Ruch solidny mecz z Zagłębiem ? Jak dla mnie to słabo zagrali,Zagłębie było groźniejsze ale Putnocky uratował tyłek w paru sytuacjach.Górnik w obronie zagrał komicznie,szybko dostali bramkę i Cracovia złapała taki wiatr w żagle,że Górnik był bezdradny po prostu ale sytuacje jakieś sobie kreowali,zwłaszcza po wejściu Stebleckiego w drugiej połowie.Co do typu na to spotkanie to zgadzam się z kolegą wyżej i też chodzi za mną remis w tym meczu,lekko nawet spróbuję pograć bo ten kurs na Górnik w tej chwili za niski w mojej opinii a tutaj może być więcej walki niż składnych akcji.Jak szanowni Państwo widzą jutro ewentualny typ na Ruch ? Jak zagrali z Cracovią to wszyscy widzieli, Ruch wydaje się na przeciwległym biegunie, solidny mecz z Zagłębiem u siebie. Kurs jest zacny, jednak to są derby. Jakieś przemyślenia ?
Dziwne, piszesz że grasz w STS i fortunie...Na L w fortunie masz 2,0 :]Zagłębie Lubin - Legia Warszawa
Na temat Legii wypowiedzieli się już koledzy wyżej, więc nie będę się powtarzał. Dodam tylko, że legioniści po remisie w meczu Piasta z Pogonią, mogą doskoczyć do lidera z Gliwic na odległość jednego punktu.
Legia Warszawa 1.85 STS
Legia Warszawa zdobędzie +1.5 gola 1.92 Fortuna
Chyba L bardziej pasuje ofensywnie grające Zagłębie, niż murujące się np. Podbeskidzie...Wydaje mi się że Legia wygra bo to by było za piękne by ten balonik pękł już dziś ale.....Kursy na legie,moim zdaniem bardzo wysoki,szczególnie wczoraj i w piątek. Legia,super pierwszy mecz,piłkarze chodzili jak małe motorki,Czech mimo kilku błędów pokazał kilka ładnych zagrań, Pirijovic, jakby jeszcze lepszy niż jesienią,Piast zgubił punkty,Cracovia zgubiła punkty,Pogoń zgubiła punkty,Lech baty.......wygląda mi to na wielką pułapkę. Jeżeli tak jak myślę dziś pójdzie duża kasa na Legię + janusze dorzucający ją do każdego kuponu,to jest szansa na 1x. Statystyka mówi nam to że Legia nie przegrała od 9 meczów,a 7 na wyjeździe. Oczywiście jeśli już ktoś ma mieć takie długie pozytywne passy w polskiej lidze to kto jak nie Legia. Odpowiadając na pytanie kolegi wyżej o mecz Górnika z Ruchem,napiszę że moim zdaniem, Ruch oprócz pojedynczych akcji Mazka nie istniał w meczu z Zagłębiem. Dodatkowo może się okazać że dziś nie wygra nikt z tych którzy tydzień temu gromili:Lech,Cracovia,Lechia,Legia???? Nie lubie grać przeciwko Legii bo nie lubię Legii,więc jak wygra to nie dość że typ nie trafiony to jeszcze dziennikarzyny z przeglądu będą się podniecać. Ale dziś wygląda mi to na pułapkę.
Zagłębie-Legia 1x kurs 2.2 Bwin.Jak tam Januza po wczorajszym???
to chyba jakiś inny mecz Ruchu z Zagłębiem oglądałem, jezeli określasz gre Ruchu jako solidną. Zagłębie dominowało. Co do meczu ....to derby, najbardziej prawdopodobny wynik wydaje sie remisowy, pograłbym under 2.5Jak szanowni Państwo widzą jutro ewentualny typ na Ruch ? Jak zagrali z Cracovią to wszyscy widzieli, Ruch wydaje się na przeciwległym biegunie, solidny mecz z Zagłębiem u siebie. Kurs jest zacny, jednak to są derby. Jakieś przemyślenia ?
Myślę, że każdy jest świadomy tego, że takie siły istnieją. Ale właśnie z tego względu, że jest stulecie klubu, to właśnie wynik powinien być kierowany pod Legionistów. Nie wierzę, żeby było inaczej.. Mistrzostwo i Puchar to mus u Leśniadorskiego. Dlatego wg mnie nie ma sensu szukać jak to określiłeś "pułapki" w tym meczu i lepiej pobierać te wysokie kursy na dzisiejszych gości. Czerczeszow po tej przerwie zrobił z nich, a przynajmniej w tym pierwszym meczu niezłą maszynkę, i myślę, że ciężko będzie ich zatrzymać w drodze po te dwa triumfy. Do tego w Zabłębiu zabraknie Papadopulosa, który będzie pauzował za kartki, to kto ma tam niby strzelać te bramki..Zgadzam się z tobą,z tym że ja nie szukam niespodzianki ale pułapki zastawionej przez siły które kierują wynikam,a co do istnienia których nie mam wątpliwości,tylko nie mam pojęcia jak udowodnić ich istnienie...pzdr
Żaden pewniaczek, to jest mina. Zagłębie ostatnio w każdym meczu ma przewagę, potrafi pograć piłą, spotykają się dzisiaj dwa zespoły dominujące w swoich spotkaniach, tu nie ma faworyta. Zagłębie ma przewagę własnego boiska, co więcej, murawa w świetnym stanie. Lubinki raczej nie zachowują czystego konta, Legia dużo strzela, ale Malarz to nie jest bramkarz na mistrza Polski. Jedyny pewny typ na dzisiaj to over, ale niekoniecznie pokryty przez Legię.Legia jutro pewniaczek zwykłe zwycięstwo pewne , mozna pokusić się o handi