cześć wszystkim ja od zeszłego września gram w tym buku a zawsze wyplacilem przez karte max 12k tysiac wygralem a teraz mam plan w celu dużej zarabiania ok. 25tys. € , ktory prawdopodobnie będę działać . A tylko obawiam sie podatków to byc moze problem jesli urzad skarbowy to zauważa a także bank moze blokuje konto. Jak sobie w tym radzicie? Czy ktoś sprobował i doradzi niebezpieczny sposób zeby tego uniknąć? Plus moge rozmawiać o tym planie pozdrowki z gory
Chodziło mi o to żeby bezpośrednio z 22bet nie robić przelewów do polskiego banku.Dzięki kolego za odpowiedź. Przykro mi te limitowanie.. a ja juz nie będę wyplatać przez karte. A inne pytanie: w końcu nadal wypłacasz konto w polskim banku lub na kartę przez jeton / binance lub inny. Czy to powoduje jakiś problem?
Cieszę się, że masz plan na spora wygraną. Podpowiem Ci, że musisz się liczyć, że sporymi problemami w związku z podjęciem środków z konta w 22bet. Skoro nie masz limitów, to prawdopodobnie nie miałeś jeszcze kilkutygodniowej weryfikacji i wysyłania kilkudziesięciu dokumentów. Zablokują Ci konto i gdzie się odwołasz ? Do sądu w Coracao ?cześć wszystkim ja od zeszłego września gram w tym buku a zawsze wyplacilem przez karte max 12k tysiac wygralem a teraz mam plan w celu dużej zarabiania ok. 25tys. € , ktory prawdopodobnie będę działać . A tylko obawiam sie podatków to byc moze problem jesli urzad skarbowy to zauważa a także bank moze blokuje konto. Jak sobie w tym radzicie? Czy ktoś sprobował i doradzi niebezpieczny sposób zeby tego uniknąć? Plus moge rozmawiać o tym planie pozdrowki z gory
Problemy zaczęły się u mnie jak zacząłem regularnie wygrywać. Oferta maja świetną,, strona funkcjonuje prawidłowo... ale po co grać jak są bardzo duże kłopoty jak się wygrywa. Sprawa wielokrotnie opisywana m.in. na tym forum.A ja polecam, żadnych problemów z niczym
Nie wiem o jakiej kwocie mówisz? Nie mailem problemów nigdy.Problemy zaczęły się u mnie jak zacząłem regularnie wygrywać. Oferta maja świetną,, strona funkcjonuje prawidłowo... ale po co grać jak są bardzo duże kłopoty jak się wygrywa. Sprawa wielokrotnie opisywana m.in. na tym forum.
Nie mówię o wielkich pieniądzach. Pierwsze wypłaty po 500, 600 zł bezproblemowo. Jak przyszło do 3,4 k to już problemy i limity. Nie miałem żadnych multikont, grałem normalnie ale często skutecznie. Weryfikacje i to nie kilka razy, po kilka tygodni zamrożone wypłaty. W końcu zrezygnowałem z ich oferty bo szkoda mi było nerwów. Na początku zawsze jest fajnie.Nie wiem o jakiej kwocie mówisz? Nie mailem problemów nigdy.