>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

23. Kolejka Bundesligi 24-26.02.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
23. Kolejka

Przed nami 23 kolejka w której mamy kluczowy mecz dla układy górnej części tabeli Bayern - Schalke ale to nie wszystko co nas czeka w przyszły weekend. BVB na własnym boisku podejmuje Hannover i jest szansa na boisku zobaczyć czterech Polaków, po kontuzji do składu Koloni wraca Podolski i od razu czeka go trudny mecz z Leverkusen.

Zapraszam do dyskusji.​

K 6

kursa

Użytkownik
Na Hannover 12.25? A to co ich powystrzelają w czwartek czy coś?Rozumiem,że Borusia jest fawoeytem ale ktoś się chyba pomylił.Lider bez Piszczka i bez Kagawy.Lewy bez formy zapomniał jak się strzela Barrios też z Hertha cienko.W lini obrony dramat takie błędy z Hertą ,że gdyby nie to ,że Herta miała rozlegurowane celowniki nie stracili bramki.Poczekam na składy i analizy innych ale narazie typuje X2.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Na Hannover 12.25? A to co ich powystrzelają w czwartek czy coś?
Podobno zaminowali stadion w Brugge ????.

A poważnie to na fali żartów z Minister Sportu bukmacherzy zażartowali sobie z Hannoveru no bo inaczej tego jak żart nie można nazwać. BVB bez Kagawy, bez Gotze, prawdopodobnie bez Piszczka. H96 jest jedną z solidniejszych ekip w stawce, zawsze nawiązują walkę, domyślam się że z Realem też by nawiązali bo to taki typ drużyny, która jest przygotowana do gry na każdym poziomie. Nie mówię, że H96 wygra ze wszystkimi, nie chce żebyście mnie źle zrozumieli, chodzi mi oto że Hannover prezentuje specyficzny styl gry, który jest bardzo niewygodny dla rywali.

dani88 30

dani88

Użytkownik
Na Hannover 12.25? A to co ich powystrzelają w czwartek czy coś?Rozumiem,że Borusia jest fawoeytem ale ktoś się chyba pomylił.Lider bez Piszczka i bez Kagawy.Lewy bez formy zapomniał jak się strzela Barrios też z Hertha cienko.W lini obrony dramat takie błędy z Hertą ,że gdyby nie to ,że Herta miała rozlegurowane celowniki nie stracili bramki.Poczekam na składy i analizy innych ale narazie typuje X2.
Czemu się dziwisz w końcu borussia w tym sezonie przegrała u siebie na stadionie tylko raz i raz zremisowała,resztę meczów wygrała a bukmacher bierze to pod uwage.Po fantastycznej serii wygranych dortmundczyków stawiam na remis,to samo się tyczy bayern&#39;u który Freiburg&#39;owi nie mógł strzelić gola.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Podobno zaminowali stadion w Brugge
Kto jak kto, ale Niemcy na minach się znają i dadzą sobie radę z tym faktem ????
A tak poważnie to rzeczywiście ten kurs baardzo przesadzony i wielce prawdopodobne, że kursy polecą w dół na H96, bo już jest nie 12,25 a 12 ???? Ja skłaniałbym się do łapania jeszcze Hannover +2 za 2,00 w Unibet. Kurs całkiem fajny moim zdaniem.

K 6

kursa

Użytkownik
W tej kolejce widzę to tak: tak jak już wcześniej pisałem Hanover zostawie X2 niech się dzieje co chce troche przereklamowany ten Dormund jak dla mnie i jeszcze bez liderów mogą nie zdobyć całej puli w niedziele.W piątek ciekawy mecz wydaje mi się z 1 faworytem-gospodarze.Na dole w dobote o 15:30 mecz o 6 pkt.Słaby ostatnio Augsburg podejmie słabą ale tydzień temu dobrą Herthe.W tamtej kolecje byłem zaskoczony grą Herthy odważnie nie bali się tylko skuteczności im zabrakło.Jeśli w sobote im nie zabraknie będzie na +.Tutaj mój typ 2.Meczu Mainz z Lautern nie dotykam tak samo jak VFB z Freiburgiem.Natomiast Koln vs Leverkusen ten kurs 2.00 na gości kusi.Ostatnio coraz lepiej grają myślę,że nie będą się oszczędzać przed LM bo nie ma przed czym już praktycznie.Koln jeszcze bez Podola chyba.WolsburgvsHofenhime.Tutaj bym nie patrzył na sromotną porażke wilków z S04.U siebie są zupełnie innym zespołem i czekam tylko na potwierdzenia tych słów w wekend.To tyle chyba w tej kolejce aczkolwiek może jeszcze dopatrze się fajnej opcji ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hannover ma najmniej 10% szans na wygraną więc magiczna formuła mówi, że mamy VALUE :razz:. Kurs z kosmosu, to nie pachoły z Freiburga żeby dawać takie kursiwo, za drobne można puścić ale szału też spodziewać się raczej nie można. Podopieczni Slomki grają w LE ale to nie powód żeby wystawiać taki kurs. Co do Wolfsburga to nie zgodzę się z kolegą wyżej. Wilki grają straszny piach w defensywie np: taki Rodriguez , nie chce mi się sprawdzać nawet jak to się piszę bo nie przepadam za tą ekipą. Jeśli dadzą taki popis jak z Freiburgiem i Schalke to Hoffenheim będzie dobrym betem a warto dodać,że oni poprawili grę i to znacznie od przyjścia Babela mimo, że dopiero pod jego wodzą dopiero dwa mecze. Ja na ta rundę mam jedną perełkę ale o tym w odpowiednim czasie ;)

R 28

roki1

Użytkownik
A ja w tej kolejce gram na Werder.Ostatnia wygrana mowi mi ze cos tam w koncu zaskoczylo.Bylo zle w ostatnich meczach Werderu.Moze nie tak zle bo 4 remisowali,nie bylo przegranych ani wygranych.A tu takie przebudzenie w nie najlatwiejszym terenie jakim jest Hamburg.Jak dla mnie cos tam zaskoczylo i raczej Werder sie dobrze podbudowal ta wygrana.I powinnien z Nurenbergia wygrac.Predzej Werder tez mial taka sama sytuacje,czyli ze nie szlo,nie szlo.Az tez przyszla wygrana na wyjezdzie i potem wygrana u siebie.Ja licze ze bedzie podobnie.Zreszta Werder jest mocniejsza druzyna od Nurenbergi i na ta chwile i zaistniala sytuacje powinni sobie u siebie poradzic.W pinnacle jest 1.83

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 6

kursa

Użytkownik
Co do Wolfsburga to nie zgodzę się z kolegą wyżej. Wilki grają straszny piach w defensywie
tak na spokojnie sobie przemyślałem i chyba jednak troszke racji masz.Faktycznie obrona wilków jest dziurawa.A swoja drogą wieśniaki ostatnio dziubią trochę.Trzeba jeszcze pomyśleć.A taki szybki tym Freiburga jak dla mnie to X.To co zobaczyłem w niedziele w Hanoverze rozłożyło mnie takiego piachu w obronie dawno nie widziałem.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Dla mnie Hertha wygląda dosyć chociaż mogliby dać trochę większy kurs, ekipa ze składem i potencjałem na co najmniej środek tabeli przez pana Skibbe tuła się w okolicach strefy spadkowej, ich passa fatalna, w klubie zrobią wszystko, by wreszcie wygrać, Augsburg na swoim stadionie walczy z każdym i stawia opór, ale ten typ trzeba jeszcze przemyśleć, gdyż kto wie czy nowy trener zdąży poukładać grę berlińczyków choć postać bardzo imponująca.
NA Wolfsburg u siebie dobrze płacą, porażka z Schalke 4-0 na wyjeździe, nie brałbym jej zbytnio pod uwagę, gdyż Wilki obronę jaką mają taką mają i do gry na wysokim poziomie jeszcze nie są przyzwyczajeni, ale z takimi ekipami jak Hoffe u siebie wygrywać mogą i potrafią.
Kolejny mecz, który przykuwa moją uwagę to Stuttgart - Freiburg, VFB nie gra nic ciekawego, a Freiburg mimo że bez wielkich nazwisk walczy z każdym o czym przekonujemy się ostatnio. Wydawać mogłoby się, że Stuttgart wystrzelał się z Herthą i szykuje się znów klapa, chyba będę szukał tutaj jakiegoś X2, stawiając w dalszym ciągu na walkę o utrzymanie niż nie oszukujmy się o nic...
Mainz z Kaiserslautern wyniki gości mówią same za siebie, Mainz też nie zachywca, trochę słaby kurs, żeby grać na zwycięstwo Mainz śmierdzi mi coś remisem, a nie zdziwię się jak goście wreszcie zdobędą 3 punkty...
więcej przemyśleń bliżej weekendu ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Małe sprostowanie Shinji Kagawa najprawdopodobniej zagra w spotkaniu z Hannoverem. Japończyk długo nie pauzował wiec może jeszcze nie wypadł z rytmu meczowego. Fakt powrotu Kagawy może okazać się dużym wzmocnieniem w kontekście najbliższego meczu, zwłaszcza że chłopak jak do tej pory prezentował się bardzo dobrze i w ogóle w związku z jego powrotem Lewandowski wraca na szpice, co jest dużym plusem bo perspektywa wysuniętego Lucasa Barriosa nie byłaby kolorowa, zwłaszcza po tym jak nic nie pokazał z Herthą.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NA Wolfsburg u siebie dobrze płacą, porażka z Schalke 4-0 na wyjeździe, nie brałbym jej zbytnio pod uwagę, gdyż Wilki obronę jaką mają taką mają i do gry na wysokim poziomie jeszcze nie są przyzwyczajeni, ale z takimi ekipami jak Hoffe u siebie wygrywać mogą i potrafią.
Na Wolfsburg za mało płacą tutaj nie ma faworyta. Dwa mecze trzeba wziąć pod uwagę a nawet trzy. Ten z Kolonią, gdzie obrona zagrał nie najlepiej, ten z Freiburgiem gdzie obrona zagrał katastrofę i to spotkanie z Schalke gdzie zostali rozniesieni na strzępy. Wolfsburg gra na wysokim poziomie w ofensywie a żeby coś zwojować w tej lidze to niestety sam przód nie starczy no chyba,że będą ładować po 5 bramek na mecz. Hoffenheim to nie pachoły, szczególnie po przejęciu pałeczki przez Babela. Czasami mam wrażenie, że tutaj ludzie grają po nazwach drużyn. Nie chce się tutaj mądrować ale ta liga jest brutalna jak odpuścisz ją chociażby na moment i coś przeoczysz to same wtopy.

Q 6

qwx675

Użytkownik
Ja na ta rundę mam jedną perełkę ale o tym w odpowiednim czasie
To kiedy przyjdzie ten czas? ????

Mam kilka typów, niektóre już tutaj omawiane. I wpadł mi w oko jeden mecz przy dobrym kursie: Augsburg - Hertha, wygrana gospodarzy (2,5 w STS, w internetowych 2,5 - 2,6). Augsburg nie jest w formie, w ostatnich sześciu meczach zanotowali 4 remisy i 2 porażki, ale co robi Hertha? Tylko raz na sześć spotkań zdobyła punkt, gra naprawdę nieskutecznie (2:12 w golach). I do tego zagra bez kontuzjowanego Lella (18 spotkań) i Ottla (21).

t0mson, czyżby to była ta perełka? ????

A może macie inne opinie na temat tego pojedynku &quot;o 6 punktów&quot;?

Myślałem też nad typem Bayern i Schalke X2, ze względu na ostatnie spotkania tych drużyn (Bayern nie dał rady Freiburgowi, Schalke pokonało Wolfsburg aż 4:0). Ale tutaj potrzebuję pomocy tych, którzy obserwują BL i oglądają mecze.

K 6

kursa

Użytkownik
Mam kilka typów, niektóre już tutaj omawiane. I wpadł mi w oko jeden mecz przy dobrym kursie: Augsburg - Hertha, wygrana gospodarzy
nie zgodze się tutaj z twoim typem.Tak jak napisałeś Augsburg nie w formie.Z herthą jest tak,że też grają piach ale zmiania trenera robi już swoje.Oglądałem mecz z BVB i drżałem o kupon(miałem typ na BVB) szczerze mówiąc Hertha ten mecz powina wygrać nie wykorzystali 3-4 100% sytuacji.Dlatego też w meczu o te 6pkt spokojnie czysta dwójeczka.A co do Schalke to tez kurs śmieszny ale tutaj może być każda opcja 1X2 dlatego to odpuszczam.A co powiecie o Koln vs Leverkusen mam swój typ ale chciałbym wysłuchać innych najpierw.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
To kiedy przyjdzie ten czas? ????
Mam kilka typów, niektóre już tutaj omawiane. I wpadł mi w oko jeden mecz przy dobrym kursie: Augsburg - Hertha, wygrana gospodarzy (2,5 w STS, w internetowych 2,5 - 2,6). Augsburg nie jest w formie, w ostatnich sześciu meczach zanotowali 4 remisy i 2 porażki, ale co robi Hertha? Tylko raz na sześć spotkań zdobyła punkt, gra naprawdę nieskutecznie (2:12 w golach). I do tego zagra bez kontuzjowanego Lella (18 spotkań) i Ottla (21).
t0mson, czyżby to była ta perełka? ????
A może macie inne opinie na temat tego pojedynku &quot;o 6 punktów&quot;?
Nie, nie. Co do spotkania w Augsburgu to nie ma faworyta jak dla mnie, Hertha tutaj wygląda lepiej ale Augsburg u siebie to walczaki jak w ubiegłym sezonie Red Devils więc lepiej odpuścić. Obecnie jeszcze się zastanawiam nad jednym spotkaniem i dam znać. Perełka to może nie jest ale chyba jeden z lepszych betów na tą rundę ale zobaczymy.

Q 6

qwx675

Użytkownik
A co powiecie o Koln vs Leverkusen mam swój typ ale chciałbym wysłuchać innych najpierw.
Po pierwsze: to są derby, tu się nie odpuszcza ;) To dobra informacja, bo Bayerowi będzie podwójnie zależało na wygranej.
Po drugie: w Koeln kontuzjowany Podolski, zawieszony Peszko - będzie ciężko ustawić drużynę w ataku. Do tego zawieszenie Brecko.
Bayer ma sporo kontuzji, ale żadna nowa nie doszła. W podobnym stanie poradzili sobie z Augsburgiem, z Barceloną nie przegrali tak wysoko, jak się spodziewano ;)
Myślę, że w tym meczu Bayer wygra, jeżeli tylko strzeli gola. A strzela regularnie.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
A Podolski nie będzie gotów na to spotkanie ? Z tego co mi się wydaję to ma być dostępny ale może jestem w błędzie.

Q 6

qwx675

Użytkownik
Solbakken is hoping the striker can return to face Bayer 04 on Saturday after recovering from a ligament injury.
Wygląda na to, że zagra, ale w jakiej będzie formie i czy od początku? I czy wytrzyma cały mecz?

Dziwne to, czytałem godzinę temu, że został wyłączony z kadry Niemiec na mecz z Francją z powodu kontuzji...

K 6

kursa

Użytkownik
Dokładnie Podol nie gra w kadrze z powodu kontuzji dziwne to ale wydaje mi się ,że nawet jesli jest gotowy to nie na 90 min.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Na Wolfsburg za mało płacą tutaj nie ma faworyta. Dwa mecze trzeba wziąć pod uwagę a nawet trzy. Ten z Kolonią, gdzie obrona zagrał nie najlepiej, ten z Freiburgiem gdzie obrona zagrał katastrofę i to spotkanie z Schalke gdzie zostali rozniesieni na strzępy. Wolfsburg gra na wysokim poziomie w ofensywie a żeby coś zwojować w tej lidze to niestety sam przód nie starczy no chyba,że będą ładować po 5 bramek na mecz. Hoffenheim to nie pachoły, szczególnie po przejęciu pałeczki przez Babela. Czasami mam wrażenie, że tutaj ludzie grają po nazwach drużyn. Nie chce się tutaj mądrować ale ta liga jest brutalna jak odpuścisz ją chociażby na moment i coś przeoczysz to same wtopy.
Obserwacje, obserwacjami, gra grą, a trener trenerem... Nie pachoły, a bramek dużo nie strzelają, Babel w tak krótkim okresie za wiele zrobić nie mógł, a Wolfsburg, jak sam wiele razy wspominałeś, u siebie gra zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach, a komentarz pogrubiony śmiem twierdzić, że jeśli cytujesz mój post to odnosisz do mnie, więc daruj sobie takie podróże, bo albo nie czytasz co piszę w tych tematach, albo widzisz co chcesz widzieć,
zresztą nie wiem ile tutaj chciałeś na Wolfsburg w takim meczu...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom