>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - wtorek 19.10.2010

Status
Zamknięty.
B 4

bot_13

Użytkownik
Spotkanie: Real Madrid - AC Milan (0-1)
Typ: X
Kurs: 3.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Mecz 3 kolejki ligi mistrzów między Realem Madryt, a AC Milan będzie należał do ciekawego i wyrównanego pojedynku. Real w lidze mistrzów radzi sobie dobrze. Do tej pory wygrał 2 spotkania z Ajaxem i Auxerre nie tracąc przy tym bramki. Natomiast Milan do tej pory zdobył 4 pkt. Wygrał z Auxerre 2-0 i zremisował z Ajaxem 1-1. Oba zespoły swoje ligowe mecze wygrały. Tak więc trudno wskazać tu faworyta. Lekką przewagę będą mieli na pewno gospodarze tego spotkania. Moim zdaniem Real wygra, ale tylko jedną bramką. Milan z takimi gwiazdami jak Robino, Zlatan tak łatwo nie podadzą się.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
pirlo2122
LUDZIE JA NIE WIEM CO WY PISZECIE NA TYM FORUM.
NIE NAPALAJCIE SIĘ TAK NA TEN REAL I TO NA TO ŻE WYGRA DWOMA GOLAMI!!! JA MAM CAŁKOWICIE ODMIENNE ZDANIE NA TEMAT TEGO MECZU MOIM ZDANIEM BĘDZIE OVER 2.5 I OBIE STRZELĄ. JEST TO NAPEWNO PEWNIEJSZE OD GRANIA NA CZYSTĄ 1. ROK TEMU JUŻ TAK MASE LUDZI ZAGRAŁO I SIĘ PRZEJECHAŁO WÓWCZAS ZAGRAŁEM NA MILAN PO KURSI 9 I CO? BYLO 2-3.

Real gra bez Ramosa a więc ogromne osłabienie!!! Gdzie wy widzicie to poukładanie w obronie??? Marclo to nie obrońca!!! Chyba bardziej go możńa zobaczyć w grze do przodu niż w tyle. Arbeloa nie ma za wiele szans gry myśle że nie mając rytmu w takim meczu może się pogubić. Tak więc obrona Realu jest słaba popatrzcie z kim oni grali w tej Primerze w tym sezonie sami przeciętni i słabi a więc jakoś szczwególnie mnie nie dziwi że nastrzelali tyle goli i stracili tylko 2.
Pomijając juz to że Real w 15min meczu prowadzi 2:0... ale zaciekawiło mnie stwierdzenie &quot; Marclo to nie obrońca!!!&quot;. Sam piszesz żeby się nie wypowiadać jak się nie ogląda spotkań danej drużyny a sam to robisz. Ewidentnie widać że nie widziałeś meczu Królewskich od kilku ładnych miesięcy. Pragnę cię poinformować że otóż Marcelo jest ostatnio najlepiej i najrówniej grającym obrońcą w zespole i było do tej pory praktycznie nie do przejścia, dodać trzeba też jego zasługi w ataku. Sam Mourinho mówi że nie spodziewał się tego po nim i że zaraz po objęciu Realu chciał kupic lewego obrońcę a teraz nie wyobraża sobie podstawowej 11 bez Brazylijczyka.
I wcale się nie zdziwię jeśli Marcelo zagości na dłużej w reprezentacji kraju.
&quot;Punkt siedzenia zmienia Twój punkt widzenia&quot; kiedyś ktoś tak powiedział :] Tak więc że jesteś kibicem ACM nie znaczy że musisz wszystkich innych &quot;zmuszać&quot; do grania na nich. I nie krzycz więcej (tzn wyłącz Capsa) bo nie zawsze akurat Ty musisz mieć rację.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Po pierwsze Real jest teraz prowadzony przez samego Jose Mourinho to samo mówi za siebie z pewnoscią riplej z tam tego sezonu nie będziemy miec zespoły Mou nie tracą bramek tak często jak by się by to mogło wydawać.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
no i to co mialo mi wpasc to wpadlo... troche sie zdziwilem ze jednak braga wygrala pewnie 2-0 a juz na poczatku mogla cos stracic
Ajax-owi udalo sie zdobyc jakze wazne 3ptk
tylko czemu wiekszosc stawiala na 1 AS Roma-Basel? dla mnie to byl mecz taki niepewny bo Roma co jakis czas ma przeblysk a Basel potrafi sie sprezyc wiec nie warto bylo ryzykowac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom