Ajax Amsterdam - AJ Auxerre
Upatrywałem w tym meczu małej niespodzianki (remis lub wygrana Auxerre), ale jak zobaczyłem listę nieobecnych francuskiego zespołu to od razu mi się odmieniło. Ireneusz Jeleń, Alaina Traore, Steven Langila, Yayi Sanogo, Anthony Le Talleca, Alexandr Licaty i Jean-Pascal Mignot. No jakby nie patrzeć prawie połowa pierwszej jedenastki. Poza tym Auxerre w tym sezonie gra katastrofalnie. Choć należy na to spojrzeć także z innej perspektywy, a mianowicie że miniony sezon był wybitny, a obecny pokazuje co tak na prawdę warte jest Auxerre. Coś w tej tezie na pewno jest. Ajaks w lidze jest bardzo mocny, zwłaszcza jeśli chodzi o ofensywie (prym widzie Suarez), bo w obronie mają problemy co wynika głównie z braku konsekwencji w grze i (chociaż ja odnoszę takie wrażenie) z braku jakiejś konkretnej taktyki w grze destrukcyjnej. Myślę, że Suarez i spółka wygrają ten mecz.
1- 1,66
Under 2,5 – 1,8​

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Orientuję się ktoś jak z dyspozycją Gattuso (gra w 1s) bo nie śledziłem dawno a kusi mnie karteczka na tego zawodnika
Zdrowy i raczej zagra w pierwszym skladzie bo kontuzjowany jest Ambrosini.
Ostatnie 3 mecze w lidze jak i w Amsterdamie gral w pierwszej jedenastce.

B 7

boskijelonek

Użytkownik
a co myślicie o Romie? stawka bardzo zachęcająca, biorąc pod uwagę, że Roma wydaje się przebudzać powoli. Wygrana z Genua rozgrywając całkiem dobre spotkanie. Przegrali z Napoli, ale z nimi to jeszcze nie jeden przegra zwłaszcza na ich stadionie. Wygrana w LM z Cluj po meczu z wieloma groźnymi akcjami. No i jeszcze wygrana z Interem. Poza tym Roma wygrywając ten mecz toruje sobie drogę do kolejnej rundy LM.
A co ma do zaoferowania Basel? chyba nic oprócz tego, że wiodą prym w swojej lidze.

huczek 14

huczek

Użytkownik
piłka nożna, Liga Mistrzów , godz. 20.45
Spotkanie:Marseille - Zilina (hc 0-2,5)
Typ:1
Kurs:3,1
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Bardzo jednostronnie zapowiada sie konfrontacja Słowackiej Ziliny z Francuska Marsylia. Sam wystep w tych rozgyrwkach Ziliny jest juz niebywala niespodzianka. Druzyna ta ma sklad wyceniany na zaledwie 4,3 mln E. Tak dla porownania nasz 1 ligowy GKS Katowice ma ekipe wartosci 4,6mln E. Niebywale jest to,ze zadna z naszych druzyn od 14 lat nie zagoscilach w tej fazie Ligi Mistrzow. Zilina jednak przeciwko czeskiej Sparcie zagrala mecze zycia i dzieki temu dalej mamy przyjemnosc ogladac wlasnie ja, a nie chocby Lecha. Nie wroze jednak tam tej druzynie dobrych wystepow. Ogolnie trafila na trudna grupe. Od wszystkich rywali dziela ich lata swietlne. Dwa pierwsze spotkania przegrywala roznica trzech bramek. Kolejne wcale nie zapowiadaja sie lepiej. Marsylia to obecnie po Lyonie teoretycznie najsilniejsza druzyna we Francji. Sklad jej wycenia sie na 160mln E. Dysponuje wieloma gwiazdami znanymi na calym swiecie m.in Loïc Rémy(14mln E), André-Pierre Gignac (14mln E), Lucho González (20mln E),Benoît Cheyrou(11mln E), Stéphane M&#39;Bia (15mln E), Steve Mandanda (13,5mln E). W dodatku polegli w pierwszych dwoch spotkaniach co powinno ich jutro dadatkowo mobilizowac. Z reszta porazka ze Spartakiem byla wypadkiem przy pracy gdyz to Olympique zdecdyowanie przewazal w calym spotkaniu.Z reszta kurs na nich wtedy wynosil 1.6. Rosjanie grajac 3 tygodnie temu ze Slowakami byli u siebie po kursie 1.4. Dzisiaj zatem 1.3 na Francuzow wydaje sie byc sporym prezentem. W dodatku w ekipe gospodarzy zabraknie jutro tylko obroncy Vitorino Hiltona. Tak naprawde tylko cud moze sprawic,ze Zilina wywiezie punkty z tak trudnego terytorium od rywala lepszego co najmniej o 3 klasy. Ja osobiescie za niecale 100zl stawiam z handim -1,5 ma MArsylie i taki typ tez wszystkim polecam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom