>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 euro no deposit - Rival

S 55

stacho27

Użytkownik
Wypłacił ktoś coś z tego? Bo zrobiłem obrót mam 280$ i nie wiem czy warto ryzykować swój depozyt, czy mi konta nie zablokują?

S 55

stacho27

Użytkownik
Zaryzykowałem, zrobiłem depozyt przez mb, i wypłaciłem 220, wypłate zaakceptowali zobaczymy czy nie bedzie jakiś komplikacji, jak do tej pory napawa mnie to optymizmem

endriu 361

endriu

Forum VIP
Zaryzykowałem, zrobiłem depozyt przez mb, i wypłaciłem 220, wypłate zaakceptowali zobaczymy czy nie bedzie jakiś komplikacji, jak do tej pory napawa mnie to optymizmem
ale jakie komplikacje, jeśli masz jedno konto, i wyślesz wszystkie skany, to wypłata dojdzie na 100% :spokodfhgfh:

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
No Panowie. Właśnie przed kilkoma minutami wpłynęła kaska na Moneybookers! Obrót dokonałem, wpłaciłem depozyt 25, dodatkowo wysłałem im następujące dokumenty: skan dowodu z dwóch stron, skan rachunku bankowego sprzed miesiąca oraz skan własnoręcznego napisania na kartce papieru następujących danych: imię, nazwisko, adres, kod pocztowy, nazwa użytkownika, numer telefonu, kraj i na końcu napis: I certify all information that I have provided is accurate. Oraz własnoręczny podpis i datę. Tych skanów wymagali odemnie - tak mi powiedziała Pani na livechacie. Z mojej strony bardzo duży + dla tego kasyna. Więc jeśli ma ktoś kaskę, niech się nie waha, tylko wpłacać i się cieszyć. W razie jakichkolwiek pytań, służę na PW pozdro ????

S 55

stacho27

Użytkownik
No Panowie. Właśnie przed kilkoma minutami wpłynęła kaska na Moneybookers! Obrót dokonałem, wpłaciłem depozyt 25, dodatkowo wysłałem im następujące dokumenty: skan dowodu z dwóch stron, skan rachunku bankowego sprzed miesiąca oraz skan własnoręcznego napisania na kartce papieru następujących danych: imię, nazwisko, adres, kod pocztowy, nazwa użytkownika, numer telefonu, kraj i na końcu napis: I certify all information that I have provided is accurate. Oraz własnoręczny podpis i datę. Tych skanów wymagali odemnie - tak mi powiedziała Pani na livechacie. Z mojej strony bardzo duży + dla tego kasyna. Więc jeśli ma ktoś kaskę, niech się nie waha, tylko wpłacać i się cieszyć. W razie jakichkolwiek pytań, służę na PW pozdro ????
Skąd wziąć taki rachunek? Mam konto w ing ale w sumie korzystam z niego tylko w celu wpłacania i wypłacania do buków itd.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Skąd wziąć taki rachunek? Mam konto w ing ale w sumie korzystam z niego tylko w celu wpłacania i wypłacania do buków itd.
musisz się udać do siedziby banku lub poprosić na ich infolinii o wysłanie ci np. historii całego konta z powiedzmy 3msc wstecz, i powiedz aby na tym była pieczęć banku !

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Ogólnie chodzi im, żeby potwierdzić adres, na jakimś rachunku. Możesz im wysłać inny rachunek, może np. za komórke jak masz abonament, byle byłby Twój adres. Może być nawet za wywóz śmieci.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
ten obrót to serio 2000$?
poki co niezle idzie...ale cięzko bedzie cos takiego wykręcic ????

edit...
moozolnie ale chyba obrot sie uda.. ????
co dalej zeby wypłacic? ????

B 28

badabum89

Użytkownik
Wplacasz minimalny depozyt 25j i wyplacasz (przy probie wyplaty moga poprosic Cie o screeny dowodu i jakiegos rachunku np. za telefon na ktorym znajduja sie Twoje dane).

endriu 361

endriu

Forum VIP
Wplacasz minimalny depozyt 25j i wyplacasz (przy probie wyplaty moga poprosic Cie o screeny dowodu i jakiegos rachunku np. za telefon na ktorym znajduja sie Twoje dane).
nie chyba tylko na pewno, to sieć rival, jest bardzo dobra, lecz weryfikacja jest konieczna zawsze, lepiej już szykuj skany, i łatw sobie jakiś wyciąg z banku, bo bez skanów nie wypłacisz :-D

B 28

badabum89

Użytkownik
nie chyba tylko na pewno, to sieć rival, jest bardzo dobra, lecz weryfikacja jest konieczna zawsze, lepiej już szykuj skany, i łatw sobie jakiś wyciąg z banku, bo bez skanów nie wypłacisz :-D
Niekoniecznie... z Absolute Slots (siec Rival) wyplacilem bez zadnych skanow podobnie jak pare innych osob ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
to dziwne, że Ci się udało bez żadnych skanów wypłacić ???? może takie szczęście miałeś :jezora: w sieci Rival praktycznie za każdym razem trzeba jakieś skany wysyłać

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
takie takie [ytanko jeszcze.... depozyt może być zrobiony przez MB?
i co z tymi skanami...musi byc to skan dowodu...i co drugie?
konto bankowe posiadam jednak jest ono poki co nieużywane, a telefon na starego mam...
napiszcie jaki to skan moze byc..:p

S 55

stacho27

Użytkownik
Wszystko w jak najlepszym porządku, 776 pln dziś w nocy wpłynęło na moje konto mb. Wielkie dzięki za promo!

Do góry Bottom