mateuszcwks
Użytkownik
to super spora sumka ???? gratuluje:spokodfhgfh:Wszystko w jak najlepszym porządku, 776 pln dziś w nocy wpłynęło na moje konto mb. Wielkie dzięki za promo!
to super spora sumka ???? gratuluje:spokodfhgfh:Wszystko w jak najlepszym porządku, 776 pln dziś w nocy wpłynęło na moje konto mb. Wielkie dzięki za promo!
i tak bys nie wyplacil lub mial z tym problemy, bo obrot nalezy zrobic jedynie na slotachRuletka mocno przekombinowana hehe 75Euro ugralem i pozniej wiadomo, zastanawial mnie ten limit na ruletce tylko 5euro :/ na innych grach jeszcze mniej sloty odpadaja definitywnie sie czlowiek okreci i nic z tego bedzie, ale dzieki za info o promocji niestety mi sie nie udalo zbyd szybko chcialem obrocicic
nie prawda, mi udało ugrać się na slotach max wypłatę więc wiesz to zależy od szczęścia, pozdroRuletka mocno przekombinowana hehe 75Euro ugralem i pozniej wiadomo, zastanawial mnie ten limit na ruletce tylko 5euro :/ na innych grach jeszcze mniej sloty odpadaja definitywnie sie czlowiek okreci i nic z tego bedzie, ale dzieki za info o promocji niestety mi sie nie udalo zbyd szybko chcialem obrocicic
Musisz zagadać z supportem, innego wyjścia nie ma bo obliczenie obrotu poprzez sprawdzenie w historii stawek jest możliwe tylko teoretyczniegdzie moge zoabczyc swoj dotychczasowy obrot?
Edit: nieważne, przegrałem wszystko :-?Co im można napisać żeby odpowiedzieli ile jest obrotu wykonanego ?
Bo pytam i mnie nie mogą zrozumieć :jezora:
Możesz skontaktować się w celu potwierdzenia że zrobiłeś obrót, przed wypłatą wpłacasz minimalny depozyt - 25$ i zlecasz wypłatę. Po jakimś czasie (w moim przypadku 3 dni) wysyłają ci mail z prośbą o skany- dowód z 2 stron, rachunek bankowy itp. i karta z ręcznie napisanymi twoimi danymi i twoim podpisem. Po wysłaniu tych danych kaska po 2 dniach na mb, pozdroprzed wypłatą trzeba kontaktować się z livechatem?
i czy wystarczy papierek z moimi danymi i pieczęcią banku? ????
z gory dzięki za odpowiedz ????
w weekendy zazwyczaj nie realizują wypłat. Bądź cierpliwy ????W weekendy nierealizują wypłat nie?
boo w piątek wysłałem im wsyztskie papiery..
ok 22 odpisali ze dokumenty zostały przyjęte, ale na diengi jeeszcze czekam...