>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

S 0

skmat

Użytkownik
Rozmawiałem właśnie przed chwilą z gościem na live chat-cie i powiedział że mają jakieś problemy z wypłatami i powinni to rozwiązać do końca tego tygodnia.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jak dla mnie to jest śmieszne że strona nie chodzi na firefoxie ani na IE tylko trzba instalować netscapa, nie stać ich na zmianę oprogramowania żeby chodziła na wszystkich przeglądarkach czy co?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Oszukać nas nie mogli ???? bo to nie nasza kasa, jednakże jak przyślą, to będzie miły upominek ????

D 243

_danonek_

Użytkownik
i co dostaliscie te pieniadze ?? Ja zlecilem wyplate nie duzo 5 euro, ale chociaz jest wieksze prawdopodobnienstwo, ze moga wyplacic. Firma wyplacala za duzo kasy niz powinna na poczatku i pewnie sie zaczely problemy finansowe

ja 0

ja

Użytkownik
czekaj a dostaniesz, skończyło się, łatwo przyszło łatwo poszło. 26 czerwca zleciłem 100E i do dzisiaj cisza, nikomu nie wypłacają.

P.S. W sumie nie wypłacali swojej kasy, to jest giełda zakładów, całkiem inne zasady niż gdzie indziej, ale widać my Polacy za dużo natrzepaliśmy frajerów z Europy, oby powróciło ????

D 243

_danonek_

Użytkownik
hmm ciekawa firma ale jednak wyplacaja ! Czekalem na wyplate hmm z 3 tygodnie dzisiaj wchodze na maila i widze, ze moje pieniadze oczekuja na moim koncie, heh

C 0

cianiarz

Użytkownik
To jest info ze strony!

Given the poor acceptance of the current system we are going to make a major change in the system of play, always maintaining the same philosophy that the players are the protagonists. We hope this week to close all outstanding payments before you start this new adventure.
Ja już swoją kasę dostałem, więc może teraz czas na resztę

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
sory że odpowiedzi będą pod sobą ale chce podbić temat, bukmacher chyba już zmarł bo nawet nie rozliczają wygranych, kasy także chyba już nie wypłacają, macie jakieś informacje ?

Do góry Bottom