>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

mmmateooo 0

mmmateooo

Użytkownik
czemu nie mogę postawić swojego zakładu
od ilu jest stawka??
chciałem coś z tennis zagrać jutro i nie mogę
żal...
kto mi wytłumaczy...

luniu 20

luniu

Użytkownik
ten buk to jedno wielkie dno .... nie dość że nie rozliczyli mi kuponu z 30 czerwca
(Verdasco, Fernando - Ancic, Mario (1er SET) ... to jeszcze nie raczą odpowiadać na żadne meile napisałem już chyba ze 3. Szkoda czasu na tą śmieszną firmę.

piotrex007 111,5K

piotrex007

Użytkownik
Ja rowniez czekam na wyplate, a narzekac co nie ma, gdyb badz co badz te 3 euro to przeciez za darmo dostalismy, wiec nie ma co narzekac ;]

luniu 20

luniu

Użytkownik
Jakbyś przeczytał regulamin promocji to bys wiedział, że nie będzie.
A pokaż mi kolego gdzie w regulaminie promocji masz napisane że nie wypłacają pieniędzy. Swoją drogą to nie warto zawracac sobie głowy tym bukiem. Kontakt z supportem zerowy brak jakichkolwiek odpowiedzi i do tego nierozliczanie kuponów. Takie jest moje zdanie.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
A pokaż mi kolego gdzie w regulaminie promocji masz napisane że nie wypłacają pieniędzy. Swoją drogą nie warto zawracac sobie głowy tym bukiem. Kontakt z supportem zerowy brak jakichkolwiek odpowiedzi i do tego nierozliczanie kuponów. Takie jest moje zdanie.
w regulamnie jest napisane że trzeba zrobic depozyt przed wypłatą, jeśli wszyscy go zrobili to zwracam honor.

luniu 20

luniu

Użytkownik
w regulamnie jest napisane że trzeba zrobic depozyt przed wypłatą, jeśli wszyscy go zrobili to zwracam honor.
to dziwne poczytaj sobie pierwsze strony tematu i jakoś wszyscy wypłacali bez żadnego depozytu. Osobiście sam kiedyś wyjąłem 30 Euro bez żadnej wpłaty. Może i zmienili warunki tego nie wiem...

R 125

roger12

Użytkownik
elo miał może ktoś taki przypadek ze sie nie mógł zarejestrować ja daje Open account i wyswietla mi sie to only permited an account per user. Take contact with support department with the codeerror (10002) and your login to create a manual account.
napisałem do Supportu wczoraj i 0 odp;/

bludek 367

bludek

Użytkownik
elo miał może ktoś taki przypadek ze sie nie mógł zarejestrować ja daje Open account i wyswietla mi sie to only permited an account per user. Take contact with support department with the codeerror (10002) and your login to create a manual account.

napisałem do Supportu wczoraj i 0 odp;/
Najprawdopodobniej ktoś już zkładał konto z Twojego adresu IP, a na to bukmacher znalazł swoje sposoby.

D 319

defox

Użytkownik
no i co z tego, że aktualne jak na wypłatę czekam już ponad 3 tygodnie i nic.. Nie warty zachodu jest ten buk

Do góry Bottom