>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22bet.com

B 0

bohater514344

Użytkownik
cześć wszystkim ja od zeszłego września gram w tym buku a zawsze wyplacilem przez karte max 12k tysiac wygralem a teraz mam plan w celu dużej zarabiania ok. 25tys. € , ktory prawdopodobnie będę działać . A tylko obawiam sie podatków to byc moze problem jesli urzad skarbowy to zauważa a także bank moze blokuje konto. Jak sobie w tym radzicie? Czy ktoś sprobował i doradzi niebezpieczny sposób zeby tego uniknąć? Plus moge rozmawiać o tym planie pozdrowki z gory

R 0

rzadki_

Użytkownik
cześć wszystkim ja od zeszłego września gram w tym buku a zawsze wyplacilem przez karte max 12k tysiac wygralem a teraz mam plan w celu dużej zarabiania ok. 25tys. € , ktory prawdopodobnie będę działać . A tylko obawiam sie podatków to byc moze problem jesli urzad skarbowy to zauważa a także bank moze blokuje konto. Jak sobie w tym radzicie? Czy ktoś sprobował i doradzi niebezpieczny sposób zeby tego uniknąć? Plus moge rozmawiać o tym planie pozdrowki z gory

R 0

rzadki_

Użytkownik
Pierwsza sprawa.
Nigdy nie wypłacaj bezpośrednio pieniędzy na kartę lub konto w polskim banku bo możesz mieć poważne problemy jak zobaczy to Urząd Celny Skarbowy.
Druga sprawa.
Fajnie że masz plan na zarabianie 25k euro. Nie powinieneś się o nic martwić bo ten buk z limituje Cię szybciej niż Ci się wydaje
Mam tak już wszędzie w 22bet w sultanbet i innych wschodnich ulepach. W 22bet zaczęli mi weryfikować przelewy. Musiałem wysyłać skany wpłat z portfeli internetowych między innymi.... Robili wszystko żeby mi utrudnić wypłatę. Coś im się nie zgadzało, długo walczyłem żeby wypłacić pieniądze....
Teraz na sultanbet mnie limitują. Po zadaniu pytania czemu wcześniej mogłem stawiam na live stawki 2k euro a teraz max 200-300 euro dostałem info od supportu :
W grach sportowych nie ma ustalonych limitów. Mogą one jednak ulegać wahaniom w czasie rzeczywistym w zależności od aktualnego zapotrzebowania po stronie dostawcy, na co nie mamy wpływu. Uprzejmie zalecam regularne sprawdzanie.

B 0

bohater514344

Użytkownik
Dzięki kolego za odpowiedź. Przykro mi te limitowanie.. a ja juz nie będę wyplatać przez karte. A inne pytanie: w końcu nadal wypłacasz konto w polskim banku lub na kartę przez jeton / binance lub inny. Czy to powoduje jakiś problem?

R 0

rzadki_

Użytkownik
Dzięki kolego za odpowiedź. Przykro mi te limitowanie.. a ja juz nie będę wyplatać przez karte. A inne pytanie: w końcu nadal wypłacasz konto w polskim banku lub na kartę przez jeton / binance lub inny. Czy to powoduje jakiś problem?
Chodziło mi o to żeby bezpośrednio z 22bet nie robić przelewów do polskiego banku.
Możesz wypłacać na portfele internetowe typu Skrill, Jeton. Ja osobiście wolę przez kryptowaluty. Wypłacam na Trezora a później w Bitomatach gotówkę wypłacasz. Możesz przez giełdę krypto ale już wtedy występuje przewalutowanie krypto na walutę (PLN, Euro,dolar) i tu już trzeba odprowadzać za to podatek. Ale na temat krypto jest dużo materiału w internecie to sobie odczytasz.

Do góry Bottom