endriu
Forum VIP
pierwszy ma być z danymi konta, a drugi po 72h z kodem :-DDostałem mail, ale nie widzę tam kodu. Czy dostanę jeszcze drugi mail? Dostaliście kod dopiero w drugim mailu?
pierwszy ma być z danymi konta, a drugi po 72h z kodem :-DDostałem mail, ale nie widzę tam kodu. Czy dostanę jeszcze drugi mail? Dostaliście kod dopiero w drugim mailu?
Hah, BananQu trochę nieścisłości. Freebet to zakład darmowy, który grasz stawia i od ewentualnej wygranej odliczana jest wartość freebeta ????Freebet to zabezpieczenie przed przegranym zakładem czyli wpłacasz 25$ stawiasz i jak przegrasz, to Ci zwracają kasę. Tutaj nie musisz nic wpłacać, więc to nie jest freebet, tylko no deposit zwykłe.
Tak jak było napisane wyżej. Drugi mail przychodzi do 72h.ile idzie ten kod na poczte wp.pl?
bo narazie dostalem jednego maila z account number i password
Zrobiłeś ten sam błąd, no w sumie ja z nieuwagi, co ja i zostawiłes kursy "eastern" no ale trudno jakoś się przeżyje, wiem, bo ktoś już pisał, że +100 to tak jak u nas 2.0, +200 to tak jak u nas 3.0 itd. Zastanawia mnie jak policzyć np -125, to będzie 1,75? ????
Kazdy o tym wie, tylko ludzie maja problem juz po zarejestrowaniu, bo pozniej nie mozna tego zmienic. Przeczytaj najpierw caly temat, a pozniej pisz.Ludzie kursy są tez i takie jak 1.75 tylko trzeba wybrać przy rejestracji "Decimal"
sprawdzcie sobie opcje wplat tym buku ???? mtransfer ipko itp hehe ale wszystko przez MB ???? no ale dbaja o polskiego klienta ????
Dostałeś maila po 72h tak?Dostałem maila a w nim kod. Kasa na koncie.