No przecież mnie zaraz pokręci.a wie ktos jak z obrotem?
Na głównej stronie jest banner "Promo Code" - klikasz na niego i wyskakuje miejsce do wpisania kodu.powiedzcie gdzie dokładnie wpisuję sie ten kod bo ja nie mam zielonego pojęcia??
też własnie mam ten sam problem, ale trzeba się przyzwyczaić,Zrobiłeś ten sam błąd, no w sumie ja z nieuwagi, co ja i zostawiłes kursy "eastern" no ale trudno jakoś się przeżyje, wiem, bo ktoś już pisał, że +100 to tak jak u nas 2.0, +200 to tak jak u nas 3.0 itd. Zastanawia mnie jak policzyć np -125, to będzie 1,75? ????
a ja takie cos w regulaminie znalazlem. i ciekawi mnie czy to dotyczy rowniez polakow ;>All clients must be at least 21 years of age
zasady dostosowane do amerykańskich klientów, ale raczej jak się im wyśle skan dowodu to przecież będą mogli zweryfikować pełnoletnośćCytat:
All clients must be at least 21 years of age
a ja takie cos w regulaminie znalazlem. i ciekawi mnie czy to dotyczy rowniez polakow ;>
Przy rejestracji się dało hehe. Co do poprzedniego pytania to bonus przyznawany w formie freebetu.a swoją drogą to dziwne że nie ma tam ustawień konta, w których można by było zmienić wyświetlanie się kursów :kwasny4565:
Freebet to zabezpieczenie przed przegranym zakładem czyli wpłacasz 25$ stawiasz i jak przegrasz, to Ci zwracają kasę. Tutaj nie musisz nic wpłacać, więc to nie jest freebet, tylko no deposit zwykłe.Przy rejestracji się dało hehe. Co do poprzedniego pytania to bonus przyznawany w formie freebetu.
No deposit, ale mogę zagrać tylko raz za to 25 i co wygram to moje? Czy źle to rozumiem?Freebet to zabezpieczenie przed przegranym zakładem czyli wpłacasz 25$ stawiasz i jak przegrasz, to Ci zwracają kasę. Tutaj nie musisz nic wpłacać, więc to nie jest freebet, tylko no deposit zwykłe.
jeśli to jest nodeposit to znaczy, że możesz dowolnie operować kwotą tych 25$No deposit, ale mogę zagrać tylko raz za to 25 i co wygram to moje? Czy źle to rozumiem?