Nie 25eur tylko 375eur REAL MONEY za 7poziom!
Tak, wystraczy byc w TOP3 na 6 graczy ????to prawda ze daja tyle(375E) za wygranie w tych 7 turach?
Nie zalamuj sie jestem Tobie wdzieczny ze dales info o poromocji ???? Dzikei Wielkie ???? Jakims *h**** zawsze cos bedzie nie pasowac ???? PozdroO lol myslalem ze to dobrze ze daje info o promocji ale skoro to nie wystarcza to chyba juz nie dam zadnego info:|????
Ten nick jest już w użyciu, ten email został już raz wykorzystany. hmmm ? ????nie moge sie zarejestrowac co wpisuje jakis nick i email to wyskakuje mi taki blad "The Nickname has been taken.
There is already an account with that email address, please choose another"
Przecież na nic nie trzeba czekać. Odrazu możesz grać.Ile czekaliście na weryfikacje konta, rejestrowałem się wczoraj i narazie nic??
Niby moge sie zalogować ale nie idzie zapisać na tury
Loguje się normalnie kasa na Tournamend jest ale jak chce zarejestrowac się na free pisze Sorry Registriaton this tournament was not successfullPrzecież na nic nie trzeba czekać. Odrazu możesz grać.
Ta kasa jest tylko na sit&go, gdzie wpisowe to jakieś TE
Nie mam pojecia co to moze byc.Loguje się normalnie kasa na Tournamend jest ale jak chce zarejestrowac się na free pisze Sorry Registriaton this tournament was not successfull
a na płatne ze nie mam funduszy ????
ja wczoraj doszewdłęm do poziomu 5 odpadłem jako 4 ???? ale blindy były już 100/200:/ szaleńcze tempo. A tak przy okazji jak są wypłacalni to sobie uzbierasz na narty jak nic ^^ ja który gram stoliki od święta, wczoraj w godzine z 10E miałem już 60ENie mam pojecia co to moze byc.
ps poziom 5
No to miloja wczoraj doszewdłęm do poziomu 5 odpadłem jako 4 ???? ale blindy były już 100/200:/ szaleńcze tempo. A tak przy okazji jak są wypłacalni to sobie uzbierasz na narty jak nic ^^ ja który gram stoliki od święta, wczoraj w godzine z 10E miałem już 60E