grzywkers
Użytkownik
ogólnie jeśli to co jest tam napisane to prawda, to lepiej odisnstalować ten soft i dać sobie spokój ????a powie mi ktoś co tutaj pisze, bo nie rozumiem do końca.
ogólnie jeśli to co jest tam napisane to prawda, to lepiej odisnstalować ten soft i dać sobie spokój ????a powie mi ktoś co tutaj pisze, bo nie rozumiem do końca.
Co z tego jak kasy z freeroli nie bedziesz mial na koncie mimo ze wygraszja jescze troche tam pogram bo widze ze maja duzo freerolli
Co z tego jak kasy z freeroli nie bedziesz mial na koncie mimo ze wygrasz
Z tego co piszą na tym forum to kazdy kto wygral mial problemy i nie mial kasy na koncie no ale mozesz sprobowac i zobaczymyale to jest pewne ze nie bedzie tej kasy na koncie po wygranym turze czy sa to tylko przypuszczenia?
tez tak slyszlem wiec trzeba sprobowac poziom na nie jest za wysokiz tego co wiem to jak wygrasz ten 7 turniej sit and go to kase będziesz mial na prawdziwym koncie ????
O czym Ty mówisz?13 letnie dzieci:/ :[ Kiedy się te promocje na neostrade zakoncza?
A jak mi zostalo 7Euro to moge na czyms grac czy juz nie? bo ja sie chce zarejestrowac na SIT&Go E2+0.12 to daje mi ze nie mam niby kasy
no tak czyli juz nic nie moge zrobic z tymi 7 euro? bo nie przeszedlem 7 krokow