A pokaż mi kolego gdzie w regulaminie promocji masz napisane że nie wypłacają pieniędzy. Swoją drogą to nie warto zawracac sobie głowy tym bukiem. Kontakt z supportem zerowy brak jakichkolwiek odpowiedzi i do tego nierozliczanie kuponów. Takie jest moje zdanie.Jakbyś przeczytał regulamin promocji to bys wiedział, że nie będzie.
w regulamnie jest napisane że trzeba zrobic depozyt przed wypłatą, jeśli wszyscy go zrobili to zwracam honor.A pokaż mi kolego gdzie w regulaminie promocji masz napisane że nie wypłacają pieniędzy. Swoją drogą nie warto zawracac sobie głowy tym bukiem. Kontakt z supportem zerowy brak jakichkolwiek odpowiedzi i do tego nierozliczanie kuponów. Takie jest moje zdanie.
to dziwne poczytaj sobie pierwsze strony tematu i jakoś wszyscy wypłacali bez żadnego depozytu. Osobiście sam kiedyś wyjąłem 30 Euro bez żadnej wpłaty. Może i zmienili warunki tego nie wiem...w regulamnie jest napisane że trzeba zrobic depozyt przed wypłatą, jeśli wszyscy go zrobili to zwracam honor.
tak :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:i jakl aktualne???
Najprawdopodobniej ktoś już zkładał konto z Twojego adresu IP, a na to bukmacher znalazł swoje sposoby.elo miał może ktoś taki przypadek ze sie nie mógł zarejestrować ja daje Open account i wyswietla mi sie to only permited an account per user. Take contact with support department with the codeerror (10002) and your login to create a manual account.
napisałem do Supportu wczoraj i 0 odp;/