mozna, wyplate beda realizowali za Ciebie recznie. Wiem, bo ja tak zrobilem.Chciałem własniw wpłacic ale dowiedziałem się ze oni nie mają opcji moneybookers do wypłat :/
a zleciles najpierw wyplate tych 80?w dupie z tkaim kasynem zrobilem obrot ,ugralem na czysciocha 80 i wplacilem 50 i kutafony zablokowali mi konto wyskakuje mi plis contakt support,zlodzieje jebani,niech ich **** strzeli
Ja tak zrobiłem i efekt ten sam. Depo też robiłem. Jestem mega wku......!!!???? Ta sieć u mnie już nie istnieje.a zleciles najpierw wyplate tych 80?
Przed zlozeniem depozytu trza najpierw zlecic wyplate wygranych pieniedzy z free money.
I tu jest problem... LC tylko po zalogowaniu:?Jak pisze żebyście się skontaktowali z supportem to wbijcie na lc i wszystko się wyjaśni ???? ,nie potrzebnie ciśnienie sobie podnosić :grin: :grin:
Jak możesz się zalogować to morze kliknij na lc i zapytaj o co chodzi z tym blokowaniem kont.Śmierdziało u nich cos od poczatku..byli zbyt mili na live chacie i niby bez problemu zdejmowali bonus od depo ....a swój depo tylko 1 raz trzeba było obrócić.naganiacze LC ile razy się zalogowałem tyle razy chciał ,żebym depo zrobił ....i chyba dobrze ,że się nie skusiłem jak piszecie ,że wam konta zablokowali.
Jak możesz się zalogować to morze kliknij na lc i zapytaj o co chodzi z tym blokowaniem kont.
Panowie napiszcie swoje loginy, napisąłem typowi ze poblokowali moim kolegom konta i pytam o co chodzi? Typ mowi ze jest nieswiadomy i zeby podał login i sprawdzi co sie dzieje.Na LC w ogóle się nie odzywa....kasę od ludzi zwinęli i zmyli się na dobre.
mnie informowali, żeby przed depo napisać do nich, bo depozyt kasuje bonus... cholera, na emaile nie odpisują pajacejak depo zrobiłem to skasowali mi moje 150$ z wygranego bonusu lc mnie zbywa!!!! jedno co dobre to z 25$ dograłem do 100$ i wypłaciłem 70$ i zobaczymy czy dotrze na koncie