ja dokładnie tak zrobilem.taka prosba. bo dostalem maila ze mam przeslac im pare rzeczy tzn: skan dowodu i rachunku (moze byc skan e-wyciagu?) i w tym mailu jest jeszcze takie cos:
Username ____________________
Address ____________________
City ____________________
Postal/Zip ____________________
Province/State ____________________
Country ____________________
Home Phone ____________________
Cell Phone ____________________
Work Phone ____________________
Please print your full name _____________________ , today's date _____________________ .
I certify all information that I have provided is accurate. Signed
_____________________ .
ja mam to uzupelnic recznie zeskanowac i przeslac ? ????
Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć o co im dokładnie chodzi bo nie jestem najlepszy w angielskim :-|Dear .... .....,
For verification purposes, we kindly request you to send us a picture showing you, holding up your ID.
Your face as well as your ID have to be visible in the photo.
Thank you for your cooperation.
If you have any further questions, please don't hesitate to contact us again.
Have a nice day.
Sincerely,
DaVinci's Gold Customer Service
Chyba chodzi o to abyś wysłał im zdjęcie, gdzie jesteś ty trzymający swój dowód, żeby była widoczna twoja twarz dla weryfikacji, ale nie jestem pewny.Zdeponowałem u nich kasę (25euro) i zarządałem wypłaty 245euro. Zarządali skanów więc wysłałem (skan dowodu osobistego z dwóch stron, dane z podpisem oraz skan rachunku za telefon). ???? Po czym odpisali:
Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć o co im dokładnie chodzi bo nie jestem najlepszy w angielskim :-|
Z góry wielkie dzięki!
Musisz im wysłać zdjęcie siebie trzymającego swój dowód. Takie mają nowe wymogi ????Zdeponowałem u nich kasę (25euro) i zarządałem wypłaty 245euro. Zarządali skanów więc wysłałem (skan dowodu osobistego z dwóch stron, dane z podpisem oraz skan rachunku za telefon). ???? Po czym odpisali:
Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć o co im dokładnie chodzi bo nie jestem najlepszy w angielskim :-|
Z góry wielkie dzięki!
wypłacili ci w końcu tę kasę???Aha ???? No to faktycznie dziwny ten wymóg ???? ale ok dzieki wielkie za pomoc ????
To chyba dobrze? ???? Ile się tam czeka na wypłate po akceptacji dokumentów?Dear .....,
Your documents have been accepted!
Security Department
bo pewnie grales na niedozwolonych grach ????dajcie spokoj caly dzien gram od 14 spiny po 0,75e mialem 180e juz i gram gram pytam o obrot a on ze jeszcze 800e to ja nie wiem jak oni to licza jak ja naprawde z 5000 spinow