>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

25€ za free

R 0

robsonsc

Użytkownik
Signup Bonuses All new players who register will receive €25. The signup bonus can be used to join the Step Tournaments.
All winnings on level 1-6 will be paid out as Step Tournament Points.
On level 7 all winnings are paid out in cash.
The Signup Bonus promotion starts January 1, 2008 as we introduce the Cash Games.
tyle wyciagnal moj tlumacz:
Premie Signup, które Wszyscy nowi gracze, którzy wpisują się do rejestru otrzymają € 25. premia signup może zostać użyta, by dołączyć do Turniejów Kroku.
Wszystkie zwycięstwa w poziomie 1-6 będzie zapłacony jako Krok Punkty Turnieju.
W poziomie 7 wszystkich zwycięstw jest zapłacone w gotówce.
Signup Premia promowanie zaczyna styczniowego 1, 2008 jako wprowadzamy Gry Gotówki.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
czyli trzeba wygrac chyba 7 turków sit and go bo tam zauważyłem że są takie ???? ale poziom jak dla mnie niski ;) dwa turki wygrane jutro sprobuje na 3 poziomie ???? moze sie uda dojsc do 7:p

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
to jest kasa za którą trzeba przejsc 7 kolejnych turków z buy-inem po przejsciu 7 kroków kase dostaje sie na konto 25e za które mozna juz grac na stolikach. Pozdro

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
Poziom jest żenujący praktycznie w każdym turku dostaje sie do platnych, na poczatku polecam pograc kilka turków z wpisowym 9t zeby troche bankrolla zwiekszyc a pozniej zaczac te za 14t itd. W zakładce Sit ang Go.

iron77 2

iron77

Użytkownik
Bawć sie w jakieś turniejki ?? Żałosne !!
daj spokoj , ogarnij sie z ta chora agresja. Kasa jest i nie zadne NoPayPoker. Trzeba przejsc przez turki zeby ja dostac, nie wyglada to wcale na niemozliwe. Ja sciagnalem tego pokera wlasnie dla tej ZABAWY, zeby sobie pograc, przy okazji moze cos wpadnie, przeciez jak przejdziesz przez te step tournies to troche sie uzbiera. Przyzwyczaic ludzi do darmowej kasy to zaraz zaczynaja pluc jak sie im nie dogodzi.

Do góry Bottom