>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 euro no deposit - Rival

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
Ruletka mocno przekombinowana ;) hehe 75Euro ugralem i pozniej wiadomo, zastanawial mnie ten limit na ruletce tylko 5euro :/ na innych grach jeszcze mniej sloty odpadaja definitywnie sie czlowiek okreci i nic z tego bedzie, ale dzieki za info o promocji niestety mi sie nie udalo zbyd szybko chcialem obrocicic

B 28

badabum89

Użytkownik
Ruletka mocno przekombinowana ;) hehe 75Euro ugralem i pozniej wiadomo, zastanawial mnie ten limit na ruletce tylko 5euro :/ na innych grach jeszcze mniej sloty odpadaja definitywnie sie czlowiek okreci i nic z tego bedzie, ale dzieki za info o promocji niestety mi sie nie udalo zbyd szybko chcialem obrocicic
i tak bys nie wyplacil lub mial z tym problemy, bo obrot nalezy zrobic jedynie na slotach ;)

S 55

stacho27

Użytkownik
nie prawda, mi udało ugrać się na slotach max wypłatę więc wiesz to zależy od szczęścia, pozdro

deyjey 0

deyjey

Użytkownik
Co im można napisać żeby odpowiedzieli ile jest obrotu wykonanego ?
Bo pytam i mnie nie mogą zrozumieć :jezora:

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
przed wypłatą trzeba kontaktować się z livechatem?
i czy wystarczy papierek z moimi danymi i pieczęcią banku? ????
z gory dzięki za odpowiedz ????

S 55

stacho27

Użytkownik
przed wypłatą trzeba kontaktować się z livechatem?
i czy wystarczy papierek z moimi danymi i pieczęcią banku? ????
z gory dzięki za odpowiedz ????
Możesz skontaktować się w celu potwierdzenia że zrobiłeś obrót, przed wypłatą wpłacasz minimalny depozyt - 25$ i zlecasz wypłatę. Po jakimś czasie (w moim przypadku 3 dni) wysyłają ci mail z prośbą o skany- dowód z 2 stron, rachunek bankowy itp. i karta z ręcznie napisanymi twoimi danymi i twoim podpisem. Po wysłaniu tych danych kaska po 2 dniach na mb, pozdro

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
hehe wszystko dobrze ???? tylko cos niemoge zrobic depozytu;d
chyba dolar za bardzo poszedl w góre i mam za mało na MB ????

edit: to brakuje mi niecałej złotówki na MB zeby zrobic depozyt :|||||

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Ostatnie pytanko..
Gdy wysyłam do nich skany, musi byc na kazdym wpisana nazwa uzytkownika i &quot;DaVinci&#39;s Gold&quot;??

endriu 361

endriu

Forum VIP
Ostatnie pytanko..
Gdy wysyłam do nich skany, musi byc na kazdym wpisana nazwa uzytkownika i &quot;DaVinci&#39;s Gold&quot;??
nazwę lepiej dawaj, ale tej nazwy kasyna nie musisz jeśli jest jakiś adres do supportu na stronie, wtedy meile i tak lecą do tego kasyna :spokodfhgfh:

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
W weekendy nierealizują wypłat nie?:p
boo w piątek wysłałem im wsyztskie papiery..
ok 22 odpisali ze dokumenty zostały przyjęte, ale na diengi jeeszcze czekam...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
W weekendy nierealizują wypłat nie?:p
boo w piątek wysłałem im wsyztskie papiery..
ok 22 odpisali ze dokumenty zostały przyjęte, ale na diengi jeeszcze czekam...
w weekendy zazwyczaj nie realizują wypłat. Bądź cierpliwy ????

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
I see that you still have 1844.00 wagering remaining before you can cash out.
to odpisali czyli tyle zostało??
endriu / tak ????

Do góry Bottom