szef-elity
Użytkownik
Betsson
Widzew +1 1,82 ibc
Cracovia DNB 1,96 ibc
Lech -0,75 1,97 ibc
Zagłębie - Zawisza over 2 1,85 ibc
Szkoda, że wczoraj nie mogłem kontrolować rynku, bo widzę kilka pomyłek czyt. prezentów.
Na początek o piątkowych spotkaniach.
Ruch od zmiany trenera gra jedną z lepszych o ile nie najlepszą z piłek w lidze.
U siebie na wiosne pokonał Jagiellonię, wcześniej dobry mecz z Górnikiem, Cracovią, wygrana z Zawiszą,
trzy remisy, a w tamtych meczach byli lepsi od Wisły oraz Śląska.
W ostatniej kolejce wygrali 3-2 ze Śląskiem, choć emocje były do samego końca mimo prowadzenia 3-0 po ponad godzinie gry. Co do spotkań z Widzewem ostatnie mecze w Chorzowie wyraźnie dla Niebieskich, ten ostatni był do pewnego momentu wyrównany, a po stracie zawodnika Widzew został dobrze skontrowany,
bo nie załamał się stratą zawodnika tak samo jak w ostatnim meczu z Piastem.
Duzo argumentów na granie w stronę przyjaciół z Chorzowa, ale ja gram w drugą stronę.
Nie z powodów kibicowskich, ale z prostej przyczyny, +1 na Widzew dla mnie to zły spread,
z równie dobrymi ekipami były lepsze, a ten sam chyba z Wisłą.
Jak Widzew skończy mecz w pełnym składzie powinno być dobrze, choć wyniki wyjazdowe są tragiczne.
W drugim meczu faworyta brak, taka samam linia na Wisłę nawet gorsza jak w meczu z Piastem
(tam było DNB po dobrym kursie), a ten na obecną chwilę jest słabszy od Lechii.
Czekam na -0,25 na mecz Górnika w azji, teraz jest tylko -0,5,
a to lepsza opcją biorąc pod uwagę brak Nakoulmy i problemy w obronie.
Korona nie podobała mi się w ostatnim meczu, po golu na 1-1 z Zagłębiem przestała atakować.
Górnik pewnie bez Zachary, ale Korona bez Janoty, Golańskiego którzy tu mogliby napędzić zespół.
Górnik ostatnio wygrywał z Koroną u siebie, w ostatnim meczu Korona grała dobrze,
ale Górnik strzelił wtedy szybko dwie bramki przed samą przerwą.
Dla mnie kursy na under są za wysokie, mimo, że w Zabrzu pada bardzo dużo bramek wątpię
by pomocnicy wykręcili tu over.
Lech przegrał za wysoko z Pogonią, poczuł się jak Cracovia w meczu z nimi na jesieni.
W meczu ze Śląskiem stworzyli bardzo dużo okazji, na Piasta będa mieli mocniejszy skład niż w ostatnim meczu.
Goście wyglądają bardzo słabo w tym roku, mając przewagę z Widzewem dla mnie byli gorsi, choć trzeba zaznaczyć, że gola na 1-1 stracili pechowo. Jeszcze poczekam live na over 2, choć już teraz jest kurs taki jak bym zagrał,
over 1,95 było wystawiony wczoraj i wg mnie to była wielka pomyłka,
bo Lech ostatnio w mecuz ze Śląskiem stworzył bardzo wiele okazji, teraz zagra z napastnikiem,
a Kasper z głębii pola da więcej niż jako napastnik. Czas na dobry mecz skrzydłowych, zwłaszcza Gergo.
Jak Lech tego nie wygra to Rumak zwinie ten cyrk jak Bakero kiedyś.
Cracovia zagrała słabo w obronie, ale w drugiej połowie była lepsza od Wisły i nawet przez chwile myślałem,
że może nie tylko wyrównać, ale i wygrać ten mecz, na szczęscie Wisła skontrowała rywala na 3-1.
Śląsk bez formy, słaba gra pomocników, jedynie Dalibor wg kibiców trzyma poziom.
Wczorajszej przegranej Zawiszy nie widziałem, ale over 2 zagram zawsze w early.
Gospodarze niepotrzebnie cofnęli się po golu Abwo w Kielcach, ostatnio u Lubinie padały bramki
i zwrot widze minimalnie za ten over.
Co do meczu w Warszawie to może być niespodzianka dla graczy, tak samo jak rok temu.
Legia zagrała dobrze taktycznie z Górnikiem i dobrze go wypunktowała w drugiej połowie.
Jagiellonia zremisowała pechowo. Bramka dla Idzie nie powinna zostać uznana,
Jaga nawet w 10 miała świetne okazje pod koniec meczu, a straciła gola w samej końcówce
Dobrze grali Dani oraz Nika, jak będą strzelać celnie w bramkę, nie tak jak w Chorzowie coś strzelą,
bo ostatnio w Warszawie robią to regularnie, dlatego BTS i +1,25 do gry.
W ostatnim meczu czekam na DNB na Pogoń, bo rozegrali dwa dobre mecze w tym roku,
a Idzie nie powinno mieć 4 punktów po dwóch kolejkach, a jak to mówią do trzech razy sztuka.