>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

3 Freespins Hot City begawin

Status
Zamknięty.
K 12

karauak

Użytkownik
W tej poszlo marnie bo 2 E i szybko przepadlo ale wczesniej wygralem 5 E a potem gralem cyfry poczatkowe i koncowe (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) na ruletce i co wygralem 1 E to przelewalem na zaklady i tak 15 E sie uzbieralo :] niestety juz przegralem na zakladach ????

L 0

lupus007

Użytkownik
to co ugramy z free spinów, to ta kwote etrzeba ubrucic ??czy wszystko ponad ta kwote mozna przelac na zakladay jak w innych tego typu promocjach ??

B 8

bubson_

Użytkownik
zakrecilem raz za ostatnie euro centy i mialem 3 razy bonus, szczesliwy ze cos wpandie czekam czekam a tu nic, nie zlaicyzlo mi tego kur. jak przycielo to szok. szkdoa ze print screena nie zdazylem zrobic,

P 58

pyzza

Użytkownik
ja 2 raz bonusowa gre ugralem, wczesniej na tej wczesniejszej grze, ale co z tego najpierw na bj przegralem 24 euro teraz 9. Mam zdaje sie niezla karte np. 19 a komp i tak 20-21 dostanie ehh ????

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Dobra...Na Dobranoc powiem tylko tak... Jedno czyste Wielkie Gó*no ????

Podkręcona Ruletka na Maxa (10 razy z rzędu czarne pole ???? )

Dobranoc...

M 12

m@estro

Użytkownik
No to założyłem sobie konto, wszedłem na tą gre no i spin ????
1 runda - 0,00
2 runda - 0,00 Sobie myśle - co za padalce????
3 runda - ?

Takie cuś mam:

Tylko teraz nie wiem co się stanie jak kliknę start ????

EDIT:

No to tak: pojawiają się te buty, miga te pole no i jak w kole fortuny dajemy stop. Ogólnie to udało mi się wylosować 4 pary, a za 5 podejściem już trafiłem na puste pudełko no i koniec gry ???? Ale 3E to zawsze coś, biorąc pod uwagę fakt że inni mieli po 0,50E :spokodfhgfh: Zabieramy się za ruletke

M 12

m@estro

Użytkownik
The minimum value for each transaction carried out through a credit card is 10 Euros and the maximum value is 500 euros; for bank transfers, the minimum value is 10 euros and the maximum value is 1,000 euros
Z tego wynika że każda transakcja czy to na/z konto/a bankowego i karty kredytowej musi wynosić minimalnie 10E. POczątkowo tylko jest dostępna opcja wypłaty na konto bankowe, ale wydaje mi się że po wpłacie przez MB(min.10E) bd można na nie wypłacić :spokodfhgfh:

Edit:
No i się udało tylko albo aż 4.5E przelać na zakłady. Promo na✅ :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom