>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

23. Kolejka Bundesligi 24-26.02.2012

Status
Zamknięty.
lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Co do meczu Wolfsburg - Hoffenheim to t0mson oddaję szacunek w 100%... Wolfsburg to tragedia, nie dość, że sędziowie pomagają w kolejnym meczu, to grają taką mizeriadę, że aż ciężko oglądać... Ta drużyna z Magathem już nic nie osiągnie więc proponuję poczynić jakieś zmiany, bo po 15 minutach spotkania miałem ochotę wyłączyć tę katastrofę...

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Co do meczu Wolfsburg - Hoffenheim to t0mson oddaję szacunek w 100%... Wolfsburg to tragedia, nie dość, że sędziowie pomagają w kolejnym meczu, to grają taką mizeriadę, że aż ciężko oglądać... Ta drużyna z Magathem już nic nie osiągnie więc proponuję poczynić jakieś zmiany, bo po 15 minutach spotkania miałem ochotę wyłączyć tę katastrofę...
To jest właśnie Magath to samo zrobił z Schalke i to samo robi z Wilkami, że zarząd go jeszcze nie wywalił to nie wiem. Mnie najbardziej dołuje Rodriguez i system Magatha co mecz inna kadra. Z freiburgiem już zagrali piach to można było przewidzieć, że z Hoffe będzie gorzej zresztą pisałem o tym ale nie bezpośrednio...

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Tak patrzę teraz na wyniki i dzisiaj należało nie kombinować a grać ... pieniadze leżały u buka trzeba było po nie tylko wyciągnąć rękę.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Tak patrzę teraz na wyniki i dzisiaj należało nie kombinować a grać ... pieniadze leżały u buka trzeba było po nie tylko wyciągnąć rękę.
Po fakcie każdy jest mądry, pozostaje Werder na dzisiaj :razz:

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
po nie tylko wyciągnąć rękę. Po fakcie każdy jest mądry, pozostaje Werder na dzisiaj
dokładnie, żeby wygrać trzeba grać... ale wszystko po mału kiedyś karta się odwróci. Ja na przykład regularnie gram od marca tamtego roku, tamten rok kalendarzowy zamknąłem na +800zł. Ten rok to spory minus ale cóż do grudnia daleko, grunt to wygrać z samym sobą a wtedy gra będzie szła.Powodzonka!

K 6

kursa

Użytkownik
Byłem u bukmachera dałem na wieśniaków tak patrze na te typy i mówie niech pan zmieni ten typ z 2 na 1 (Wolsburg vs Hofenhime) jeszcze nigdy nie byłmm tak wkur..... jak dziś 1500 zł koło nosa przelaciało.No cóż bywa.Powodzonka dalej.Swoja drogą Hertha też pograła ...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Polecam obejrzeć skrót, powtórkę spotkania Werderu zwłaszcza końcówki. Wiese wariat pobiegł do rożnego w końcówce, wraca, patrzy że się przyda w ataku to został ;). Werder naprawdę przycisną i nawet rywale z linii piłkę wybijali ale trzeba było myśleć o wyniku zdecydowanie wcześniej, a tak to Brema zasłużenie przegrała.

Przeglądam ofertę na jutro i chyba Ci bukmacherzy to kursu po nazwach wystawiają :razz:. W Tobet zakład na under 2,5 samego Bayernu wycenili na 1,52 - nie wiem czy oni myślą, że wszystko co się nazywa Bayern musi wygrywać, czy co oni mają w głowie. Jak chcą to mogę stworzyć Bayern Kraśnik, sam będę grał to może też będę faworytem z Legią, czy tam Lechem i jak wystawią kosmiczne kursy na moich rywali to będę obstawiał. Bayern gra mega słabo, kompletnie są nieprzygotowani do wygrywanie ich rywalem jest Schalke, które poza wpadką z M&#39;gladbach grało bardzo dobrze, na pewno grali lepiej niż Bayern. To tak, trzy bramki ciekawy jestem bardzo kto miałby im to strzelić, Gomez sam nastrzela jednej z lepszych defensyw w Bundeslidze, czy może mu Robben pomoże, który koło formy w tym sezonie nawet nie stał.

Wiem, że Bayern musi wygrać ale przecież Schalke jest dzisiaj mocniejsze.

Bayern München - FC Schalke 04 (Poniżej/powyżej Bayern München: 2.5) Typ: Poniżej Kurs:1,52
Tobet

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Polecam obejrzeć skrót, powtórkę spotkania Werderu zwłaszcza końcówki. Wiese wariat pobiegł do rożnego w końcówce, wraca, patrzy że się przyda w ataku to został . Werder naprawdę przycisną i nawet rywale z linii piłkę wybijali ale trzeba było myśleć o wyniku zdecydowanie wcześniej, a tak to Brema zasłużenie przegrała.
Eh... jak się marnuje takie sytuacje jak Pizarro w 48 min to nie ma o czym mówic. Werder bił tylko głową w mur, a Marin do spólki z Pizzarro powinni dosć oskara za marnotrastwo 100 procentowych sytuacji tej kolejki.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Eh... jak się marnuje takie sytuacje jak Pizarro w 48 min to nie ma o czym mówic. Werder bił tylko głową w mur, a Marin do spólki z Pizzarro powinni dosć oskara za marnotrastwo 100 procentowych sytuacji tej kolejki.
Nic nie zrobisz, zawiodła skuteczność a potem się wszystko zemściło. Jak to mówią lajf is brutal i w tym przypadku tak właśnie było. Trzeba mieć wliczone takie spotkania w straty, niestety...Nurnberg postawiło autobus i po spotkaniu...

P 907

pawel-1

Użytkownik
Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) Will not score @ 1.72 Tobet ⛔

Biorę bo znowu nie widzę powodu żeby nie brać. O formie Lewego pisałem przy okazji meczu wyjazdowego z Herthą i nie chce mi sie powtarzać. Na Olympiastadion zagrał cofniętego napastnika za Barriosem, co nie zmienia faktu, że zagrał miernie(Kicker dał mu 3.5). Dzisiaj na tapecie jest Hannover czyli drużyna zdecydowanie lepsza od ekipy z Berlina. W lidze radzą sobie dobrze, do tego będą podbudowani pewnym awansem do kolejnej rundy Ligi Europejskiej. Myślę, że są w stanie tutaj nawiązać walkę(kurs 12.00 @ Pinnacle na nich to jakieś szaleństwo...). Borrussia na Signal Iduna Park gra super ale kiedyś noga im się powinie. Do składu wraca Kagawa co jest równoznaczne z tym, że Lewy wraca na szpice oraz zostanie koło 70 minuty zmieniony przez Barriosa. Robercik pewnie kiedyś się przełamie ale przy takich kursach mój wybór jest tylko jeden...

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 28

roki1

Użytkownik
Ja dzisiaj pojde w strone bts w tych dwoch spotkaniach.Wydaje mi sie ze te mecze beda otwarte.Nikt raczej nie bedzie murowal bramki.Monachium u siebie zawsze grozne i jest w stanie cos strzelic.Z Schalke to roznie z tymi meczami wyjazdowymi,ale jest szansa ze gorsza dyspozycje gospodarzy beda chcieli wykorzytac.Dal rade Basel czemu nie damy my.Zreszta nie powinni sie ich bac a to juz duzo. Remis nikogo nie zadowala.Borusia strzela mniej ostatnio ale strzela.Bardziej martwi mnie,ze inni nie strzelaja im.Bo ostatnie trzy spotkania to czysto,nic nie stracili.Kiedys stracic musz moze i punkty dzisiaj.Ja licze na stale fragmenty gry Hanoveru gdzie sa grozni.I widze ze Hanover lapie forme ostatnio,tak wiec moze cos wkreca.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Pozwolę sobie &quot;ściągnąć&quot; wizję od dariusa i podam podobny typ na BVB. Oki Borussia jest faworytem w meczu z H96 ale czy znaczy to,że mają rozbić będący ostatnio w dobrej formie Hannover.
Prawda Borussia ostatnio 3 bramki zaaplikowała niedawno bo 28 stycznia w meczu z Hoffenhaim. Poza nimi powyżej 2.5 gola BVB strzeliła u siebie HSV, Augsburgowi i Koln ale chyba to wielki wyczyn nie był.
H96 na wyjeździe więcej jak 2,5 bramki stracili w tym sezonie dwukrotnie ostatni raz w listopadzie kiedy polegli z Wolfsburgiem 4-1.
Obecnie H96 jest w wysokiej formie jedyne co może stawiać znak zapytania to ich forma po meczu z LE i czy zdążyli zregenerować siły.
Jednak myślę,że chyba warto pograć... BVB poniżej 2,5 gola po 1.57 oferowanym przez Bet365.

pacfik 46

pacfik

Użytkownik
a ja dzisiaj gram przeciwko swojej druzynie, sa tego dwa powody
po primo, obstawiajac przeciwko &quot;swoim&quot; niezaleznie od wyniku widnieje radosc na mojej twarzy, bo albo wygra moj klub albo siada mecz na kuponie
po drugie, oba zespoly maja doscy dobra forme, BVB nikogo chyba nie zaskoczylo forma ale H96 od ladnych paru meczy jest niepokonany,mysle ze moze tutaj byc niespodzianka w postaci remisu badz nawet porazki druzyny z Dortmundu, sklad BVB tez nieco okrojony, duzo osob po grypie zoladkowej ( Kehl, Lewandowski ) oprocz tego z skladu wypada Leitner, Barioss bez formy i chyba tez z lekkimi dolegliwoscami. Cieszyc moze fakt ze wraca &quot;szindzi&quot; ktory moze pomoc cos z przodu, jednak ja tutaj biore rozwiazanie takie :
DNB H96 po kursie 8,50 ( betsson ) albo czysta 2ke po kursie 10 !
good luck

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Nikt raczej nie bedzie murowal bramki.Monachium u siebie zawsze grozne i jest w stanie cos strzelic.Z Schalke to roznie z tymi meczami wyjazdowymi,ale jest szansa ze gorsza dyspozycje gospodarzy beda chcieli wykorzytac.Dal rade Basel czemu nie damy my.Zreszta nie powinni sie ich bac a to juz duzo. Remis nikogo nie zadowala
Ja jednak byłbym daleki od tego, aby punktem odniesienia do dzisiejszego meczu Bareyrn- Schalke było środowe spotkanie Bawarczyków z Basel. Puchary jednak rządzą się swoimi prawami a liga swoimi.
Nie spodziewam się takze otwartego meczu od samego początku. Słaba forma Bawarczyków dotyczy głównie ich meczów wyjazdowych, u siebie nadal są silni i pozostają w grze o mistrzostwo kraju. Co więcej skład Schalke może być znacznie osłabiony. Na pewno nie zagra J. Jones. Pod znakiem zapytania stoi występ K. Papadopoulosa, Ch. Fuchsa, a L. Holtby nie jest jeszcze gotowy na 90 min,. gry. Nie wiem co z L. Unnerstalem? Dlatego nie przewiduję, żeby Schalke ruszyło do ataku od pierwszej minuty, a będzie to zalezało od ewentualnej postawy Bayernu. Dlatego dla mnie dzisiaj no bet- mecz duża niewiadoma ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom