>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

3 Freespins Hot City begawin

Status
Zamknięty.
czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Rzepek1 po pierwsze nie nabijam postow i nie udzielam sie w kazdej promocji. Po drugie nie mowilem do Ciebie bo Ty sie spytales normalnie wiec od tego jest forum. Tutaj w porzadku ale jak widze jak ten od biedy mateuszcwks wypowiada sie w kazdym temacie i mowi co mu sie wydaje i czego by chcial to jest zwykly spam. Nikomu nie pomaga tylko nabija posty juz wiele razy Cie upomniano o to ;) mozesz sobie pisac co chcesz ale kazdy wie i tak jak jest ;) koniec

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja mam na onecie i od wczoraj nie dostałem maila:-? Poprawiliby szybkosc wysyłania maili bo jest to troche irytujace...zaawyczaj nie mam takich problemow

endriu 361

endriu

Forum VIP
Ja mam na onecie i od wczoraj nie dostałem maila:-? Poprawiliby szybkosc wysyłania maili bo jest to troche irytujace...zaawyczaj nie mam takich problemow
sorry ale mylisz się, ja się rejestrowałem dziś i w gmailu miałem meila od nich od razu, więc nie wiem dlaczego ty obwiniasz tego kto wysyła meile, raczej byś pogonił serwis w którym masz skrzynkę, bo to u nich leży wina wolnego pobierania wiadomości z serwerów !

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Ci co moają Konta Mailowe na WP na Onecie itp ...

Polecam wam odrazu zmienić na pocztę w GOOGLE.

Ewentualnie na Interii....

Ale GooGle to obecnie Nr 1

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Ci co moają Konta Mailowe na WP na Onecie itp ...

Polecam wam odrazu zmienić na pocztę w GOOGLE.

Ewentualnie na Interii....

Ale GooGle to obecnie Nr 1
Gmail.com najlepsza.... INTERII nie polecam wogole ja mam tak to wogole emaile nie dochadza z róznych kasyn i wogole a na gmail wszystko dochodzi i pare sekund ???? )

endriu 361

endriu

Forum VIP
Gmail.com najlepsza.... INTERII nie polecam wogole ja mam tak to wogole emaile nie dochadza z róznych kasyn i wogole a na gmail wszystko dochodzi i pare sekund ???? )
tylko od razu do tych którzy założą konta na gmailu, że jeśli ktoś wam przejmie na tym serwerze konto, to jest ono nie do odzyskania ????

S 55

stacho27

Użytkownik
Jak nie potwierdziłem maila to moge od nowa założyć konto na te same dane, tylko podając nowy adres email?

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
  • - Customer ID Number, this appears when you log on to the web page
  • - Amout that you wish to withdraw
  • - Name of the person who holds the bank account
  • - Name of Bank
  • - IBAN Bank Account Number
  • - SWIFT or BIC Code of the Bank
  • - Photographic proof of identification, passport, national identification document, drivers licence or similar.
  • - If you have deposited using a credit card, a copy of this credit card front and back

przetłumaczy mi ktoś ??

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Jak nie potwierdziłem maila to moge od nowa założyć konto na te same dane, tylko podając nowy adres email?
Myślę, że tak. W końcu konto nie zostało aktywowane. Miałem ten sam problem z WP. Na O2 link był w 2 sek.

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
- Customer ID Number, this appears when you log on to the web page
- Amout that you wish to withdraw
- Name of the person who holds the bank account
- Name of Bank
- IBAN Bank Account Number
- SWIFT or BIC Code of the Bank
- Photographic proof of identification, passport, national identification document, drivers licence or similar.
- If you have deposited using a credit card, a copy of this credit card front and back

Numer ID, pojawia się, gdyu się logujesz na strone
Kwote jaką chciałbyś wypłacić
Imię i nazwisko posiadacza konta bankowego
Nazwa banku
Numer IBAN banku
Numer SWIFT lub BIC banku
Fotografie ( scan ) potwierdzającą tożsamość, paszport, narodowy dokument tożsamości, prawo jazdy itp.
Jeżeli dokonałeś depozytu za pomocą karty kredytowej, również scan przodu i tyłu karty kredytowej.

rybex 3

rybex

Użytkownik
sorry ale mylisz się, ja się rejestrowałem dziś i w gmailu miałem meila od nich od razu, więc nie wiem dlaczego ty obwiniasz tego kto wysyła meile, raczej byś pogonił serwis w którym masz skrzynkę, bo to u nich leży wina wolnego pobierania wiadomości z serwerów !
no to ja nie wiem...zalozylem konto na gmail i zarejestrowlame sie na begawin i jak maila nie było tak niema:spokodfhgfh:. Tego juz mi nie wytłumaczysz...

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
u mnie podobny problem, najpierw wp, czekam już 24h a teraz zarejestrowalem sie z emailem na yahoo i od 20 min nic nie przychodzi ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
pytanie trochę z innej beczki , ale :
kto ma pocztę na wp.pl ?? bo ja mam taki problem, że chcę im wysłać skany , ale gdy wczytuje plik do ładowania , to się tak jakby zwiesza to i nic nie idzie... już 2 dzień , po prostu nie mogę załączyć żadnego pliku do maila ; ma ktoś podobny problem ? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom